EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Medusadive, Barcelona | Tourist Information


Avinguda de Madrid, 110
Barcelona, Spain 08028

649440606

Sports Venue and Stadium Near Medusadive

Club Esportiu INEF Barcelona
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Avinguda de L'Estadi 12-22
Barcelona, Spain 08038

93 425 54 45 (Ext. 200)

El Club Esportiu INEF Barcelona és un club esportiu català de la ciutat de Barcelona. Som un Club Esportiu organitzador d'activitats esportives i serveis d'exercici físic: gimnàstica, gimnàstica artística, acrobàcia, entrenaments lliures, iniciació al rugby, destacant les nostres Escoles Esportives que realitzem durant l'any i les Estades d'Estiu, les nostres colònies d'estiu on els més menuts practiquen l'esport. Darrerament hem creat l'Escola de Rugby INEF Barcelona, escola d'iniaciació per els més menuts dirigit per les nostres jugadores. El Club disposa de quatre seccions federades i nombroses seccions amateurs, destacant la secció de rugbi femení, gimnàstica, gimnàstica estètica i tamborí. El club neix amb la creació l'any 1976 de l'INEFC Barcelona, entitat centrada a potenciar la pràctica de l'esport universitari. Un any més tard es creà el Club Esportiu, essent-ne fundador el doctor José Antonio Sancha de Prada, president de l'entitat fins a l'any 2009. En la seva història ha disposat de seccions federades en gimnàstica rítmica, bàsquet, bàdminton, voleibol i judo. La secció més destacada és la de rugbi femení, creada el 1979, essent el primer club de rugbi femení d'Espanya, campiona diversos cops del campionat d'Espanya, dos cops campiona del Món de Clubs i subcampiona d'Europa l'any 2008. L'any 2011 guanyà la primera lliga espanyola femenina d'aquest esport. L'entitat ha estat guardonat amb la Medalla al Mèrit Esportiu.

La Foixarda - Escalada en comú
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Camí de la Foixarda 15
Barcelona, Spain 08038

Rocódromo exterior y gratuito situado en el camí de la Foixarda en Montjuïc, Barcelona.

Club Esportiu Mediterrani
Distance: 0.4 mi Tourist Information
C/ Begur 44-52
Barcelona, Spain 08028

934315855

Club Esportiu Mediterrani, entitat esportiva i gimnàs. waterpolo, natació, natació amb aletes, atletisme, activitats dirigides, escola d'aigua, cursets de natació, esquaix, pilates, nadons, aquagym, aeròbic, mamifit, personalitzats, casals., centre de salut i bellesa Vitalcem... POLÍTICA PRIVACITAT XARXES SOCIALS: http://mediterrani1931.com/wp-content/uploads/Política-de-privacitat-de-les-xarxes-socials.pdf

Skatepark de Les Corts
Distance: 0.9 mi Tourist Information
avinguda d'albert bastardas, collblanc
Barcelona, Spain 08028

Camp Nou Stadium (Stadium Of Barca and Spain)
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Avenida Aristides Maillol 8020,Barcelona
Barcelona, Spain 8028

(+34) 93 496 36 00

Salvem el Camp Nou
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Arístides Maillol s/n,
Barcelona, Spain 08028

Primer fou el divorci amb el nostre President d'Honor Johan Cruyff (pare del model esportiu que ens fa ser el que som). Després vingué tacar la nostra samarreta que no havia estat mai tacada per publicitat de pagament (independentment de la marca, per principis) en 110 anys de història. L'any passat van fer desaparèixer la secció de beisbol i van escanyar a totes les altres seccions no professionals (orgull i senya d'identitat del nostre club) fins a no deixarles competir amb garanties, mentre alhora una que no era professional fins fa pocs anys ho ha esdevingut (Futbol Sala). Al tornar de l'estiu, els socis amb abonament, ens trobem que per primer cop a la història hem de pagar a part per poder anar a veure una competició oficial, la Supercopa d'Espanya (curiosament Amb el Reial Madrid com a rival). Més tard es prohibeix fumar a l'estadi, sense permetre sortir-ne a la mitja part ni habilitar zones específiques per als fumadors, faltant al respecte a tots aquells socis que tenen aquesta insaludable adicció. Durant aquesta temporada hem hagut de veure com l'etern rival es passava per on volia el respecte als valors de l'esport, a la labor arbitral, als diferents estaments i federacions d'aquest esport... i anava guanyant la lliga a base de intimidacions, violència al terreny de joc i prepotència i mala educació fora d'ell. Bé Què ha fet la nostra junta per tal de que això deixi de succeïr setmana rera setmana??? I ara l'última idea brillant d'aquest equip directiu tant honest, transparent, i participatiu és... TIRAR A TERRA L'ESTADI de Mitjans i fer-hi a sobre una espècie de EuroVegas centre comercial, per omplir les butxaques de tots els seus amiguets que li van pagar la campanya. Perqùe precisament Som més que un club, I NO VOLEM DEIXAR DE SER-HO!!! Sandrusku dimissió!!!

Camp Nou
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Carrer d'Arístides Maillol 12
Barcelona, Spain 08028

902 189 900

Real Club de Polo de Barcelona
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Av.Gregorio Marañon 19-31
Barcelona, Spain 08028

93 4480400

Camy
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Benguela
Barcelona, Spain

936564051

Moviment Pedralbes
Distance: 0.9 mi Tourist Information
c/ Eduardo Conde n 5
Barcelona, Spain 08034

935135640

Somos un grupo de entrenadores personales, nutricionista y fisioterapeutas, especializados en el deporte y la salud. Nos apasiona lo que hacemos y nos seguimos formando para ofrecer cada día un mejor servicio. Nuestra filosofía se basa en la búsqueda de la salud, no pensando sólo en la ausencia de enfermedad sino en la búsqueda del bienestar. La práctica de una actividad física correctamente enfocada proporciona enormes beneficios, tanto en lo estético como en lo mecánico. Las mejoras se perciben también en la coordinación y la agilidad, así como en funciones más regidas a nivel hormonal, como la ansiedad o la depresión.