EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim, Stockholm | Tourist InformationKarlaplan 4
Stockholm, Sweden

<>

Amusement Near Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim

Gröna Lund
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 11521

010-708 91 00

Köp biljetter, kort och åkband på http://webbshop.gronalund.com/ Hurra! Du har hittat till Gröna Lunds officiella sida. Håll dig uppdaterad om nyheter, ställ dina frågor eller skrik ut din kärlek! GRÖNA LUND PÅ FACEBOOK: På denna Facebooksida kan du ta del av info om vad som händer bakom och framför kulisserna på Gröna Lund! Till exempel släpper vi alla nyheter (ex artistbokningar) här på Facebook innan vi berättar för övrig media. Vi tycker det är jätteroligt om du vill kommentera och posta inlägg, men tänk på att allt som skrivs blir publikt för besökare på Gröna Lund att läsa. Vi tillåter inte, och kommer radera inlägg, som är kränkande eller innebär hets mot folkgrupp, uppvigling, barnpornografi, våldsskildringar, inlägg som bryter mot PUL eller mot Facebooks allmänna villkor, spam eller upphovsrättsintrång. Vi tycker även att "gilla om du vill ha...." oftast klassas som spam också och vi tar därför ofta bort dessa. Självklart låter vi de vara kvar om de innehåller genomförbara förslag eller konstruktiva idéer eller tankar! Vi som jobbar med Grönans FB-sida jobbar främst kontorstider, ibland får du alltså vänta lite längre på ett svar, även om vi försöker ge dig så snabb återkoppling som möjligt.. Behöver du snabbt komma i kontakt med oss ber vi dig ringa 010-708 91 00 under våra vanliga öppettider. Rökningspolicy Gröna Lund är en nöjespark som besöks av många familjer med små och stora barn. Därför strävar vi efter att hålla parken så rökfri som möjligt, både under vanliga tivolidagar och konsertkvällar. För våra rökande gäster har vi upprättat rökzoner på tre ställen runt om i parken – bakom Dansbanan vid Sommarbaren, vid entrén till Pontonen på strandpromenaden och i parkområdet mellan Radiobilarna och Biergarten.

M/S Viking Cinderella
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Stadsgården, Stockholm
Stockholm, Sweden

Filmstaden Sickla
Distance: 2.5 mi Tourist Information
Marcusplatsen 19
Sickla, Sweden 131 34

<>

Solidaritet
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Lästmakargatan 3
Stockholm, Sweden 111 44

+46 (0)8 678 10 50

Solidaritet är en av Sveriges ledande nattklubbar som erbjuder en eklektisk upplevelse, såväl vad gäller musik som inredning. Fokus på elektronisk dansmusik präglar Solidaritets musikutbud och några av landets och världens bästa dj:s spelar regelbundet på nattklubben. Solidaritet har därför blivit en samlingsplats för de som är ute efter en öppensinnad och okonventionell festupplevelse ända in på de tidiga morgontimmarna. Sveriges mest moderna arkitekter, Claesson, Koivisto & Rune har tagit fram interiören på de två våningarna samt den året-runt öppna utegården. Det har resulterat i en nattklubb av internationell standard där färgskalan går i syndigt rött och dekadent svart. Helheten bidrar till att Solidaritet erbjuder en totalupplevelse som är unik för Stockholms uteliv. Ladda gärna ner våran app från Appstore... SOLIDARITET För drinkbord maila [email protected] Fri entré till 00.30 - Se information på vår wall! Välkomna

Scalateatern i Stockholm
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Wallingatan 34
Stockholm, Sweden 11124

08-143575

I den intima teaterlokalen i hörnet av Wallingatan och Västmannagatan började man driva teaterverksamhet redan 1918. Idag är Scalateatern en av Stockholms få privatteatrar. Biljettbokning: www.scalateatern.se eller via Scalateaterns biljettlucka på Wallingatan 32. Öppettider: onsdagar kl. 12 - 18, torsdagar kl. 15 - 18 och fredagar kl. 15 - 18. Telefon: 08-14 35 75. För biljetter till samma kväll har vi alltid öppet en liten biljettkassa i foajén, från två timmar innan föreställning. Sedan i höstas har Scala en liten restaurang. Bordsbokning, med VIP-entré till salong: 08-14 35 70. OBS! Begränsat antal platser.

KGB Bar & Restaurant
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Malmskillnadsg.45
Stockholm, Sweden 11138

Flashdance The Musical, Sweden
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Berzeli Park 9
Stockholm, Sweden 11147

08 - 562 892 00

Lagom till den älskade succéfilmens 30-årsjubileum kan vi nu återuppleva FLASHDANCE som musikal på China Teatern i Stockholm! På scenen möter du succétrion Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall från Singin’ in the rain. För regi står Anders Albien som bl. a. regisserat succéer som Dirty Dancing, Hairspray och Spamalot. Koreograf är Jennie Widegren från dansgruppen Bounce. Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE är den upplyftande berättelsen om Alex Owens, en framåt och beslutsam ung kvinna som arbetar som svetsare på dagarna och dansare på den lokala baren på kvällarna. Hon har en stor dröm och det är att komma in på den prestigefyllda dansskolan Pittsburgh Conservatory of Dance. Alex inleder en brinnande romans med sin chef på stålverket men snart kompliceras hennes tillvaro och vi får följa hennes kamp för att bli oberoende finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits såsom den Oscarbelönade titellåten Flashdance - What a Feeling, Maniac, Gloria, Manhunt, och I Love Rock & Roll.

The House of Culture
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Sergels Torg
Tukholma, Sweden 111 57

08-21 10 35

The House of Culture is a cultural centre to the south of Sergels torg in central Stockholm, Sweden. Opened in 1974 the House of Culture is today a symbol for Stockholm and the growth of modernism in Sweden.OverviewThe House of Culture hosts many initiatives every year, with dozens of contemporary cultural events, including photo exhibitions, stories for kids, concerts, literary discussions, films, debates. It functions during daytime and nighttime.The Stockholm City Theatre has since 1990 been placed in the building.It was the temporary seat of the Riksdag until 1983, while the Riksdag building was remodelled for a unicameral legislature.The House of Culture was one of the main inspirations for Centre Georges Pompidou in Paris.

Nattklubb Victoria
Distance: 0.7 mi Tourist Information
kungsträgården 6
Stockholm, Sweden 111 47

Vi vill tacka nattklubb victoria för deras hängivenhet och tjänster, samt tid dem lagt ner för att försöka göra det till en minnesvärd plats att närvara på. Men nu stängs dörrarna för Nattklubb victoria så dörrarna för N2 (ENTO) kan öppnas! Efter ett uppehåll på två år har vi nu valt att slå upp portarna för nattklubb Entourage igen, efter våra underbara gästers smeknamn "Ento" har vi nu valt att kalla konceptet för Club N2. Vi vill skapa en hemmakänsla där bra service och trygg miljö går hand i hand.

Medeltidsmuseet
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Strömparterren 1, Norrbro
Stockholm, Sweden 103 18

+46 8 508 31 620

Här lär du känna det medeltida Stockholm och medeltidsmänniskans vardag och försörjning, fest, lycka och sorg. Museet är uppbyggt kring fornlämningar som hittades av en slump. I slutet av 1970-talet behövde det gamla Riksdagshuset kompletteras med ett garage. Inför bygget gjordes arkeologiska undersökningar på Helgeandsholmen 1978-80. De blev mycket omfattande och fantastiska fynd gjordes. Tre av de största var delar av den medeltida stadsmuren, en kyrkogård som tillhört det medeltida Helgeandshuset och en "hemlig” gång till Slottet. Dessa blev fasta fornlämningar kring vilka Medeltidsmuseet byggdes upp.

Stockholm, Gröna Lund
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 115 21

010-708 91 00

Warner Music Sweden
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Rehnsgatan 20
Stockholm, Sweden 102 44

E-post: [email protected] Demo inbox: [email protected] Telefon: +46 (0)8 752 26 00

Gröna Lund
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 11521

010-708 91 00

Gabbes Dansskola
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Västmannagatan 46
Stockholm, Sweden

<>

Bläck
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Surbrunnsgatan 50
Stockholm, Sweden 113 48

+46733385176

Bläck på Surbrunnsgatan 50 är en tatueringsstudio som funnits sedan våren 2011. Här tatuerar Susan Nygren och Will Pacheco. Våra motiv görs endast i svart bläck, vi erbjuder motiv som är skapade av oss själva och skissar upp tatueringsmotiv efter kunders önskemål. Studion har öppet efter överenskommelse, det går bra att maila eller sms:a för att boka en tid. Bifoga gärna information om vad du önskar tatuera, hur stort och var på kroppen. Drop in sker ungefär en gång i månaden och annonseras då ut här på Facebook och Instagram. Varmt välkomna till Bläck!

Spökvandring i Gamla Stan
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Tyska Brinken 13
Stockholm, Sweden 111 29

07614 666 00

Stockholms populäraste spökvandring! Vi är ingen klassisk spökvandring, vi tar Dig med på en ca 90 minuters historisk vandring i Gamla Stan och Du får höra om legender, sjukdomar, mord och spöken. Vågar Du följa med? Vi har inga statister som springer runt bland husen utan det är bara ni och er guide som går i gränder och på torg. Skulle något oförklarligt dyka upp så.....

Live Life Tattoo
Distance: 2.0 mi Tourist Information
Henriksdalsringen119
Nacka, Sweden 131 32

0868404746

House of Joy
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Petrejusvägen 34
Johanneshov, Sweden

Stockholms Glasbruk
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Djurgårdsslätten 49
Stockholm, Sweden 115 21

+4686628448

Stockholms glasbruk är ett glasbruk på Skansen i Stockholm som uppfördes 1936. Verksamheten startades redan tre år tidigare i en källarlokal vid Södermalmstorg. Gamla ritningar av ett glasbruk i Johannisholm (Venjans socken i Dalarna) från slutet av 1700-talet har stått som modell för glashyttan. Stockholms glasbruk drevs 1933-1980 av fabrikör Ture Berglund och hans hustru Lily. Därefter tog dottern Marianne, med maken Göran Hammar, över driften. Idag för deras dotter Karin Hammar traditionen vidare. Besökare på Glasbruket - kan på nära håll följa hur skickliga glasblåsare med traditionella verktyg, ger liv, form, ljus och färg åt den idag, miljövänliga glödande glasmassan - ett skådespel som fängslat människor i generation efter generation. Karin är designer och glasblåsare. Tillsammans med glasbrukets skickliga glasblåsare, tillverkar hon vackra miljökristallglas och bruksföremål som finns att beskåda och köpa i brukets butik. ______________________________________________ The Stockholm Glassworks at Skansen was built in 1936, but had already started three years earlier in a basement at Södermalms Square at Slussen. Old drawings of a glassworks in Johannisholm - in Venjans socken in Dalarna - from the late 1700s (closed in 1855), stood as a model for the build. Stockholm Glassworks was driven by factory Ture Berglund and his wife Lily in 1933-1980. Then took his daughter Marianne, with her husband, Göran Hammar, over the control. Today - their granddaughter, Karin Hammar - a third generation glasscraftsman, is in charge. Visitors to the glassworks - can closely monitor how skilled glassblower with traditional tools, gives life, form, light and color to the environmentally friendly green glowing glass mass - a spectacle that have attracted people for generations. Karin is a designer and glassblower. Together with the glassworks skilled glassblower, she creates her beautiful environmentally friendly crystal and consumer products that can be seen and purchased at the crystal shop.

BollywoodOpera i Botkyrka
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Norrtullsgatan 12N
Stockholm, Sweden 102 35

0703-19 49 11

Charlotta Huldt, medgrundare och Konstnärlig ledare för SpaghettiOperan, tar med sig sin ensemble och etablerar en ny Operascen på Bryggarsalen. En varm humoristisk föreställning, med en tre-rättersmiddag, blandad med kärlek, passion, galenskap, kända och okända operor av Mozart, Puccini, Rossini m.fl. Medverkande: Ulrika Skarby-mezzo, Linus Flogell-baryton, Karl Rombo-tenor, Charlotta Huldt-sopran, regi och Majsan Dahling-kapellmästare Tider: Februari: 3,11,14,20, Mars: 3,11,15,18, April: 1, 10,14, 23, 28, Maj: 7, 13,19 Samtliga dagar kl 19, förutom söndagen den 15 mars kl 17 Priser: Teatermeny: 795:-, Lyxmeny: 1395:-, Grupprabatt: >15 pers 100:- rabatt/pers Pensionärspris(65 år): 745:-, Studerandepris (-25 år): 495:-, Barnpris (-18 år): 295:- Info och bokning: Tickster.com. För frågor och information mejla [email protected] eller ring 0703-19 49 11 Teatermeny: Förrätt: Toskansk Panzanella, varmrätt: Majskycklingfilé fylld med ost och parmaskinka serverad med rosmarindoftande potatiskaka och balsamico-sky, efterrätt: Gräddfilspanacotta med jordgubbs- och rabarberkompott Alternativ finns för vegetarianer och allergiker om man meddelar i förväg Lyxmeny: Välkomsdrink (Pares Balta Cava Brut) Förrätt: Dragonkryddad majskycklingrulle med gulbetscarpaccio, tryffelcréme och saltrostade solrosfrön, Varmrätt: Helstekt kalvrygg med en rotselleripuré samt ragu på högrev, skogschampinjon och smålök serveras med svartpepparglaserade morötter och rödvinssky, efterrätt: Vit chokladcrème serveras med hallonmuffin samt hallonsorbet och rostad vit choklad Alternativ finns för vegetarianer och allergiker om man meddelar i förväg

Arts and Entertainment Near Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim

T.G.I. Friday's Kungsträdgården
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hamngatan 19-21
Stockholm, Sweden 111 47

(08) 10 06 26

Collage
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Ingmar Bergmans Gata 2
Stockholm, Sweden 114 34

(08) 6116811

PURE Nightclub
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Birgerjarlsgatan 29
Stockholm, Sweden 114 45

+46 8 20 14 11

PURE Nightclub. PURE Nightclub ligger i hjärtat av Stockholm nöjescentrum alldeles intill Stureplan. Klubben är helt nyrenoverad september 2014. Lokalen tar in 540 personer enligt brandmyndigheten Vi klarar av uppemot 250 gäster vid sittande middag och 500 personer vid evenemang med mingel och bufféservering. Vi har även möjlighet att ordna frukost, lunch samt middagskonferenser. Lokalen är fullt utrustad med det senaste inom ljud, ljus och teknik och har ett fullt inbyggt PA-system. Känslan i lokalen är ljus och fräsh med en internationell touch. Nattklubbsmässigt har vi 3 fullt utrustade barer och om så önskas; 2 separata dansgolv. PURE Nightclub är Vinnare av Finest Awards 2 år i rad: Årets Nattklubb/Koncept 2012/2013. PURE Nightclub ligger i en utav Stockholms anrikaste nattklubbslokaler. Många anser att lokalen är den enda riktiga nattklubbslokalen i Stockholm. Nattklubbskänslan är påtaglig direkt när du kliver ner för trappan som leder till klubben. I denna fantastiska lokal, under det anrika och exklusiva hotellet Elite Hotel Stockholm Plaza har många framgångsrika klubbar huserat genom åren. Klubbar såsom: Alexandras, DIOXXIX, DEEP, Penny lane, Monday bar, Vertigo, Residence, Nasty, The Plaza Club, Blue Moon Bar och numera PURE Nightclub Stockholm. Miljön i nattklubben beskrivs som lyxig, exklusiv, fräsch och modern med en internationell känsla. De handgjorda strukturplattorna i taket, den enorma kristallkronan i taket ovanför dansgolvet, de specialbyggda barerna och de stilrena sofforna med de specialbyggda drinkborden i kombination med den väl genomtänkta ljussättningen imponerar även på de mest beresta nattklubbsgästerna. PURE Nightclub Stockholms handplockade personal är mycket kunniga i sina respektive roller. Våra bartenders till exempel, klarar av att blanda avancerade cocktails samt har snabbheten för att kunna ge den bästa servicen till gästerna. Förutom bordsservering erbjuder vi även conciergeservice för att kunna uppfylla våra gästers alla önskemål. Detta är vår tolkning av PURE: En kväll på PURE är precis allt det man kan önska av en festkväll när den är som bäst. PURE är en känsla, en känsla som bara kan upplevas när alla bitar är på plats.: den lyxiga känslan, den genuina servicen den rätta musiken och det rätta umgänget. Känslan av att bara kunna slappna av och bara släppa loss. Känslan av total eufori när festen är som bäst och allt är möjligt. På PURE har vi skapat förutsättningarna för Dig att få uppleva den bästa kvällen någonsin, varje kväll. http://mittkok.expressen.se/artikel/isen-i-fokus-pa-nyoppnad-bar/ http://www.finest.se/articles/article.php?aid=8982

Obaren
Distance: 0.5 mi Tourist Information
stureplan 2
Stockholm, Sweden 11446

08-440 57 30

Längst upp i Sturehof finner du Obaren, en klassisk knytpunkt i Stureplans nattliv. Med en eklektisk blandning av klubbkvällar, konserter och barhäng bjuder Obaren på en klassisk oas i Stockholm. Alltid gratis! spelar du i band eller har ett event? maila [email protected]

Liljevalchs konsthall
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Tillfällig adress: Nybrokajen 2, Blasieholmen
Stockholm, Sweden 115 21

08-508 31 330

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Huset på Djurgården öppnas igen för allmänheten i och med Vårsalongen 2017.

Oyster Bar - Stockholm
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Storgatan 20
Östermalm, Sweden 114 55

+46 8 662 88 00

Fashion Week Stockholm
Distance: 0.6 mi Tourist Information
regeringsgatan 65
Stockholm, Sweden 111 47

Gärdeshallen
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Banérgatan 56
Stockholm, Sweden 115 53

Chinateatern/Berns
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Berzelii Park 9
Stockholm, Sweden 111 47

Berns Salonger
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Berzelii Park
Stockholm, Sweden

Berns Salonger is a restaurant and entertainment venue, in Berzelii Park, in central Stockholm, Sweden. The building was constructed from 1862–63, by H.R. Berns. The building was extended in 1886. Berns often holds concerts and other shows and has a capacity of 1,200.Berns is the setting for the Strindberg novel The Red Room.

Mavshack
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Karlavägen 58
Stockholm, Sweden 11449

Mavshack, launched in 2013, is a global Internet TV service providing Asian entertainments to viewers around the world. People in more than 80 countries have signed up for Mavshack and they enjoy movies, TV series, documentaries and music videos from across Asia.

Bååtska Palatset
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Blasieholmsgatan 6, 111 48 Stockholm
Stockholm, Sweden 111 48

08-463 37 04

Swedish Film Institute
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Borgvägen 1
Stockholm, Sweden 102 52

+ 46 8 665 11 00

The Swedish Film Institute was founded in 1963 to support and develop the Swedish film industry. The institute is housed in the Filmhuset building located in Gärdet, Östermalm in Stockholm. The building, completed in 1970, was designed by architect Peter Celsing.FunctionThe Swedish Film Institute supports Swedish filmmaking and allocates grants for production, distribution and public showing of Swedish films in Sweden. It also promotes Swedish cinema internationally. Furthermore, the Institute organises the annual Guldbagge Awards. The Swedish Film Database is published by the institute.Through the Swedish Film Agreement, between the Swedish state and the film and media industry, the Government of Sweden, the TV companies which were party to the agreement, and Sweden's cinema owners jointly fund the Film Institute and thus, indirectly, Swedish filmmaking. The agreement ran from January 1, 2006, until December 31, 2012. The building also contains a large film archive and two theatres, named after Victor Sjöström and Mauritz Stiller, which regularly arrange screenings of classic films.Managing directors1963–1970 Harry Schein (1924–2006)1970–1972 Bo Jonsson (b. 1938)1972–1978 Harry Schein (1924–2006)1978–1982 Jörn Donner (b. 1933)1982–1989 Klas Olofsson1989–1994 Ingrid Edström (b. 1931)1994–1998 Lars Engqvist (b. 1945)1998–1999 Hans Ottosson1999–2006 Åse Kleveland (b. 1949)2006–2010 Cissi Elwin Frenkel (b. 1965)2010–2011 Bengt Toll2011–present Anna Serner

Base 23
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Jungfrugatan 23
Stockholm, Sweden 114 44

08-667 23 23

JoiaAgency
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Artillerigatan 42
Östermalm, Sweden 114 45

<>

Bookings & Requests General contact [email protected] Jonas Sellberg CEO & Co-Founder [email protected] Henrik Olsson Artist Manager & Booking Agent [email protected] Lina Vesterberg Backoffice [email protected] Oskar Syk Online co-ordinator [email protected] Marc Wigren Production [email protected]

Istituto Italiano di Cultura "C.M. Lerici"
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Gärdesgatan 14
Stockholm, Sweden 115 27

08 5458 5760

Danscentrum Stockholm
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Jungfrugatan 7b
Stockholm, Sweden 114 44

0854568960

Danscentrum Stockholm är en medlemsorganisation. Medlemmar har tillgång till studior för repetition, produktionsservice och rådgivning, kurser och workshops samt förmedling av produktioner och projekt. Danscentrum Stockholm arrangerar även daglig träning i nutida teknik. Medlemmarna är i huvudsak frilansande dansare och koreografer men även verksamma inom nycirkus, mim och performance representerade. Föreningens syfte är att verka för den professionella samtida danskonsten, att förbättra danskonstnärernas villkor och dansens infrastruktur.

A Christmas Carol Stockholm
Distance: 0.0 mi Tourist Information
Karlaplan 4
Stockholm, Sweden 114 60

Svenska Filminstitutet
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Borgvägen 1
Stockholm, Sweden 102 52

+ 46 8 665 11 00

Qrooz Charterbåt - Båtcharter och båtuthyrning i Stockholm
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Strandvägen kajplats 20
Stockholm, Sweden 11456

Per Hörnqvist 070-7950010

Qrooz 01 är skärgårdens modernaste flytande konferenslokal och charteryacht med samtliga faciliteter. Välkommen ombord!

Local Business Near Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim

Paritas Handelsbolag
Distance: 0.0 mi Tourist Information
Styrmansg. 53 2Tr
Stockholm, Sweden 114 60

Ateljé Uggla
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Grevgatan 52
Stockholm, Sweden 11458

08 200754

Brasserie Elverket
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Linnégatan 69
Stockholm, Sweden 112 12

(08) 661 25 62

Dramaten Elverket
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Linnégatan 69
Stockholm, Sweden 114 60

086656100

Bar A Vins
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Narvavägen 32
Stockholm, Sweden 115 22

08-121 465 84

Preston Hair
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Narvavägen 25
Stockholm, Sweden 114 60

+46 (0)8 661 96 99

Cassi
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Narvavägen 30
Stockholm, Sweden 115 22

(08) 661 74 61

Östra Gummiverkstaden AB
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Linnégatan 58
Stockholm, Sweden 114 54

086623420

Dell'Attore
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Skeppargatan 60
Stockholm, Sweden 114 59

+46(0)8-442 61 18

Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Karlavägen 81
Stockholm, Sweden 11459

+46 (0) 8 545 80 000

Hus är inte bara vackra fasader och genomtänkta planlösningar. Hus är också platsen där de ligger, människorna som bor i dem och all den kärlek som upplevts där. Den plats du valt att bo på är en del av dig själv. Det är oasen där du vilar dig efter en slitsam arbetsvecka. Det är platsen dit du bjuder dina vänner att umgås. Det är miljön dina barn växer upp i. Det är här dina drömmar föds och förverkligas. Vi ser ditt val av boende som en viktig del av din livskvalitet. Vi har därför valt att specialisera oss på förmedling av hem som erbjuder Livskvalitet och Drömboende. När du ser en våning, en villa eller sjöställe som förmedlas av oss kan du förvänta dig något speciellt. A home is so much more than bricks and mortar. A home is all about location, the people who live there and all the love it has witnessed over the years. Your choice of home is part of yourself. It's the place where you relax after a hard week at work. The place where you invite your friends for a get-together. The place where your children grow up. So when you see an apartment, a house or a place by the sea for which we are the acting agent, you know you can expect something rather special.

Cushion me happy
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Karlavägen 70
Stockholm, Sweden 114 59

0703337363

EN NISCHAD KUDDBUTIK PÅ NÄTET. Kuddfodral av exklusiva tyger som vi handplockar från bla. Italien, Frankrike, USA och England. Manuel Canovas, Colefax & Fowler och Osborne & Little är exempel på tyghus som vi arbetar med. Designerna bakom tyghusen arbetar fortfarande på traditionellt sätt. Fantastiska mönster skapas utifrån akvarellmålningar och broderas, trycks och vävs av de allra bästa hantverkarna. Med noga utvalda fram och baksidor vänder du dina kuddar och skapar nya uttryck allt efter humör och säsong. Att vi syr upp våra kuddar i Sverige gör oss alla even more happy!

Marja Entrich biologisk hudvård
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Sturegatan 32 - Kommendörsgatan 1
Stockholm, Sweden 102 49

08-663 82 44

"Vi förbehåller oss rätten att censurera eller radera material som skrivs av dig eller någon annan som bryter mot svensk lag, mot Facebooks regler (länk till FB-policy), anses stötande eller saknar relevans för sidans ämne. Detta innebär även att inlägg ska hållas till sakfrågan och hålla en god ton"

Universal Music Publishing Scandinavia
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Banérgatan 16
Stockholm, Sweden 11483

08-6295370

For licensing: [email protected] For music supervision: [email protected]

Anders Hanser Produktion
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Kommendörsgatan 28
Stockholm, Sweden

0855340500

people partner
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Birger Jarlsgatan 41 A
Stockholm, Sweden 111 45

+46 (0) 8-665 07 01

Hur söker Du jobb via People Partner? Börja med att göra en Profil på peoplepartner.se och skriv in ditt CV och personliga brev. Via hemsidan kan Du sedan anmäla ditt intresse. Tänk på att alla jobb inte alltid hinner att komma ut på hemsidan - så bli medlem redan idag för att kunna ha chansen att bli kontaktad! Har du problem med din inloggning? Maila till [email protected] så hjälper vi dig så snabbt som möjligt. Eller ring oss på 08-665 07 01. / People Partner

Sveriges Arkitekter
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Storgatan 41
Stockholm, Sweden 10241

+46850557700

Välkommen till Sveriges Arkitekters facebooksida. Följ oss gärna för löpande nyheter om vår verksamhet och annat som rör svensk arkitektur och svenska arkitekter. Vill du komma i kontakt med oss nås vi över telefon, mail eller med ett meddelande här på Facebook.

Haven
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Kommendörsg. 27
Stockholm, Sweden 114 48

(08) 660 03 76

Jackson Hole Originals
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Kommendörsgatan 27
Östermalm, Sweden 114 51

08-6615534

Stolmannen
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Kommendörsgatan 27
Östermalm, Sweden 11448

08 6615534

Famntaget Omsorg
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Karlavägen 100A 5 tr
Stockholm, Sweden 115 26

08-400 250 40

Famntaget Omsorg är ett familjeföretag som startade 2009.Vi erbjuder individuellt utformad hemtjänst utifrån biståndsbedömning och möjlighet att mot timersättning få tilläggstjänster och aktiviteter utförda. Våra medarbetare har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med äldreomsorg och med funktionshindrade. Vi har även specialistkompetens inom demenssjukdom. Vi arbeter aktivt och systematiskt med kvalitet- och verksamhetsutveckling. Ett viktigt mål är att kunden alltid ska vara nöjd.