EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Business Models Inc., Amsterdam | Tourist Information


Mediarena 11
Amsterdam, Netherlands 1114 BC

+31 20 505 06 00

Business Models Inc. works with leading organizations and management teams to develop the strategies and business models for the future. Our team consists of people who have a passion for helping organizations identify and seize growth opportunities. We boost clients’ strategy development process and business model thinking in order to accelerate growth and enhance results.

Business Service Near Business Models Inc.

Sportfondsen Nederland
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 33
Amsterdam, 1105 BG

020-3550555

Equinix
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Luttenbergweg 4
Amsterdam, 1101

+31202050777

Telecity 2
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 13
Amsterdam, 1101 AE

Urbain Trade BV/ Echtekoffieopwerk.nl
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Klokkenbergweg 1
Amsterdam, 1101AK

0206823765

CB Groep
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Hessenbergweg 109 - 119
Amsterdam, 1101 BS

00882266100

CB Groep is sinds 1997 een begrip in de zakelijke markt voor documentoplossingen. Gestart met de verkoop van Canon afdrukapparatuur en bijbehorende kantoorbenodigdheden, is zij in de loop der jaren uitgegroeid tot een full servicepartner op het gebied van kantoorautomatisering. CB Groep is vandaag de dag merkonafhankelijk en biedt met innovatieve concepten zoals CB-MPS een maatwerk oplossing aan voor uiteenlopende klantbehoeften.

Arena Business Groep
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Hogehilweg 10
Amsterdam, 1101 CC

+31(0)206977446

More Recruitment
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Hogehilweg 18
Amsterdam, 1101 CD

+31 20 7513325

More Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten op het gebied van Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain en Sales (Support) & Customer Service. Wij richten ons op kandidaten met enkele jaren werkervaring, tot kandidaten op Senior- en Management niveau. Deze kandidaten hebben zich volledig gespecialiseerd binnen een van bovenstaande vakgebieden. Wij werven voor vaste, tijdelijke- en interim posities. Tevens bieden wij de mogelijkheid kandidaten aan te nemen op uitzendbasis. WAAROM MORE RECRUITMENT? More Recruitment is een dynamische onderneming, waarbij persoonlijke benadering, ervaring, expertise en een uitgebreid netwerk de doorslaggevende factoren zijn voor opdrachtgever als kandidaat om met ons samen te werken. Wij hebben als gedreven consultants (en tevens partners) jarenlang ervaring opgedaan bij één van de grootste internationale Werving & Selectiebureaus. Gedurende deze jaren hebben wij helder in beeld kunnen brengen waar de werkelijke behoeften van opdrachtgever en kandidaat naar uitgaan en hoe More Recruitment daar optimaal in kan voorzien. Zowel opdrachtgever als kandidaat heeft behoefte aan persoonlijke benadering en expertise. Juist nu. Eén vast contactpersoon, een transparant advies en een loyale partner. Door onze jarenlange ervaring en veelvuldig contact met opdrachtgevers en kandidaten, hebben wij geconstateerd dat er geen voortdurende focus is op de belangen van klant en kandidaat. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een kleinere, flexibele organisatie waar het belang van klant en kandidaat wél voortdurend voorop staat. U onderhoudt een directe relatie met één van de partners, die te allen tijde ter beschikking staan voor overleg. Bij het aanbieden en verlenen van onze diensten, behoren loyaliteit, betrouwbaarheid, service en kwaliteit tot onze kernwaarden. Ons streven is dan ook om deze waarden na te leven en te bouwen aan een solide, transparante en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Young Colfield
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Hogehilweg 24
Amsterdam, 1101 CD

www.youngcolfield.nl

Het zijn spannende tijden. Een voortdurende stortvloed aan nieuwe technologie verandert de wereld sneller dan je ‘businessmodel’ kunt zeggen. En het tempo waarin deze innovaties elkaar opvolgen neemt alleen maar toe. Meebewegen in deze realiteit is de enige optie. Het creëren van omstandigheden waarmee je de richting beïnvloedt. Met een kansrijk momentum als gezamenlijk doel. Maar hoe doe je dat? Of nog belangrijker: met wie? Want hoe future proof de bedrijfsstrategie ook lijkt, zonder de juiste mensen bereik je niks. Iemand moet het eerste duwtje geven. En iemand is niet zomaar iemand. Dit gaat om aanjagers zonder vooroordelen. Een nieuwe generatie onafhankelijke geesten die doorvraagt en zich niet krampachtig vasthoudt aan vastgeroeste werkwijzen. Talent met lef en ambitie. Maar vooral mensen die geloven in wat ze doen. Want ook al excelleer je in Excel of maak je PowerPoint-presentaties die Tim Cook aanzetten tot de aanschaf van een Office-pakket: als je er zelf niet van overtuigd bent, krijg je niemand mee. Dit is een eigenschap die niet uit een boekje komt of in een collegebank te vinden is. Het is een instelling. Het ontdekken en ontginnen ervan is wat ons drijft. Wij helpen talent met hun ontwikkeling door ze zichzelf te laten ontdekken maar vooral te laten zijn. Alleen zo creëer je doenende denkers die uitmunten en anderen verrassen onder de meest uitdagende omstandigheden. De boel in beweging krijgen. De juiste kant op. Daar geloven we in. En daar hebben we alles voor over. Jij ook?

QNH Consulting
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Hogehilweg 24
Amsterdam, 1101 CD

+31 (0)20 4609609

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. Hierbij verbinden we mensen, processen en IT. Binnen onze dienstverlening ontwikkelen we oplossingen die zich richten op de optimalisatie van informatievoorziening, de bouw, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken; op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo voorzien we onze klanten in de mogelijkheden om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren. Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden en vertegenwoordigen onze passie voor verbinding met klanten, partners en collega's. Samenwerken aan de beste IT oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën, samen succes behalen en leren van en met elkaar. Dat is voor ons: Partnership in IT.

Horlogeglasstuk.nl
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hogehillweg 14
Amsterdam, 1101 CD

020-6965295

Is uw horlogeglas stuk? Bent u het ook zo zat, dat uw horloge voor veel geld naar de fabrikant opgestuurd moet worden? Wij vervangen de glazen van alle merken. Uw horloge wordt gegarandeerd binnen vijf werkdagen afgeleverd. Wij leveren glazen van hoge kwaliteit.

LAPS sales professionals
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hogehilweg 14
Amsterdam, 1101 CD

+31 (0)20 50 50 321

LAPS sales professionals is een jonge onderneming op het gebied van sales & acquisitie, digital marketing en sales training en coaching. Ons team met de nieuwe generatie hoog opgeleide sales professionals staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te leveren aan iedere klant. In ons bedrijf weten we talent en ervaring te bundelen door gebruik te maken van een groot netwerk zorgvuldig geselecteerde professionals. Hiermee zijn we in staat om ons altijd aan te kunnen passen aan de behoefte van de klant. Dit team gevariëerde sales professionals heeft 1 ding gemeen: Gedrevenheid. Onze gedreven professionals zorgen ervoor dat iedere klant die bij ons voor hulp komt een op maat gemaakte oplossing krijgt. Of u nou op zoek bent naar het uitbesteden van verkoop, adverteren in Google, of salestrainingen, wij gaan ervoor zorgen dat u het gewenste resultaat behaalt. NO CURE NO PAY. Onze gespecialiseerde professionals maken een diepgaande analyse van uw bedrijf om tot de kern te komen, zodat we een gepaste uitkomst kunnen bieden voor uw probleem. Wij werken niet met onze klant, wij worden onze klant.

Flyer2000.nl
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 145
Amsterdam, 1101 BB

020-3031243

Flyer2000.nl is de meest flexibele en met 'de beste prijs' opererende online drukkerij voor promotioneel en zakelijk drukwerk Kwaliteit, snelle levering en lage prijzen. Het zijn waarden waar we bij Flyer2000 heilig in geloven. Flyer2000 werkt met diverse leveranciers welke allen gespecialiseerd zijn in de producten die Flyer2000 aanbiedt. Flyer2000 koopt grootst in en kan hierdoor zijn producten scherp geprijsd aanbieden, zonder in te leveren op de kwaliteit. Doordat Flyer2000 met meerdere leveranciers werkt, kan het elke capaciteit aan. Al ons drukwerk word in Nederland vervaardigd waardoor we korte levertijden kunnen garanderen. Flyer2000 onderscheidt zich niet alleen qua prijs, kwaliteit en levertijd, maar ook qua service. Zo willen wij u het gemak bieden van snel je drukwerk bestellen; kortere keuze opties, snellere afronding van uw bestelling, diversiteit aan betaalopties en de mogelijkheid om direct je drukwerk te verspreiden over meerdere adressen. Flyer2000 werkt met passie aan zijn producten en beoordeelt met regelmaat zijn eigen processen. Niets belangrijker dan het eindresultaat! Wij weten hoe belangrijk goed drukwerk voor jou is. Daarom doen wij er alles aan om u als klant 100% tevreden te houden. Onze klanten weten het: wat wij garanderen komen wij ook na.

The Yard
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Karspeldreef 8
Amsterdam, 1101 CJ

020 6077400

Eventive Eventmarketing
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Burgemeester Stramanweg 102 B
Amsterdam, 1101 AA

0204094787

Eventmarketingbureau voor creatieve, effectieve en interactieve eventconcepten. Co-creatie van conceptontwikkeling tot en met de realisatie.

Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 9
Amsterdam, 1101 BA

020-658 41 00

Dreamlines Cruises NL
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Haaksbergweg 75
Amsterdam, 11101 BR

0031202204141

Uniface
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 60
Amsterdam, 1101 BE

+31203116222

Uniface is a leading provider of model-driven, low-code application development and deployment software for enterprise businesses, software integrators and ISVs.

Login Consultants
Distance: 0.3 mi Tourist Information
De Entree
Amsterdam, 1101 BH

+31 20 342 0280

Login Consultants has an experienced team with over 150 specialists in The Netherlands, Belgium and Germany. Our employees have accreditations from Microsoft, Citrix and VMware, and are regularly invited to speak at national and international events. They are involved as experts in online and printed IT publications and actively participate in relevant technical blogs. Login Consultants’ innovative drive is materialized in our own IP-lab. The specialists of Login Consultants continuously create innovative software solutions to support and enhance the quality of centralized desktop implementations. These efforts resulted in a suite of software tools adding value to the software solutions of amongst others Citrix, Microsoft and VMware. These freeware tools are used and appreciated by thousands of companies worldwide. The IP-lab of Login Consultants has been the incubator for successful software solutions, such as Login VSI and Automation Machine, Login Online Desktop and Immidio, which has been acquired by VMWare in 2015.

Servicenow
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoekenrode
Amsterdam, 1102

Farmers today
Distance: 0.4 mi Tourist Information
boris pasternakstraat 37
Amsterdam, 1102TA

0685282092

Z-A Security
Distance: 0.8 mi Tourist Information
dickenslaan 138
Amsterdam, 1102ZW

0650513335

Melrose Security
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Daalwijkdreef 47
Amsterdam, 1103AD

+31 (0)20 4081120

Melrose Security is opgericht vanuit de behoefte van de klant aan een beveiligingsbedrijf dat haar opdrachtgevers nog persoonlijke aandacht kan geven. Melrose Security richt zich onder andere op projecten waar onze opdrachtgevers de aandacht kunnen krijgen die ze verdienen. Onze sleutelwoorden hierbij zijn professionaliteit, uitstraling, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en uiteraard veiligheid.

Heman Verhuurservice
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Joan Muyskenweg 34
Amsterdam, 1114 AN

020 668 68 58

Héman Verhuurservice levert o.a. tafels, stoelen, statafels, barren, barbeques, koelkasten, keukenapparatuur, servies, glazen, bestek, etc.

Van Berge Henegouwen
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Pieter Braaijweg 1
Amsterdam, 1114 AJ

+31 (0)20 799 3700

Van Berge Henegouwen Installaties has been focused on integrating technology onboard luxury superyachts for more than 25 years. We provide our customers with systems and services that are tailored to their specific requirements. We work in close collaboration with the Owner, members of the build team, management companies, yards, naval architects and interior designers in order to achieve the best possible results. Our services range from system design, engineering, consultancy and project management to the supply, development, installation and commissioning of unified solutions. We are also well equipped to take complete responsibilty for the service and maintenance of onboard AV/IT systems.

Comforce Recruitment
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Entrada 501
Amsterdam, 1114AA

020 - 6444147

With a broad experience of 18 years in the recruitment industry, Comforce is characterized by a personal approach that translates into strategic long-term relationships with our clients and close involvement with our candidates.

Company Near Business Models Inc.

Cappah International
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kollenbergweg 78, 1101 AV
Amsterdam, Netherlands +31 (20)

CB Groep
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Hessenbergweg 109 - 119
Amsterdam, Netherlands 1101 BS

00882266100

CB Groep is sinds 1997 een begrip in de zakelijke markt voor documentoplossingen. Gestart met de verkoop van Canon afdrukapparatuur en bijbehorende kantoorbenodigdheden, is zij in de loop der jaren uitgegroeid tot een full servicepartner op het gebied van kantoorautomatisering. CB Groep is vandaag de dag merkonafhankelijk en biedt met innovatieve concepten zoals CB-MPS een maatwerk oplossing aan voor uiteenlopende klantbehoeften.

Dogs by Hans Pieterse
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Kollenbergweg 2
Bussum, Netherlands 1101ar

0622486579

ICONIC Fashion Amsterdam
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 71A
Amsterdam, Netherlands 1101BB

0203657246

I Witness
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 77
Amsterdam, Netherlands 1113KB

+31204923531

Voyar La Rue
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 81
Amsterdam, Netherlands 1101 BB

020-3621951

Voyar La Rue is het nieuwe fashionlabel van 2014. Voyar La Rue is bedoeld voor de modebewuste, onafhankelijke, sterke vrouw. Tevens ook voor de modebewuste zakelijke vrouwen van nu. De collectie bestaat uit jurkjes, denim, tops, jasjes, pakken eigenlijk alle items die in je kast moeten hangen. Vrijwel ieder kledingstuk kan zowel casual, stoer, zakelijk als chique worden gedragen. Voyar La Rue biedt prachtige kledingstukken waar iedere (jong)volwassen vrouw iets mee kan.

De Saladetuin
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 101
Amsterdam, Netherlands 1101 BB

020-6928741

Scandinavian Hospitality Management
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hettenheuvelweg 51
Amsterdam, Netherlands 1011BM

Dutch Passion
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 109
Amsterdam, Netherlands 1101BB

+31-43-3215848

Dutch Passion - Seed Company since 1987 - Founder of Feminized Seeds

Crazy LEDs & More
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 133
Amsterdam, Netherlands 1101BB

0031854018298

Crazy LEDs & More was established in January 2015 in Amsterdam by a Dutch team with a Passion for urban farming and home growing. Our mission is to develop, design and supply the best quality LED grow light technology to the indoor grower. Crazy LEDs & More believe that LED grow-light technology is an increasingly realistic and affordable option for the home grower. LED technology is improving all the time and Crazy LEDs are here to make sure that we have the best technology in our grow lights. Our ‘Crazy’ name refers to the amazing performance of our high-tech LED units and the outstanding grow results which they achieve. Our new LED units produce bigger crops of better tasting herbs, fruit and vegetables. Our philosophy is to deliver indoor LED grow lights using the best quality components from the best suppliers. Crazy LEDs & More are dedicated to LED grow light technology. We work with the best manufacturers in the industry to bring you a choice of top quality LED grow lights. Home-growers need a company dedicated to providing the best LED grow-lights with crazy performance and the latest technology. That’s why Crazy LEDs & More is here.

BookYou
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 131
Amsterdam, Netherlands 1101BB

+31204683111

BookYou heeft cloud based software ontwikkeld, die gebruikers in staat stelt hun boekingen online te beheren, daarnaast zijn er verschillende marketingtools geïntegreerd die het mogelijk maken je omzet te verdubbelen.

Jeveka
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Platinaweg 4
Almere-Stad, Netherlands 1362JL

+31 (0)36 - 303 2000

Wij zijn exclusief distributeur van de merken Unbrako, Kato, Cirteq, Bäcker, Fibro, Magna, H.Bilz, Spirol, Schumacher, H+S, VVG-Honsel

Steven-Art
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Keienbergweg 57
Amsterdam, Netherlands

Astal Security Technologies Nederland
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Keienbergweg 44
Amsterdam, Netherlands 1101 GC

0859020230

CAMERASYTEMEN: Voor alle marktsegmenten, zowel analoog als IP met 3 jaar garantie, verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Gratis software meegeleverd. INBRAAKALARMSYSTEMEN: Simpele opbouw van high end anti-inbraaksystemen met gebruik van de nieuwste technologieën voor een optimaal bereik. Garantie op de producten variërend van 2 tot 10 jaar. TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN: Een eenvoudig te installeren toegangscontrolesysteem. Van 1 enkelzijdige deurcontroler tot 500 dubbele toegangsdeuren. Allen bestuurd via de gratis software behorend aan dit systeem. BRANDDETECTIESYSTEMEN: Branddetectie systemen CE en EN-54 gecertificeerd met 5 jaar garantie op alle producten, toe te passen bij de MKB tot ziekenhuizen. Voor meer informatie bezoek onze website www.astalsecurity.nl of neem contact op met een van onze medewerkers via 085 9020230.

FRIS
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 15
Amsterdam, Netherlands 1101 BA

020-3017730

FRIS is een full service vastgoed dienstverlener, gespecialiseerd in regio Groot Amsterdam. Volg FRIS op Facebook voor alle ontwikkelingen op het gebied van woning- en commercieel onroerend goed beheer, woning- en bedrijfsmakelaardij, taxaties en verzekeringen. Op deze Facebook pagina posten we exclusief voor onze Facebook volgers informatieve blogs, vastgoed tips, uitgelichte verhuur- of verkoopobjecten en nog veel meer interessant nieuws rondom vastgoed. Volg de Facebook pagina “Koopwoningen Amsterdam” (on.fb.me/1R8dm7e) voor het meest actuele Amsterdamse woningaanbod. Op zoek naar een woning in Zaanstad? Volg dan de Facebook pagina “Koopwoningen Zaanstad” (on.fb.me/1TqKRVR). Bent u op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Blijf op de hoogte van het meest actuele huuraanbod via de Facebook pagina “Huurwoningen Amsterdam” (on.fb.me/1oJTP3Y). Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Bel dan gerust naar 020-3017720. Wilt u nog meer informatie over FRIS bezoek dan onze website www.frisgroep.nl.

Houtcoatings
Distance: 0.6 mi Tourist Information
hoogoorddreef
Amsterdam, Netherlands 1101 BA

0626839279

Zorg ervoor dat u het juiste verfprodukt selecteert voor de juiste toepassing. Hierdoor beschermt u uw hout zo goed en lang mogelijk. Ontdek de top kwaliteit verfprodukten en lees onze nuttige artikelen met praktisch en essentiële informatie.

Delta Light Nederland
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Burgemeester Stramanweg 104
Amsterdam, Netherlands 1101AA

+31 88 80 40 600

About Delta Light. Opgericht in 1987 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot, is Delta Light®, met het hoofdkantoor in België, vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Met vernieuwende verlichtingsconcepten staat het bedrijf wereldwijd bekend om zijn subtiele mix van sfeer, functionaliteit en design. Op 1, 2 en 3 maart 2011 opende Delta Light een nieuwe showroom in Amsterdam, een mijlpaal in de geschiedenis van Delta Light Nederland. 400m² met vernieuwende lichtoplossingen, advies op maat, uitgebreide lichtplanning, verrassende designs en hoogstaande opleidingen. De showroom zal in navolging van het hoofdkantoor in België fungeren als “The House of Light”, waar u niet alleen terecht kan om inspiratie op te doen, maar ook info kan krijgen over de nieuwste technologieën, lichtoplossingen op maat van uw project, technische ondersteuning of gewoon voor een gezellige babbel. Daarnaast zal de ruimte ook op regelmatige basis gebruikt worden als een platform van creativiteit, ingevuld met tentoonstellingen, seminaries en andere educatieve en informele gelegenheden. Kortom, een inspiratiecentrum voor lichtoplossingen, en zo veel meer. Delta Light® onderscheidt zich met een uitzonderlijk pakket van diensten en design services. Via een team van in-house lichtexperts en creatieve ontwerpers in Nederland en België, is Delta Light® in staat zijn klanten te voorzien van gedetailleerde lichtplannen en deskundige productkennis. Op die manier worden architecten en professionele gebruikers bijgestaan in de uitwerking van hun projecten, zodat verlichting optimaal functioneert en bijdraagt aan zijn omgeving. Indien u een concreet project te bespreken hebt, een catalogus wenst te ontvangen of algemeen meer informatie wenst te krijgen over Delta Light®, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

RightsDirect
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 9, 1101 BA
Amsterdam, Netherlands

+31 20 312 0437

Based in Amsterdam, RightsDirect is a wholly owned subsidiary of Copyright Clearance Center (CCC), a not-for profit organization. Working in partnership with the world’s leading publishers, we compensate participating rightsholders for the re-use of their works. Together, CCC and RightsDirect serve more than 35,000 companies around the globe. For more information, please visit www.rightsdirect.com

Dakbehoud Nederland
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Burgemeester Stramanweg 108N
Amsterdam, Netherlands 1101 AA

036-5304490

Zensiv
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Keienbergweg 55
Amsterdam, Netherlands 1101GA

020 7891390