EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Park2fly, Koropí | Tourist Information


Λεωφόρος Κορωπίου-Αεροδρομίου
Koropí, Greece 19400

210 6020440

Η Etesien Marine δραστηριοποιείται απο το 2008 στο χώρο της εμπορίας σκαφών αναψυχής, έχοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση και εισαγωγή για Ελλάδα και Κύπρο, επιλεγμένων και αναγνωριμένων Ναυπηγείων. Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται σε ναυλώσεις, μεσιτείες, επισκευή & συντήρηση, αποθήκευση, υπηρεσίες μαρίνας, διαχείριση Θαλαμηγών και τοποθέτηση πληρωμάτων. Κύριο μέλημά μας είναι η απόκτηση αφοσιωμένων πελατών, παρέχοντας προηγμένες υπηρεσίες πρίν αλλά και μετά την πώληση. Το 2012 αποφασίσαμε να παρέχουμε εξίσου αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο χώρο της στάθμευσης και φύλαξης αυτοκινήτων, δημιουργώντας το Park2Fly της Etesien Marine. Για να μας βρείτε ακολουθήστε τις Ασπρες - Μπλε πινακίδες Ερχόμενοι από Αθήνα: Έξοδος 20 ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ προς Κορωπί, στο πρώτο φανάρι αριστερά σας βλέπετε το Parking. Επειδή όμως απαγορεύεται η στροφή αριστερά, πηγαίνετε στο επόμενο φανάρι (τρίτο) και κάνετε αναστροφή. Θα μας βρείτε μετά την αναστροφή στο επόμενο φανάρι (δεύτερο πάλι) ακριβώς μπροστά σας. Ερχόμενοι απο Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου: Τελειώνοντας η λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου, στρίβετε δεξιά στο φανάρι με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο. Στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε δεξιά πάλι μπαίνοντας στη Λεωφόρο Κορωπίου-Αεροδρομίου (τελευταία ευθεία για το αεροδρόμιο). Θα μας βρείτε στο επόμενο φανάρι, ακριβώς μπροστά σας.

Airport Near Park2fly

AirPark (parking αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) Athens airport parking
Distance: 0.2 mi Tourist Information
near Eleftheriou Venizelou ,
Koropí, 19400

Tel (+30) 2106620020

Λίγα λόγια για εμάς Με βάση τις ικανότητες, τη βαθιά γνώση του χώρου του parking και των αναγκών του, είμαστε μετά από μια μακρά πορεία σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες parking αεροδρομίου προς τους πελάτες μας και πρωτοποριακές υπηρεσίες, για την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς και το κέρδος του τελικού καταναλωτή. Προσεκτικός υπήρξε εξ’ αρχής ο σχεδιασμός των υπηρεσιών μας με πραγματικά υψηλά standards. •Άνετο parking, •Οικονομικές τιμές (40%-50%), •Lounge μετάβαση προς και από το αεροδρόμιο δωρεάν, •Extra παροχές για το αυτοκίνητο σας •Επαγγελματική εξυπηρέτηση Εξασφαλίστηκε έτσι κορυφαία ποιότητα όπου μας επιβράβευσε η ανταπόκριση των πελατών μας. 11.000 ικανοποιημένοι πελάτες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας και μετακινούνται με την Airpark από και προς το αεροδρόμιο καθώς γνωρίζουν ότι εμείς εργαζόμαστε αποκλειστικά για αυτούς. Αξιοπιστία υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού προς κάθε μας πελάτη. Είμαστε κοντά στον πελάτη από τη στιγμή που παρκάρουμε το αυτοκίνητο του στους χώρους μας έως ότου να τον μεταφέρουμε πάλι πίσω, αλλά και κατόπιν, όπως έχουμε αποδείξει στην πράξη. Ικανοποίηση σε κάθε επίπεδο από υπηρεσίες κατασκευασμένες από ανθρώπους για ανθρώπους. Στηρίζουμε με την οργάνωσή μας, με την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ανταγωνιστικές τιμές τις ανάγκες των πελατών μας. Με εκτίμηση, Για την Airpark Η Διεύθυνση About Us Based on our skills and deep knowledge about Airport parking needs, we are in a position to offer a truly fully integrated Airport parking service to our customers and innovative services to meet market needs and profit of the final consumer demand. Airpark parking was carefully designed from the beginning to for fill the highest standard level of services in the market. •Convenient parking, •Economic values (40% -50%), •Lounge transfer to and from the airport free of charge •Extra benefits for your car •Professional Service Airpark was founded in Sep 2011 and has served over 11,000 satisfied customers in the first year alone who have enjoyed our services and use of Airpark to and from the airport as they know that we are working exclusively around the clock only for them. Reliability and human resource service to every customer. We are working closely together with our customers from the first moment they enter our parking area until the time we return them back. Satisfaction guaranteed at every level as we have proved it to all our customers of different needs. Sincerly yours, Airpark

Easyairpark - Parking Αεροδρομίου
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Λεωφόρος Κορωπίου Αεροδρομίου
Koropí, 19400

0030 693 2722710

Η Easyairpark είναι εταιρεία υπηρεσιών φύλαξης και φροντίδας αυτοκινήτων που εξυπηρετεί τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Προσφέρουμε οικονομική, ασφαλή και 24ωρη φύλαξη του οχήματος σας καθώς και την άμεση μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Xtrim Airport Parking
Distance: 0.4 mi Tourist Information
8 klm Leoforos Paianias - Markopoulou & Agiou Stylianou
Koropí, 19400

2102403405 6977318600

Το Πρώτο και Μεγαλύτερο (570 θέσεις) ΙΔΙΩΤΙΚΟ PARKING για το αεροδρόμιο ΕΛEΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, άνοιξε για να σας εξυπηρετήσει υποδειγματικά σε όλους τους τομείς! Το πάρκιγνκ από την εταιρία XTRIM, σας προσφέρει σε επίπεδα υπεροχής τις εξής υπηρεσίες: 1) Τιμές πολύ φθηνότερες από τον ανταγωνισμό. 2) Άμεση δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο με το mini bus της εταιρίας μας, 24ώρες το 24ωρο/7 ημέρες την εβδομάδα, για εσάς και τις αποσκευές σας, χωρίς περπάτημα και ταλαιπωρία. 3) Απόλυτη ασφάλεια στο αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο parking.Και αυτό διότι το πάρκινγκ παρακολουθείται συνεχώς από 3 φύλακες, 20 κάμερες, από εταιρία security, περιβάλεται από ισχυρή περίφραξη και είναι πολύ καλά φωτισμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας. 4) Διακεκριμένες υπηρεσίες πολύ καλύτερες του ανταγωνισμού με φύλαξη σε GARAGE μέσα στο χώρο μας, όπου εσείς οδηγείτε και παρκάρετε το αυτοκίνητό σας και παίρνετε τα κλειδιά εάν το επιθυμείτε. 5) Επισκευή μικροβλαβών λόγω ακινησίας (πχ μπαταρία) έτσι ώστε να είναι σε θέση το όχημά σας να φύγει άμεσα. 6) Φόρτωση και Εκφόρτωση των αποσκευών σας από δικούς μας ανθρώπους. 7) Εμπειρία - Τεχνογνωσία 8) ΔΩΡΕΑΝ εξωτερικό πλύσιμο μετά την τέταρτη μέρα παραμονής. 9) ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για εταιρίες. 10) Δεν απαιτείται booking.

Aerodromio El. Venizelos
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Mournies
Athens, 73300

Company Near Park2fly

RK Automotive
Distance: 0.7 mi Tourist Information
1ο ΧΛΜ Λ. Κορωπίου - Μαρκοπούλου
Athens, Greece 19400

2114033774

Η RK Automotive είναι μια νέα επιχείρηση στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων παντός τύπου. Στόχος μας είναι η άμεση κάλυψη των αναγκών κάθε ιδιώτη και επαγγελματία (επαγγελματίες φανοποιούς και μηχανικούς αυτοκινήτων) με μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα αυτοκινήτων. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τόσο στην εμπορία γνήσιων μεταχειρισμένων όσο και aftermarket ανταλλακτικών για το κάθε όχημα με τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς όρους.

Ιωάννης Αιμ. Κοτσώνης - Επεξεργασία Χάρτου ΑΕΒΕ
Distance: 0.7 mi Tourist Information
1ο ΧΛΜ. Λ. Λαυρίου
Koropíon, Greece 19400

210 8979700

Η KOTSONIS διαθέτει βιομηχανικές εγκαταστάσεις 5.200τ.μ. στο Κορωπί Αττικής, καθώς και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους 7.000τ.μ. στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας, ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μεταφοράς και απασχολεί μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό. Οι εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν διακριτούς χώρους βιομηχανικής χρήσης, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ένα υπερσύγχρονο κέντρο διανομής. Η εταιρεία εφαρμόζει, ήδη από το 2004, σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, πιστοποιημένο από τον φορέα TÜV CERT, ενώ ταυτόχρονα επενδύει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό του τεχνικού της εξοπλισμού και των παραγωγικών της διαδικασιών, έχοντας υλοποιήσει επιτυχώς σειρά αναπτυξιακών προγραμμάτων. Η KOTSONIS θεωρεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής της την αειφόρο ανάπτυξη, γι’ αυτό και εναρμονίζει την εσωτερική της λειτουργία και τα παραγόμενα προϊόντα της με όλους τους διεθνείς κανόνες ασφάλειας, υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας για την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής και το περιβάλλον.

Enotech
Distance: 0.6 mi Tourist Information
12, Anapafseos str
Koropí, Greece 19400

+30 2106622585

TOP Security
Distance: 0.4 mi Tourist Information
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΙΦΤΗ 13
Koropí, Greece

6989156377

E-Karta-Sou.gr
Distance: 0.4 mi Tourist Information
4ο χλμ. Βάρης Κορωπίου
Koropí, Greece 19400

2106021800

KLIMATIKA
Distance: 0.4 mi Tourist Information
281 Vasilleos konstantinou 194 00 Koropíon, Attiki, Greece
Koropíon, Greece

+30 2106624526, +30 2106627929

Η εταιρεία KLIMATIKA ιδρύθηκε από τους Χρήστο Σουρλαντζή και Ξενοφώντα Κιούση το 1982 στο Κορωπί, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον χώρο της θέρμανσης. Στην πορεία, διαπιστώνοντας ότι για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών ήταν αναγκαία η χρήση προϊόντων ανάλογης ποιότητας με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, η KLIMATIKA εισάγει τους πρώτους λέβητες από την Ιταλία. Το 1989, γίνεται , επιτυγχάνοντας να καθιερώσει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά ως προϊόντα "υψηλής αξίας". Ακολουθεί η ανάπτυξη δικτύου διανομής των προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω συνεργασιών με τοπικούς αντιπροσώπους. Το δίκτυο των συνεργατών αντιπροσώπων ξεπερνά σήμερα τα εκατόν πενήντα σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράλληλα η γκάμα των παρεχόμενων προϊόντων διευρύνεται, καλύπτοντας όλο το φάσμα της Θέρμανσης και του Κλιματισμού για Οικιακή ή Επαγγελματική χρήση. Η μακρά και συστηματική παρακολούθηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο, και η επιλογή κορυφαίων προμηθευτών και στελεχών, σε συνδυασμό με το πάθος των ιδρυτών για ποιότητα και ευχαριστημένους πελάτες, οδηγούν την εταιρεία σε μια υγιή σταθερή ανάπτυξη και καταξίωση στην αγορά, αυξάνοντας κατακόρυφα την πιστότητα των πελατών. Αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της χρήσης του φυσικού αερίου στην Ελλάδα η KLIMATIKA επενδύει στην εξειδίκευση του προσωπικού της στις τεχνολογίες φυσικού αερίου και ιδρύει την KLIMATIKA Βορείου Ελλάδος Α.Ε. για την καλύτερη εξυπηρέτηση της αναδυόμενης αγοράς του φυσικού αερίου της Θεσσαλονίκης. Με την έλευση του Φυσικού Αερίου στην Αττική η KLIMATIKA πρωτοστατεί, διαθέτοντας την τεχνογνωσία του νέου καυσίμου αλλά και την πλήρη γκάμα των προϊόντων CHAPPEE. Η διαρκώς ανοδική πορεία της KLIMATIKA βασίζεται στην επιμονή στην ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων και στην εστίαση στις ανάγκες των πελατών της, πριν και μετά την πώληση.

X-treme Stores
Distance: 0.3 mi Tourist Information
leoforos koupi 34, koropi
Koropí, Greece 19400

210 6620921-22