EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim, Stockholm | Tourist Information


Karlaplan 4
Stockholm, Sweden 114 60


Amusement Near Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim

Scen & Jargong
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Mosebacke Torg 1 – 3
Stockholm, 116 46

08 – 531 99 400

SEKT
Distance: 1.2 mi Tourist Information
n/a
Stockholm, n/a

073-1234567

SEKT är ett fenomen i Stockholms kulturliv och man har sedan 1999 arrangerat klubbar på olika platser i staden. SEKT gör korta nedslag och presenterar på ett relaxat sätt svensk och utländsk avant-garde kultur för en nyfiken publik. SEKT har också turnerat i Sverige och Norden. SEKT är också en av grundarna och driver festivalen Sound of Stockholm. SEKT är också ett hyllat skivbolag. Men framförallt är SEKT ett mobilt vardagsrum med levande konstverk i världsklass.

Gröna Lund
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm,

010-708 91 00

Stockholm, Gröna Lund
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, 115 21

010-708 91 00

Gröna Lund
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, 11521

010-708 91 00

Köp biljetter, kort och åkband på http://webbshop.gronalund.com/ Hurra! Du har hittat till Gröna Lunds officiella sida. Håll dig uppdaterad om nyheter, ställ dina frågor eller skrik ut din kärlek! GRÖNA LUND PÅ FACEBOOK: På denna Facebooksida kan du ta del av info om vad som händer bakom och framför kulisserna på Gröna Lund! Till exempel släpper vi alla nyheter (ex artistbokningar) här på Facebook innan vi berättar för övrig media. Vi tycker det är jätteroligt om du vill kommentera och posta inlägg, men tänk på att allt som skrivs blir publikt för besökare på Gröna Lund att läsa. Vi tillåter inte, och kommer radera inlägg, som är kränkande eller innebär hets mot folkgrupp, uppvigling, barnpornografi, våldsskildringar, inlägg som bryter mot PUL eller mot Facebooks allmänna villkor, spam eller upphovsrättsintrång. Vi tycker även att "gilla om du vill ha...." oftast klassas som spam också och vi tar därför ofta bort dessa. Självklart låter vi de vara kvar om de innehåller genomförbara förslag eller konstruktiva idéer eller tankar! Vi som jobbar med Grönans FB-sida jobbar främst kontorstider, ibland får du alltså vänta lite längre på ett svar, även om vi försöker ge dig så snabb återkoppling som möjligt.. Behöver du snabbt komma i kontakt med oss ber vi dig ringa 010-708 91 00 under våra vanliga öppettider. Rökningspolicy Gröna Lund är en nöjespark som besöks av många familjer med små och stora barn. Därför strävar vi efter att hålla parken så rökfri som möjligt, både under vanliga tivolidagar och konsertkvällar. För våra rökande gäster har vi upprättat rökzoner på tre ställen runt om i parken – bakom Dansbanan vid Sommarbaren, vid entrén till Pontonen på strandpromenaden och i parkområdet mellan Radiobilarna och Biergarten.

Livet Är En Schlager
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Cirkus, Djurgården
Stockholm, 115 21

Spökvandring i Gamla Stan
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Tyska Brinken 13
Stockholm, 111 29

07614 666 00

Stockholms populäraste spökvandring! Vi är ingen klassisk spökvandring, vi tar Dig med på en ca 90 minuters historisk vandring i Gamla Stan och Du får höra om legender, sjukdomar, mord och spöken. Vågar Du följa med? Vi har inga statister som springer runt bland husen utan det är bara ni och er guide som går i gränder och på torg. Skulle något oförklarligt dyka upp så.....

Teater Carpa
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Bäckvägen 100
Hägersten, 129 33

På ett strukturerat sätt arbetar Carpa för att dess medarbetare ska vara i framkant av scenisk framställning. I film eller på scen. Vi kan även samarbeta på många sätt och i alla skeden av ett projekt – från kreativ utveckling ända fram till utförande

Stockholms Glasbruk
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Djurgårdsslätten 49
Stockholm, 115 21

+4686628448

Stockholms glasbruk är ett glasbruk på Skansen i Stockholm som uppfördes 1936. Verksamheten startades redan tre år tidigare i en källarlokal vid Södermalmstorg. Gamla ritningar av ett glasbruk i Johannisholm (Venjans socken i Dalarna) från slutet av 1700-talet har stått som modell för glashyttan. Stockholms glasbruk drevs 1933-1980 av fabrikör Ture Berglund och hans hustru Lily. Därefter tog dottern Marianne, med maken Göran Hammar, över driften. Idag för deras dotter Karin Hammar traditionen vidare. Besökare på Glasbruket - kan på nära håll följa hur skickliga glasblåsare med traditionella verktyg, ger liv, form, ljus och färg åt den idag, miljövänliga glödande glasmassan - ett skådespel som fängslat människor i generation efter generation. Karin är designer och glasblåsare. Tillsammans med glasbrukets skickliga glasblåsare, tillverkar hon vackra miljökristallglas och bruksföremål som finns att beskåda och köpa i brukets butik. ______________________________________________ The Stockholm Glassworks at Skansen was built in 1936, but had already started three years earlier in a basement at Södermalms Square at Slussen. Old drawings of a glassworks in Johannisholm - in Venjans socken in Dalarna - from the late 1700s (closed in 1855), stood as a model for the build. Stockholm Glassworks was driven by factory Ture Berglund and his wife Lily in 1933-1980. Then took his daughter Marianne, with her husband, Göran Hammar, over the control. Today - their granddaughter, Karin Hammar - a third generation glasscraftsman, is in charge. Visitors to the glassworks - can closely monitor how skilled glassblower with traditional tools, gives life, form, light and color to the environmentally friendly green glowing glass mass - a spectacle that have attracted people for generations. Karin is a designer and glassblower. Together with the glassworks skilled glassblower, she creates her beautiful environmentally friendly crystal and consumer products that can be seen and purchased at the crystal shop.

Blidösund
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Ferkens Gränd 3
Stockholm, 111 30

08-243090

Medeltidsmuseet
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Strömparterren 1, Norrbro
Stockholm, 103 18

+46 8 508 31 620

Här lär du känna det medeltida Stockholm och medeltidsmänniskans vardag och försörjning, fest, lycka och sorg. Museet är uppbyggt kring fornlämningar som hittades av en slump. I slutet av 1970-talet behövde det gamla Riksdagshuset kompletteras med ett garage. Inför bygget gjordes arkeologiska undersökningar på Helgeandsholmen 1978-80. De blev mycket omfattande och fantastiska fynd gjordes. Tre av de största var delar av den medeltida stadsmuren, en kyrkogård som tillhört det medeltida Helgeandshuset och en "hemlig” gång till Slottet. Dessa blev fasta fornlämningar kring vilka Medeltidsmuseet byggdes upp.

Nattklubb Victoria
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kungsträdgården 6
Stockholm, 111 47

08-218 600

Vi vill tacka nattklubb victoria för deras hängivenhet och tjänster, samt tid dem lagt ner för att försöka göra det till en minnesvärd plats att närvara på. Men nu stängs dörrarna för Nattklubb victoria så dörrarna för N2 (ENTO) kan öppnas! Efter ett uppehåll på två år har vi nu valt att slå upp portarna för nattklubb Entourage igen, efter våra underbara gästers smeknamn "Ento" har vi nu valt att kalla konceptet för Club N2. Vi vill skapa en hemmakänsla där bra service och trygg miljö går hand i hand.

Flashdance The Musical, Sweden
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Berzeli Park 9
Stockholm, 11147

08 - 562 892 00

Lagom till den älskade succéfilmens 30-årsjubileum kan vi nu återuppleva FLASHDANCE som musikal på China Teatern i Stockholm! På scenen möter du succétrion Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall från Singin’ in the rain. För regi står Anders Albien som bl. a. regisserat succéer som Dirty Dancing, Hairspray och Spamalot. Koreograf är Jennie Widegren från dansgruppen Bounce. Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE är den upplyftande berättelsen om Alex Owens, en framåt och beslutsam ung kvinna som arbetar som svetsare på dagarna och dansare på den lokala baren på kvällarna. Hon har en stor dröm och det är att komma in på den prestigefyllda dansskolan Pittsburgh Conservatory of Dance. Alex inleder en brinnande romans med sin chef på stålverket men snart kompliceras hennes tillvaro och vi får följa hennes kamp för att bli oberoende finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits såsom den Oscarbelönade titellåten Flashdance - What a Feeling, Maniac, Gloria, Manhunt, och I Love Rock & Roll.

Solidaritet
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Lästmakargatan 3
Stockholm, 111 44

+46 (0)8 678 10 50

Solidaritet är en av Sveriges ledande nattklubbar som erbjuder en eklektisk upplevelse, såväl vad gäller musik som inredning. Fokus på elektronisk dansmusik präglar Solidaritets musikutbud och några av landets och världens bästa dj:s spelar regelbundet på nattklubben. Solidaritet har därför blivit en samlingsplats för de som är ute efter en öppensinnad och okonventionell festupplevelse ända in på de tidiga morgontimmarna. Sveriges mest moderna arkitekter, Claesson, Koivisto & Rune har tagit fram interiören på de två våningarna samt den året-runt öppna utegården. Det har resulterat i en nattklubb av internationell standard där färgskalan går i syndigt rött och dekadent svart. Helheten bidrar till att Solidaritet erbjuder en totalupplevelse som är unik för Stockholms uteliv. Ladda gärna ner våran app från Appstore... SOLIDARITET För drinkbord maila [email protected] Fri entré till 00.30 - Se information på vår wall! Välkomna

From Sweden With Love
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Rindögatan 9
Stockholm, 11536

0709191007

Official Facebook page for http://jamesbond007.se/, one of the World's most comprehensive websites on the James Bond phenomenon initiated by Ian Fleming in 1953 with more than 5,000 pages of content. Founding Editor: Anders Frejdh - http://jamesbond007.se/about.asp Webmaster: Peter Wallentin Contributors: Aaron Cattermer, Adrian Head, Ajay Chowdhury, Andy Miller, Annelie Sundgren, Athena Stamos, Bernardo Rivavelarde, Bernard VandenDriessche, Bill Koenig, Brad Frank, Brian Smith, Cathia Hamel, Colin Clark, Dave Worrall, Dave Reinhardt, David Williams, Doug Redenius, Enlil Albanna, Erik Olsson, Frank Anderson, Gary Firuta, George Martin, Greg Bechtloff, Jeremy Duns, Joël Villy, Johan Pråmell, Johanna Solgren, John Cork, John Cox, Jon Auty, Jonas Pettersson, Kevin Collette, Laurent Perriot, Leandro Born, Lee Pfeiffer, Luc Le Clech, Marcus Nohlberg, Martijn Mulder, Marie-France Vienne, Marie Regmert, Mark Cerulli, Mark Honeyball, Mark O'Connell, Mark Witherspoon, Markus Hartmann, Michel Bell, Mikael Ström, Mike VanBlaricum, Nathalie Christiaens, Nathalie Cloet, Niclas Elvingsson, Nicolas Suszczyk, Paul Deblond, Preben Søgaard, Raymond Benson, Remmert van Braam, Richard Skillman, Rob Coppinger, Robert Johansson, Ronny Svensson, Sascha Braun, Simon Gardner, Stefan Axell, Steffen Winkler, Stephan Bäckman, Steve Oxenrider, Thomas Drugg, Tom Zielinski, and Wolfgang Thürauf. A selection of organizations FSWL cooperates with: • Bondklub Deutschland (contributor / member since 2004) • Club James Bond France (contributor / member since 2002) • Hollywood Stuntmen's Hall of Fame (Board Of Advisors) • The Ian Fleming Foundation (contributor / member since 1998) • James Bond Collectors Club (contributor / member since 1999) • James Bond Golf Society (member since 2008) • James Bond Int'l Fan Club (contributor / member since 1994) • The Official Pierce Brosnan Fan Club (member since 1999)

Local Business Near Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim

Stockholm Music And Arts Festival
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Skeppsholmen
Stockholm, Sweden 111 49

Nybrovikens Båtsällskap
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Wasahamnen
Stockholm, Sweden

Spiritmuseum
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Wasahamnen
Djurgården, Sweden 115 21

08-1213 1300

Spanska Ambassaden
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Djurgårdsvägen 21
Stockholm, Sweden 115 21

+46 8 52 280 800

Parkteatern, Galärparken
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Djurgården, 115 21 Stockholm
Stockholm, Sweden 115 21

Biologiska museet, Stockholm
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hazeliusporten 2
Stockholm, Sweden 115 21

08-442 82 15

Skeppsholmsbron
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Skeppsholmsbron
Stockholm, Sweden

Moderna Dansteatern Stockholm
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Slupskjulsvägen 30
Stockholm, Sweden

08-611456

Vasa Museum
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Galärvarvsvägen 14
Stockholm, Sweden 115 21

+46-8-519 548 00

The Vasa Museum is a maritime museum in Stockholm, Sweden. Located on the island of Djurgården, the museum displays the only almost fully intact 17th century ship that has ever been salvaged, the 64-gun warship Vasa that sank on her maiden voyage in 1628. The Vasa Museum opened in 1990 and, according to the official web site, is the most visited museum in Scandinavia. Together with other museums, such as the Stockholm Maritime Museum, the museum belongs to the Swedish National Maritime Museums .HistoryFrom the end of 1961 to 1988, Vasa was housed in a temporary structure called Wasavarvet where she was treated with polyethylene glycol. Visitors could only view the ship from two levels and the maximum distance was only 5 m . In 1981, the Swedish government decided that a permanent Vasa museum was to be constructed and an competition for the design of the museum building was organized. A total of 384 architects sent in models of their ideas and the final winners were Marianne Dahlbäck and Göran Månsson with Ask . The construction of the new building began on and around the dry dock of the old naval yard with an inauguration ceremony hosted by Prince Bertil on 2 November 1987. Vasa was towed into the flooded dry dock under the new building in December 1988, and during the summer of 1989, when visitors were allowed onto the construction site, 228,000 people visited the half-finished museum. The museum was officially opened on 15 June 1990. So far, Vasa has been seen by over 25 million people. In 2008, the museum had a total of 1,143,404 visitors.

Tackel och Tåg
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Slupskjulsvägen 42
Stockholm, Sweden 111 49

08-611 82 58

Råseglarhuset Skeppsholmen
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Slupskjulsvägen 42
Stockholm, Sweden

08-611 82 92

NordensLjus
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kungsholms Strand 121
Stockholm, Sweden 112 33

Josefinas Utebar
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Galärvarvsvägen 10
Stockholm, Sweden 115 21

Galärbryggan
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Galärvarvsvägen 4
Stockholm, Sweden 115 21

08-6672140

Galärbryggan har anor ända sedan 1920 talet och har varit båtförmedling sedan 60 talet ! Vårt unika läge i centralaste Stockholm ger dig en unik exponeringsmöjlighet för din båt! Galärbyggan är General agent för Delta Powerboats succebåtarna mellan 26-88 fot! Vidare säljer vi RUPERT rib båtar mellan 16-50 fot.

Favelan På Sjöcaféet
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Galärvarvsvägen 2
Stockholm, Sweden 115 21

08-6614488

Ideal Service
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Stockholm
Stockholm, Sweden 19456

+46 707 235 529

Djurgårdsbrons Sjöcafé
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Galärvarvsgatan 2
Stockholm, Sweden 115 21

08-661 44 88

Kajplats 17
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Strandvägen kajplats 19
Stockholm, Sweden 114 56

Sjö och Land
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Strandvägskajen 21
Stockholm, Sweden 11456

072-2322980

På Sjö & Land finns allt som behövs till festen, bröllopet, konferensen eller mingeltillställningen Festlokalen är uppdelad i två stora rum, en hall med dam/herr toalett, ett stort förråd samt kök med diskmaskin, spis, ugn, kylar & frys. Den inglasade terrassen på 30 kvm vetter ut mot Skeppsholmen och har både infravärmare & markiser om vädret skulle trilskas. Sjö & Land rymmer upp till 80 sittande gäster i ett och samma rum och vi rekommenderar max 100 gäster vid sittande middag (då nyttjas båda rummen). Vid mingeltillställningar rymmer lokalen max 150 gäster. Vid konferenser rekommenderar vi max 65 gäster i biosittning. Här på Sjö & Land får ni gärna vara kreativa & skapa den tillställning ni alltid har drömt om att ha! Vill du inte göra allt själv då hjälper vi mer än gärna till att anordna hela eller delar av er tillställning!

Ms/ Blue Charm
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Strandvägskajen 17
Stockholm, Sweden

0708-774 771