EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Vakantiehuis De Blokhut, Loon op Zand | Tourist Information


Baden Powellweg 1
Loon op Zand, Netherlands 5175 PC

06 21845854

Deze blokhut is een romantisch, landelijk vrijstaand natuurhuisje voor 2 tot 5 personen in Loon op Zand. Het natuurhuisje heeft een gezellige eet/woonkamer, houtkachel, kabel-tv, dvd, radio, WIFI en tuindeuren naar het terras. De keuken is volledig ingericht. Er zijn twee slaapkamers. 1 slaapkamer met een twee persoonsbed en 1 slaapkamer met 1 stapelbed en 1x 1 persoonsbed. Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de eet/woonkamer loop via de tuindeuren naar het terras dat je kunt afsluiten. Direct achter de heg van het terras is een kleine speeltuin een speel- en sportveld, kampvuurplaats en tafeltennistafel. Deze deel je met de gasten van het nabij gelegen groepsvakantiehuis. Verder is er een dierenweide met ezels, schaapjes en varkentjes. De kip komt ook gezellig over het terrein gelopen en daarom is het belangrijk dat eventuele honden worden aangelijnd tenzij ze op het eigen terras zijn. Huisdieren: ALLEEN honden zijn welkom. Honden: Max. 2 honden. Ze mogen niet in de slaapkamers. Op het afgesloten terras mogen ze los lopen. Op de rest van het terrein aan de lijn. In Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen zijn honden-los-loop-zones. Koetsritje / Huifkartocht: Reserveer een tochtje met paard, koets en koetsier door de Loonse en Drunense Duinen. Opstapplaats is bij De Blokhut. Pensionstalling: Je kunt een of meerdere paardenboxen huren zodat je met paard en koets van de natuur kunt genieten. Ezelwandeling: Het is mogelijk om vanuit de Blokhut te gaan wandelen met onze drie ezels. Dit gebeurd onder begeleiding. Pipowagen: Naast het terras, achter de heg bij de speeltuin staat de Pipowagen. Het is een zigeunerwagen op wielen. Een super leuke wagen om je kinderen in te laten spelen en knutselen. Het is mogelijk om deze speelhut erbij te huren. NATUUR Dit knusse huis is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Je loopt direct, vanuit het speelveld, dit mooie Nationaal Park binnen. De grote witte stuifzanden worden ook wel eens de grootste zandbak van Europa genoemd en dus een paradijs voor kinderen. In dit enorm grote en prachtige natuurgebied kun je wandelen, fietsen op de extra brede fietspaden, mountainbiken, paardrijden en boscafeetjes bezoeken. Door de centrale ligging van de Blokhut in Loon op Zand liggen steden als Tilburg, 's Hertogenbosch, Waalwijk, Heusden en Oisterwijk om de hoek en bieden diverse recreatieve mogelijkheden. Verder liggen de Efteling (5 km) , safaripark de Beekse Bergen , Het blauwe Meer (diverse watersporten), Textielmuseum, 'De Pont’ museum voor hedendaagse kunst dicht in de buurt. Oud & Nieuw: Onze dieren en de dieren van De Loonse en Drunense Duinen zijn ons dierbaar. Daarom is het verboden om vuurwerk af te steken bij en rondom de Blokhut.

Local Business Near Vakantiehuis De Blokhut

VOER de NATUUR
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Loonse Molenstraat 16
Loon op Zand, Netherlands 5175 PT

0416-361281

Maak in de webshop van Voer de Natuur een keuze uit al het lekkers voor tuinvogels, egels, eenden, duiven en eekhoorns. Direct online bestellen en een snelle levering gegarandeerd.

P van de Wouw Dierenvoeders
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Loonse Molenstraat 16
Loon op Zand, Netherlands 5175 PT

0416 361281

In de winkel staat een groot aantal producten op voorraad en het team van P. van de Wouw Dierenvoeders vertelt u daar graag meer over. Naast verzorgingsproducten en voeding kunt u hier namelijk ook terecht voor tuin-meststoffen, potgrond, zaaigoed of gereedschap. Mocht u interesse hebben in een omvangrijkere levering in de vorm van bulk- of zakgoed? Neem dan eens vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden van onze eigen bezorgservice. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de winkel. Graag tot ziens, Jos & Mascha en het team van P. van de Wouw Dierenvoeders

Gijsbert
Distance: 0.8 mi Tourist Information
rentmeesterstraat 8
Loon op Zand, Netherlands 5175 SZ

0614701232

Kleinschalige kinderopvang 'Bij Eefje'
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Banierstraat
Loon op Zand, Netherlands 5175

0655758181

Ik geef opvang in mijn eigen huis. Dat houdt in dat u in de ochtend de ontbijt bordjes nog op het aanrecht ziet staan, mijn zoon en man misschien nog aan het eten zijn. Dat we samen boodschappen gaan doen, en meehelpen natuurlijk. Maar dat we ook naar de Peuterschool gaan om mijn zoontje op te halen. Gezellig op pad in het dorp, eendjes brood gaan geven, de speeltuin opzoeken of heerlijk een blokje om. Wat ik bied is huiselijke gezelligheid waarbij we samen op ontdekking gaan, knutselen en spelen. Kijkend naar waar de interesses liggen van de kinderen en kijken wat er nu speelt. De herfst bijvoorbeeld. Straks sinterklaas en kerst. Heerlijk ontdekken met de handen, door te spelen met scheerschuim bijvoorbeeld of heerlijk met de blote voeten in het zand. De dingen die u thuis als ouder ook zou doen. Warmte gezelligheid en geborgenheid dat zijn de 3 peilers die ik hoog heb staan.

Imkerij Op 't Sandt
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Scorpius 6
Loon op Zand, Netherlands 5175XM

0652460200

Schoenmakerij Mutzers
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kloosterstraat 63
Loon op Zand, Netherlands 5175bh

0416362799

Klemo Kledingverhuur
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Loonse Hoek 4
Udenhout, Netherlands 5071 RD

0416 362033

Camping de Zandley
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Schoorstraat 30
Udenhout, Netherlands 5071 Rc

013-5110023

De Mussenberg
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Berkenlaan 42
Loon op Zand, Netherlands 5175BM

+31 416 36 14 02

Bosch en Duin
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Oude Bosschebaan 1
Udenhout, Netherlands 5071RP

+31 13 511 13 85

Loonsche En Drunense Duinen
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Achterste Hoeve
Waalwijk, Netherlands 5062 SK

+31 (013) 5159345