EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Powerbox Amsterdam, Amsterdam | Tourist Information


thepowerbox.nl

H.j.e.Wenckebachweg 6v6
Amsterdam, Netherlands 1096 AN

06-24105821

Personal Coaching Near Powerbox Amsterdam

Fresh Fitness
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Tolstraat 57 Amsterdam
Amsterdam, Netherlands 1073 RW

0206751207

Great
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Ruysdaelstraat 88-90
Amsterdam, Netherlands 1071 XH

020 - 763 06 55

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Czaar Peterstraat 22
Amsterdam, Netherlands 1018 PR

0202217770

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van fitness en personal coaching heeft Sibel Yildir genoeg ervaring om te zien dat het anders kan, anders mag: werken aan jezelf heeft niets te maken met onmogelijke doelen najagen en met activiteiten die niet motiveren of enthousiasmeren. Integendeel; bij Sibel is het besef gegroeid dat het niet alleen gaat om spieren en conditie, maar juist ook om hoe je in je vel zit. Mind, Body and Soul werden de uitgangspunten van haar uitgebalanceerde belevingsmethode. Een sterke geest in een gezond lichaam is het doel dat Sibel samen met haar team en met jou gaat definiëren. Wat mag je van Kensho, Sibel en haar collega's verwachten? Kensho is een plek waar je thuiskomt, waar je niet alleen allerlei sportmethodieken van de toekomst en mindfulness zult vinden, maar waar je ook gewoon in de Bakery kunt relaxen bij een goede kop koffie, (h)eerlijke smoothies en/of een warm gebakken broodje. Want bij Kensho kijken wij naar wat jij prettig vindt en naar welke methodiek jou op het lijf geschreven is. Kortom: we kijken waar jij happy van wordt. Wist je dat het je happy voelen eigenlijk altijd begint bij simpele dingen, zoals bijvoorbeeld wat je eet en drinkt en wanneer je dat doet? En dat het veranderen van dat patroon niet moeilijk is, maar dat het eigenlijk gaat om weten? Je kunt er zelf al zoveel aan doen om een beter patroon te bereiken. Bij Kensho helpen we je de juiste balans te vinden en blijven we je uitdagen om je zo steeds een stapje verder te brengen.

Young Colfield
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Hogehilweg 24
Amsterdam, Netherlands 1101 CD

www.youngcolfield.nl

Het zijn spannende tijden. Een voortdurende stortvloed aan nieuwe technologie verandert de wereld sneller dan je ‘businessmodel’ kunt zeggen. En het tempo waarin deze innovaties elkaar opvolgen neemt alleen maar toe. Meebewegen in deze realiteit is de enige optie. Het creëren van omstandigheden waarmee je de richting beïnvloedt. Met een kansrijk momentum als gezamenlijk doel. Maar hoe doe je dat? Of nog belangrijker: met wie? Want hoe future proof de bedrijfsstrategie ook lijkt, zonder de juiste mensen bereik je niks. Iemand moet het eerste duwtje geven. En iemand is niet zomaar iemand. Dit gaat om aanjagers zonder vooroordelen. Een nieuwe generatie onafhankelijke geesten die doorvraagt en zich niet krampachtig vasthoudt aan vastgeroeste werkwijzen. Talent met lef en ambitie. Maar vooral mensen die geloven in wat ze doen. Want ook al excelleer je in Excel of maak je PowerPoint-presentaties die Tim Cook aanzetten tot de aanschaf van een Office-pakket: als je er zelf niet van overtuigd bent, krijg je niemand mee. Dit is een eigenschap die niet uit een boekje komt of in een collegebank te vinden is. Het is een instelling. Het ontdekken en ontginnen ervan is wat ons drijft. Wij helpen talent met hun ontwikkeling door ze zichzelf te laten ontdekken maar vooral te laten zijn. Alleen zo creëer je doenende denkers die uitmunten en anderen verrassen onder de meest uitdagende omstandigheden. De boel in beweging krijgen. De juiste kant op. Daar geloven we in. En daar hebben we alles voor over. Jij ook?

The Los Angeles Method
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Veemkade 438
Amsterdam, Netherlands 1019HE

TheLosAngelesMethod® We use Acting and Life Coaching techniques to assist you in unlocking your inner truth and potential. Find your Voice and Act on your Life. The Los Angeles Method Acting Workshop, Leadership Workshop, Success Masterclass, Education, Community. http://www.thelosangelesmethod.com

Eastbound Gym
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Zeeburgerpad 26
Amsterdam, Netherlands 1019 AA

0624181110

PARC Studio Amsterdam
Distance: 1.7 mi Tourist Information
Sarphatipark 119 bg
Amsterdam, Netherlands

0031639108885

Studio B - Body and Balance
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Arent Krijtsstraat 34
Oude Diemen, Netherlands 1111 EJ

06-41214007

Studio voor groepslessen zoals Yoga, Pilates, Zumba en Danslessen. Tevens persoonlijke begeleiding op het gebied van Voeding, Hormoonbalans en Stress. Daarnaast Massage behandelingen en diverse trainingen en workshops op het gebied van gezondheid, bewegen en persoonlijke ontwikkeling.

Fit20 Amsterdam Zuidoost
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 1
Amsterdam, Netherlands 1105 BE

020 2600692

fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Bij fit20 train je altijd onder begeleiding van jouw personal trainer. Je traint één keer per week, op afspraak, in je gewone kleren, douchen is niet nodig. Je traint naar keuze alleen of samen met een vaste partner. fit20 geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden.

Co-create Inspirit - Natasja Pelgrom
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Vrolijkstraat
Amsterdam, Netherlands 1091VL

I am an educator of spiritual empowerment and facilitator of many guided meditation groups and workshops promoting soul illumination and inner peace. I feel blessed to be here during this great shift we are experiencing. It has been honor to be a guide through the transition and it wouldn't be possible if it weren't for those who guide me.

Stichting De Ster
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Baroniestraat 17
Amsterdam, Netherlands 1079 PB

020-4281230

Stichting De Ster streeft er naar kinderen en hun omgeving optimaal te kunnen begeleiden bij hun specifieke leerdoelen. De Stichting doet er alles aan om gedurende het gehele hulpverleningstraject een veilige en stimulerende omgeving voor de kinderen te creëren. Enthousiasme, positivisme, plezier, inlevingsvermogen en laagdrempeligheid staan hierbij centraal.

Lepeltje Lepeltje
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Lutmastraat 209A
Amsterdam, Netherlands 1074 TW

06 - 483 482 91

Knuffelsessies en Massage Lepeltje Lepeltje biedt knuffelsessies in de praktijk en op locatie. Hieronder staat hoe het werkt, wat het kost, en hoe je een afspraak kunt maken. WAT IS EEN KNUFFELSESSIE? Een knuffelsessie draait om aanraking, ontspanning en oprechte aandacht. Denk hierbij aan lepeltje-lepeltje liggen op bed, elkaar vasthouden, een goed gesprek hebben, samen een film kijken of je laten voorlezen door knuffeltherapeut Carollyne Tjong Ayong. INSTOPSERVICE Wie graag samen met iemand de dag wil afsluiten, kan gebruikmaken van de speciale instopservice. We maken ‘s avonds een afspraak voor een knuffelsessie en/of massage en spreken nog even je dag door. Daarna kan je rustig en ontspannen naar bed. Carollyne stopt je in en trekt zachtjes de buitendeur achter zich dicht. Tijdstippen en prijsafspraak in overleg. BIOSCOOPSERVICE Wie graag samen met iemand naar de bioscoop wil kan gebruikmaken van de bioscoopservice. In Pathé Tuschinsky in Amsterdam zijn speciale tweepersoonsstoelen waar we in plaatsnemen en van de film gaan genieten. De prijs is inclusief het bioscoopkaartje, iets te eten en een alcoholvrije consumptie. MASSAGE Carollyne is gediplomeerd masseur en kan je voor of na de knuffelsessie een ontspannende massage geven. - Massage waarbij je al je kleding aan mag houden. - Massage met olie op de blote huid. Hierbij draag je alleen ondergoed en worden de niet gemasseerde delen bedekt met een handdoek. ZO WERKT HET Je kunt terecht in de prettige praktijkruimte, waar je je kunt laten knuffelen of masseren op een speciaal Terapy massagekussen. De korrels van dit kussen vormen zich als een zachte cocon naar je lichaam en zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen. Als je het fijn vindt om je in de privacy van je eigen huis te laten knuffelen of masseren, dan kan Carollyne naar je toe komen. KOSTEN Of je nu geknuffeld of gemasseerd wil worden, je betaalt 40 euro voor een half uur. Langer mag ook, dan betaal je 30 euro voor elk volgend half uur. Bij behandelingen aan huis (in Amsterdam) worden geen voorrijkosten gerekend. BEL OF MAIL VOOR EEN AFSPRAAK Ik werk alleen op afspraak, omdat ik ook bij mijn cliënten op locatie kom, en niet altijd in de praktijk aanwezig ben. VRAAG EN ANTWOORD Kijk voor vraag en antwoord op mijn website www.LepeltjeLepeltje.com P.S. De subcategorieën (omschrijving van doelgroep) zijn op deze website beperkt. Uiteraard is iedereen van harte welkom om een afspraak te maken.

Private Bootcamp Amsterdam
Distance: 0.0 mi Tourist Information
HJE Wenckebachweg 6-V5
Amsterdam, Netherlands 1096 AN

06-30101009

Private Bootcamp is opgericht door Zacharias Sabri. Zijn jarenlange ervaring en affiniteit in verschillende sporten hebben ervoor gezorgd dat hij van zijn hobby zijn baan heeft gemaakt. Zacharias heeft ruim tien jaar ervaring in gewichtheffen, kickboksen en fitness. In zijn trainingen komt een variatie van die sporten dan ook aan bod. Tijdens de jarenlange beoefening van die sporten, heeft hij een overweldigende kennis over het menselijk lichaam vergaard. Zacharias is niet alleen personal trainer omdat hij sporten ontzettend leuk vindt, maar vooral ook om anderen verder te helpen hun doelen te bereiken. Of je nou een strakke buik wil hebben, een betere conditie of een keiharde sixpack en in spiermassa wil aankomen, bij Zacharias is dat allemaal te realiseren. Aan de hand van voeding, training en deskundig advies is je droomlijf binnen no time realiteit.

Didactique
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Prinsengracht 754
Amsterdam, Netherlands 1017LD

06 55 38 67 66

Didactique is dé plek waar leerlingen van groep 3 t/m groep 8 terecht kunnen voor intensieve individuele begeleiding, bijlessen, remedial teaching en cito trainingen. Onze professionele en kleinschalige aanpak helpt leerlingen het beste uit zichzelf te halen met betere resultaten tot gevolg. Wij vinden het erg belangrijk dat leerlingen zich veilig en welkom voelen bij ons en alle kansen krijgen om zich volledig te ontwikkelen. De begeleiding bij Didactique is dus altijd persoonlijk, intensief en professioneel. Wij stimuleren onze leerlingen op een positieve manier waardoor ze meer plezier krijgen in het leren, betere resultaten behalen en gemotiveerder naar school toe gaan.

Karen Schloszer zelfstandig zorgaanbieder
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Rooseveltlaan 47
Amsterdam, Netherlands 1079AC

0612402751

Ik ben Karen Schloszer, 47 jaar, moeder van twee fantastische kinderen en woonachtig in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Mijn maatschappelijke carrière kenmerkt zich door dienstverlenende beroepen die het vragen empatisch vermogen te hebben, verzorgend te zijn en je letterlijk in dienst van een ander te stellen in voornamelijk de juridische sector in de functie van juridisch secretaresse, paralegal, management assistente, mediator, coach, begeleider en het bieden van persoonlijke verzorging. Door mijn privé ervaringen, mijn jongste zoon is gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger waardoor je gezinsleven op zijn kop staat en wat enorm aanpassingsvermogen van iedereen in het gezin vraagt, heb ik destijds een coach ingeschakeld om hiermee te leren omgaan voor mijn zoon, ons gezin en mijzelf. Ook hierdoor heb ik een andere kijk gekregen op het vak mediation/coaching. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over het leven, hoe belangrijk communicatie is, maar vooral ook veel over mijzelf. Het heeft mij doen inzien dat mijn opgedane ervaringen en gevolgde opleidingen voor het beroep van mediator/coach en mijn persoonlijke motivatie om mensen te willen helpen ik een belangrijke toevoeging kan zijn in communicatie tussen partijen. Waar in te zetten Een mediator/coach kan ingezet worden in gezinssituaties waar onrust is, tussen ouders onderling, tussen ouders en kinderen, tussen kinderen onderling door bijvoorbeeld pubergedrag, kinderen met speciale behoeftes, een moeizaam huwelijk, algehele problematische communicatie, problemen op school, opvoedkundige problemen……eigenlijk overal waar partijen graag samen willen zijn maar totaal niet op een lijn zitten en niet meer met elkaar kunnen communiceren. Partijen moeten wel een duidelijk doel hebben aangezien mediation/ coaching een gezamenlijke inzet van iedereen vraagt die erbij betrokken is. Bij conflictbemiddeling ga ik hierin nog een stapje verder door een actieve rol te spelen in de communicatie, de regie zelf in handen te nemen omdat persoonlijke omstandigheden het onmogelijk maken echt met elkaar te kunnen praten en te kunnen luisteren. Wat ik vooral geleerd heb in de afgelopen jaren is dat het soms heel belangrijk is om hulp te vragen en hulp te krijgen om weer de neuzen de goede richting in te krijgen, problemen aan te pakken waardoor alles er soms weer anders uit ziet! Dit beroep geeft mij de mogelijkheid mijn vaardigheden en ervaringen te combineren en kan ik zeggen dat ik dit met passie doe en graag als klankbord, adviseur of probleem oplosser fungeer. Doordat ik een solide juridische achtergrond heb kan ik u bij zaken die officieel bekrachtigd dienen te worden van gedegen advies voorzien en samen met u de juiste wegen bewandelen! U ontvangt van mij na een eerste gesprek een duidelijke opsomming van de te verwachten kosten voordat wij aan de slag gaan. Twijfel niet langer en neem contact met mij op!

Expat Support in Amsterdam
Distance: 2.0 mi Tourist Information
Nederhoven 4
Amsterdam, Netherlands 1083 AN

+31655718783

Spiritual World
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Meerhuizenplein 38
Amsterdam, Netherlands 1078 TD

0657579299

JSX Lady Style & Feminine Difference
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Wibautstraat 150
Amsterdam, Netherlands 1091GR

<>

Joyce geeft elke week Ladies Styling les in Amsterdam. Het SCHEMA van 1 september tm 21 November 2014: Maandag 20:15 - 21:15 ADVANCED LADY STYLE Donderdag 20:30 - 21:30 AFRO HOUSE GROOVE vrijdag van 18:15 - 19:15 BEGINNERS LADY STYLE vrijdag van 19:15 - 20:15 INTERMEDIATE LADY STYLE ««««««« LOCATIE ««««««««««« Dansstudio Luce in de BROEDPLAATS van het Volkshotel. Wibautstraat 150, 2e verdieping in Amsterdam

Physicum
Distance: 1.8 mi Tourist Information
Sarphatipark 48hs
Amsterdam, Netherlands 1073CZ

0649320863

Physicum is een privé trainingsstudio en praktijk voor fysiotherapie in de Pijp in Amsterdam. Hier kun je terecht voor al je klachten en blessures aan spieren, pezen, botten en gewrichten. Er wordt gewerkt met myofasciale technieken die erg doeltreffend zijn. Je kunt hier ook terecht voor begeleiding in het behalen van jouw doelstelling op fysiek vlak. Dit door middel van intensieve coaching, aanpassing van je voedingspatroon en doelgerichte krachttraining. Kijk voor meer informatie op de site: www.physicum.nl

Stama Beauty Coach
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Rustenburgerstraat 30-hs
Amsterdam, Netherlands 1074EV

0031642316838

I'm working @ StaAn Studio : https://www.facebook.com/staanstudio in Amsterdam. Who is STAAN? Stamatia & André together are STAAN, a creative couple who together work from their studio traveling through the Netherlands & worldwide. Stamatia Gotsi Hair & Make Up Artist Hair Salon - Make-Up - Coaching Authentic Beauty - Workshops-Photo-styling www.stamatia.com André Bakker Photography Photostudio for Portraits, Fashion, Interior & Products. www.andrebakker.com I'm working @ StaAn Studio : https://www.facebook.com/staanstudio in Amsterdam. So all you Amsterdammers, Greeks, Germans and the rest of this lovely melting pot, if you want to have a great Haircut or Make-up please give me a call on my mobile (+31 (0)6-42316838) if you want to make an appointment. Stamatia Gotsi is a freelance, hairdresser & make-up artist for magazines, advertising, photography & TV and she is specialized in personal beauty. She is a highly experienced Hairdresser & make up artist with passion for beauty. She offers services like the perfect haircut, color, make-up and as a beautycoach she coaches you to a higher level. Stama graduated from the Master School for hairdressers 1992 in Cologne (Germany). Her experiences hold many highlights. She started her career first in top Hair salon’s in Germany. From there she expanded her work field to the movie / TV / Photography / magazine / advertising industry traveling through Germany, France, Greece and Holland. Through her husband Andre Bakker, who is a Photographer she became very passionate about photography and all it's aspects and it increased her sensitiveness for style even more. This developed her into working as a stylist for photography. After more than 20 years of experience in the beauty business she has made a step ahead graduating in NLP life coaching where she soon recognized what she was destined to do with her passion for beauty! So she has created a concept to connect the outer beauty with the inner beauty. Making people more beautiful is my passion, because at the end it all comes down to making you looking at your best and feeling great. Discover the power of your own unique beauty! -Stama-

Physical Fitness Near Powerbox Amsterdam

Reebok CrossFit 020
Distance: 2.0 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 3
Amsterdam, Netherlands 1101 BA

020-6090410

WOD (Workout Of the Day) Weekdays; 7:00, 8:00, 11:00, 12:00, 13:00, 16:30, 17:30 18:30, 19:30 and 20:30 Saturday; 09:00, 10:00 Sunday; 09:00, 10:00, 11:00 and 13:00 and 14:00 Open gym hours; weekdays 08:00 - 11:00, 14:00 - 16:30 and 20:30 - 21:30 saturday 11:00 and sunday; 12:00 Beginners classes; every weekday at 13:00 and 19:30

New York Gym
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Veemkade 598
Amsterdam, Netherlands 1019BL

020-4198851

New York Gym onderscheidt zich door de prettige sfeer en het mooie pand. Natuurlijk is het altijd goed schoon. Er is een groot aanbod aan groepslessen, een prima airco met CO2 regeling voor voldoende zuurstof en er zijn sauna's in de kleedkamers. Voor een koffie of een shake kun je aan de gezellige bar terecht.

Ultimate Fitness Amsterdam
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Molukkenstraat 200
Amsterdam, Netherlands 1098 TW

020-6652292

Politie Trainingscentrum Overamstel
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Ouderkerkerdijk 150
Amsterdam, Netherlands 1096

+31 (0)20 559 45 45

CrossFit Flames
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Stekkenbergweg 3A
Amsterdam, Netherlands 1105 AH

0634145296

Ooster Gym
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Helmholtzstraat 61
Amsterdam, Netherlands 1098 LE

020-6939344

Tijd voor een sportieve uitdaging? Fitness in Amsterdam doe je bij LifeCity! LifeCity staat voor Fit, Fun & Friends: op een leuke manier fitter worden en blijven. Denk hierbij aan uitdagende activiteiten (Small Group lessen) en gezelligheids activiteiten. LifeCity staat voor: Klanttevredenheid: klanten geven LifeCity gemiddeld een 9,0! Fitness in een fijne omgeving met voldoende gelegenheid tot parkeren in de directe omgeving van LifeCity. Uitgebreide ontspanningsfaciliteiten (o.a. sauna's en stoombad) Diverse groepslessen zoals Krav Maga en Zumba Verantwoord trainen met incompany fysiotherapie en chiropractie. Inclusief gratis koffie/thee/water/sportdrank en kinderopvang Dus ben jij op zoek naar een inspirerende sportschool in Amsterdam? Dan ben je bij LifeCity aan het juiste adres! Meld je aan voor een gratis proefweek en ervaar LifeCity zelf.

MT Fitness
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Amstelstroomlaan 2
Amsterdam, Netherlands 1096 GL

0202333615

“Fitness is a journey, not a destination” – Years of experience in the fitness industry and working for years with the “pro’s and the Joe’s” has over and over confirmed that a guided training is more beneficial and effective! Due to the fact that we as MT Fitness are working closely together with the Transatlantic Fitness & TRX Nederland we are offering up to date and state of the art training modalities and equipment. MT Fitness is working with highly specialized and qualified instructors to ensure the best results for everyone. No matter if Personal Training, Small Group Training or Large Group Training – you will be held accountable like never before and we want to see you achieve your goals! We provide a comfortable environment and quality staff in one of amsterdams best training and fitness facilities when it comes to effective training. Working on the forefront of innovative training concepts we are offering unique training programs such as Animal Flow, Ido Portal inspired Bodyweight Training Classes and also more known classes such as TRX Group Suspension Training. Have a look on our Training Page of www.mtfitness.nl to see what we are offering.

SMC Diemen
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Burgemeester van tienenweg 24
Diemen, Netherlands 1111 CW

0203584718

Outside
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Overal in Diemen
Diemen, Netherlands 1111 BP

0646466569

Doelgroep: (toekomstige) sportievelingen id omgeving van Diemen / Amsterdam (Zuid)Oost Trainingsdata: élke zondag, 's ochtends van 09:45u tot 10:45u. Elke woensdag, 's avonds van 19:15-20:15uur. Op zaterdagochtend, 09:45-10:45 in maart-juni & september-oktober. Niveau: Werkelijk álle niveau's! Wij zijn professioneel genoeg om binnen de groepstraining, iedereen op zijn/haar eigen niveau te laten trainen! Parkeergelegenheid: aanwezig Kosten: €9,- per training. 1e proefles is gratis, dus kom het eens proberen en neem je vriend(in) gerust mee! Trainer: Samuel van Gelder Waarom Outside?! -Gecertificeerd en gediplomeerd Personal Trainer -De natuur geeft psyche een boost -Lage prijs ( 9,- euro per training!) -Altijd muziek voor extra energie! -Out of the box trainingen -Alle ruimte -Alle materialen uit de natuur -Extra materiaal (o.a. TRX's, Kettlebells, Jumping Ropes, Speedladder, Cones, Elastibands) -Grotere uitdaging ( weer, wind, zon, regen, ondergrond ) -Motiverende, positieve groepsleden Wij zijn ook bereikbaar voor het geven van clinics over: -Core Stability Training -Sportvoeding -Sport-specifiek trainen -en meer! Trainer Samuel van Gelder is actief in de loopwereld en heeft deelgenomen aan de volgende loopevenementen: Mo-Run (5KM) 30-11-2013 N201-Run (5KM) Diemer Cross (5-9KM) 28-2-2014 Mud Masters (12KM) Venloop (10KM) Geinloop (5KM) Urbanathlon (6KM) Mo-Run 2015 (5KM) Lachrun 2015 (3Miles) Ugly Xmas Sweater Run (5KM) Vondelparkloop (10KM) 17-1-2016 Apeldoorn (8KM) 7-2-2016 Dam tot Damloop (16,1KM) 18-9-2016 Mizuno Halve Marathon Amsterdam (21,1KM) -16-10-2016

Fit20 Amsterdam Zuidoost
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 1
Amsterdam, Netherlands 1105 BE

020 2600692

fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Bij fit20 train je altijd onder begeleiding van jouw personal trainer. Je traint één keer per week, op afspraak, in je gewone kleren, douchen is niet nodig. Je traint naar keuze alleen of samen met een vaste partner. fit20 geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden.

Gezondheidscentrum Mauritskade
Distance: 1.8 mi Tourist Information
Mauritskade 22-a-b-d
Amsterdam, Netherlands 1091GC

020 737 1889

Multidisciplinair Behandelcentrum www.gezondheidscentrum-mauritskade.nl Physiotherapy, Podopostural Therapy, Skin Therapy, Psychology, treatment of Lymphatic edema, Medical Taping, K-Taping, Easy Taping, Life Style and Health Programms, Medical Fitness, Haptotherapie, Massage Therapy

CrossFit Vastberaden
Distance: 2.6 mi Tourist Information
Veemkade 1288
Amsterdam, Netherlands 1019CZ

0612336675

CrossFit Vastberaden is open daily! Come and meet us!

Crossfit Flames
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Spaklerweg 87
Duivendrecht, Netherlands 1099

0634145296

New York Flow
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Veemkade 598
Amsterdam, Netherlands 1019BL

0204198851

Personal Trainer Wouter
Distance: 3.9 mi Tourist Information
Planciusstraat 51H
Amsterdam, Netherlands 1013 MG

0625005066

Achtergrond Mijn naam is Wouter van Ommen, geboren in 1979, van huis uit sportdocent en psychomotorisch therapeut. In het verleden heb ik op Ere- en Eerste divisie niveau gehandbald en weet hoe het is om met je lichaam bezig te zijn. Na het CIOS, ALO en een opleiding psychomotorische therapie (mensen helpen in het omgaan met hun stoornis), heb ik veel ervaring opgedaan binnen de sportwereld en de psychiatrie. Het echte fitness wereldje heeft mij nooit aangetrokken; te commercieel en weinig persoonlijke aandacht voor de klanten. Ik ben van mening dat ik jou beter kan helpen je doelen te bereiken. In het voorjaar van 2013 ben ik fulltime aan de slag gegaan als “Personal Trainer”. Drijfveer Voor mij gaat het niet alleen om het sporten, maar ook om de combinatie van een gezond lichaam met een gezonde geest. Dat bereiken we door samen te bepalen welk doel je wilt bereiken. Dat kan van alles zijn: een paar kilo’s eraf, fitter worden of een stok achter de deur hebben. Vanuit mijn professionele achtergrond kan ik tijdens het trainen ook helpen met problemen zoals een eetstoornis of stress. Ik vind het heerlijk om samen met klanten een doel na te streven. Het geeft mij voldoening om te zien hoe mensen veranderen gedurende het traject en steeds meer vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam en kunnen. Ieder mens / lichaam is anders en vergt een andere aanpak; dat is mijn uitdaging! Mijn manier van werken is: Enthousiast en motiverend Klant staat centraal Training op maat Alles in overleg en alles bespreekbaar Open en direct 100% inzet vanuit twee kanten

Fysiotherapie Amsterdam Oost
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Willem Beukelsstraat 151b
Amsterdam, Netherlands 1097 CR

0206650729

Locaties: Willem Beukelsstraat 151b (Oost / Watergraafsmeer) Brink 2 (Oost / Watergraafsmeer) IJburglaan 727f (IJburg) Borgerstraat 86 (West)

Finally fit Amsterdam
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Tweede Oosterparkstraat 75
Amsterdam, Netherlands 1091 HX

<>

Karate-Do Buitenveldert
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Dojo: A.J. Ernststraat 112
Amsterdam, Netherlands 1082 LP

0649219727

16.30 - 17.30 uur jeugd beginners, 17.30 - 18.30 uur jeugd gevorderden, 18.30 - 19.30 volwassenen en wedstrijdteams en trainen door in de schoolvakantie. www.karatebuitenveldert.nl

RAUW amsterdam
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Churchill-laan 17-1
Amsterdam, Netherlands 1078DB

<>

Op avontuur in eigen stad onder leiding van een enthousiaste trainer, in groepen van maximaal 10 deelnemers. Elke week anders!

Contortion trainer
Distance: 3.2 mi Tourist Information
Buitenzagerij 40
Amsterdam, Netherlands 1021NR

I got my Knowledge about stretching and flexibility in Russia and the Ukraine. In st. Peterburg I studied under a physician at the institute for Bio Mechanical Stimulation (BMS developed by Dr. Nazarov) and learned about muscles and he human musculoskeletal system. I had the privilege to train gymnasts in Russia where I learned a lot about the wide range of exercises. Meanwhile I can look back at 20 years of experience in training flexibility of gymnasts, contortionists, pole dancers, ballet dancers etc. People from the USA, Germany, Swiss, United Kingdom, Italy and other countries visited me for improving their flexibility. I also trained artists from the Cirque du Soleil and other international artists who found their way to my studio. If it is about seriously developing your flexibility, a weekly visit to a stretch class at your gym or elsewhere is not enough, you need a specialist. Real contortion trainers are hard to find, don't go to an amateur trainer who happens to be flexible, you will regret it. The road to real flexibility is paved with injuries caused by wellintentioned 'trainers'. Private sessions (max. 2 persons) give the best and quickest results. A session lasts about 1,5 hours and I will be able to give attention to your personal wishes. Stretching sessions are anyway good for your health, stress and old injuries often spontaneously disappear. I also can give you a professional opinion about the possibilities of your body. Some people are hyper mobile, the majority is not. Send me a message for more info.

Sports Club Near Powerbox Amsterdam

Ajax jeugdcomplex De Toekomst
Distance: 1.6 mi Tourist Information
Borchlandweg 16-18
Amsterdam, Netherlands 1099 CT

SportCity
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Wibautstraat 224
Amsterdam, Netherlands 1097 DN

020 46 55 666

Sports World Amsterdam
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Oranje Vrijstaatkade 21
Amsterdam, Netherlands 1093 KS

+31 (0)20 6630903

Welkom bij Sports World Amsterdam: een fullservice healthclub gevestigd in een uniek historisch gebouw in Oostpoort (Watergraafsmeer). Maar liefst 365 dagen per jaar staat een team van enthousiaste vakspecialisten klaar om clubleden het beste uit zichzelf te laten halen. Sports World geeft je energie! Sports World is gevestigd in een uniek historisch gebouw uit 1887. Naast een uitgebreid yoga aanbod en meer dan 125 groepslessen biedt de club ook fitness, personal training, fysiotherapie, squash, sauna, stoombad, buitensporten en een uitgebreide sportkeuken. Welcome at Sports World Amsterdam, an unique healhclub in a histroic building (1887) in Watergraafsmeer. 365 days a year the club is open and a highly motivated team is driven to get the best results with our members. We are not an ordinary gym; we offer the most groupclasses for all levels, over 30 Body and Mind lessons, a Grand Cafe with a-la-carte restaurant, sqaush and more. Welcome and be yourself, only better at Sports World Amsterdam.

Op De Toekomst, Ajax Amsterdam
Distance: 1.6 mi Tourist Information
Borchlandweg 16-18
Amsterdam, Netherlands 1099CT

0900-232-2529

HC Athena
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Voorlandpad 11
Amsterdam, Netherlands 1098 TZ

020-6638894

Afc Ajax, Sportpark De Toekomst
Distance: 1.6 mi Tourist Information
Borchlandweg 16-18
Amsterdam, Netherlands 1115

Amsterdamsche Studenten Roeivereeniging Nereus
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Amsteldijk 130a
Amsterdam, Netherlands 1078 RT

020-6797117

A.A.S.R. Skøll
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Jan Vroegopsingel 6
Amsterdam, Netherlands 1096 CN

020-6931599

Zeeburgia
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Kruislaan 244
Amsterdam, Netherlands 1098 SM

+31206942741

Geuzenmiddenmeer
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Voorlandpad 15
Amsterdam, Netherlands 1098

020 - 6927617

s.v. De Meer jeugd
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Drieburgpad 9
Amsterdam, Netherlands 1097 HK

020 - 694 74 72

DVVA
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Drieburgpad 5
Amsterdam, Netherlands 1097 HK

+31 020 694 96 26

SportCity
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Wibautstraat 124
Amsterdam, Netherlands 1097 DN

020 - 46 55 666

Wartburgia
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Kruislaan 4
Amsterdam, Netherlands

0206920810

Roeivereniging RIC
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Korte Ouderkerkerdijk 32
Amsterdam, Netherlands 1096 AC

020- 692 41 40

RIC is dè roeivereniging voor iedereen die gewoon lekker wil roeien, snoeihard wil roeien, een beetje wil peddelen, toertochten of marathons wil varen. Samen of alleen, maar met voldoende kennis en motivatie om iedereen op het water te krijgen. Schrijf je in!

JOS Watergraafsmeer Voetbalvereniging
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Drieburgpad 3
Amsterdam, Netherlands 1097HK

020-6941013

JOS WATERGRAAFSMEER uit fusie J.O.S. en Watergraafsmeer in 1995 JOS (Jeugd Organisatie Sportclub) tot 1939 Jeugd Organisatie Sportwerk opgericht Amsterdam 7-2-1920 WATERGRAAFSMEER fusie T.I.W.Amstel en W.T.O. in 1988 TIW / AMSTEL (Trainen Is Winnen) fuseerde in 1979 met Amstel tot T.I.W.Amstel TIW is opgericht op 1-10-1921 Amstel is opgericht op 1-7-1905 nam in 1925 R.N.C. op W.T.O (Wie Traint Overwint) fusie W.M.H.O., T.D.O. en Ontwaakt in 1976 fuseerde in 1988 met T.I.W.Amstel tot Watergraafsmeer T.D.O (Training Doet Overwinnen) opgericht Amsterdam 17-9-1915 fuseerde in 1976 met W.M.H.O. en Ontwaakt tot W.T.O. W.M.H.O (Wie Moed Houdt Overwint ) opgericht Amsterdam 23-6-1934 fuseerde in 1976 met Ontwaakt en T.D.O. tot W.T.O ONTWAAKT opgericht Amsterdam 14-11-1923 fuseerde in 1976 met T.D.O. en W.M.H.O. tot W.T.O. © Roy Alson

American Fitness Amsterdam
Distance: 1.6 mi Tourist Information
Blasiusstraat 144
Amsterdam, Netherlands 1091 CZ

020 69 41 358-0614034297

Tos-Actief
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Sportpark Middenmeer, Radioweg 63
Amsterdam, Netherlands 1098 NG

020-6928314

Av1923 Amsterdam
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Radioweg 89
Amsterdam, Netherlands

020-6630900

SC Voorland
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Voorlandpad 9
Amsterdam, Netherlands 1098 TZ

020-6926855

Sports venue Near Powerbox Amsterdam

Amsterdam Training Center
Distance: 0.0 mi Tourist Information
HJE Wenckebachweg 6 V5
Amsterdam, Netherlands 1096 AN

0619191615

Amsterdam Training Center biedt de volgende trainingen aan onder leiding van Rafles la Rose: - MMA (Mixed Martial Arts) voor beginners en gevorderden - Bokszak trainingen - Kracht & Conditie training (Bootcamp) - Personal/Small Group training U betaalt geen inschrijf- of administratiekosten bij het afsluiten van een lidmaatschap! Voor onze tarieven of om u op te geven voor een GRATIS eenmalige proefles raadpleegt u: http://www.amsterdamtrainingcenter.nl/lid-worden-tarieven/ Er bestaat tevens de mogelijkheid voor professionele Personal Trainers en sportinstructeurs om de accommodatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven te huren! PT's en overige instructeurs voldoen een vooraf afgesproken tarief aan de eigenaar van het Amsterdam Training Center. De clienten van de PT's en instructeurs zijn niet verplicht lid te worden van het Amsterdam Training Center! In tegenstelling tot de grotere sportscholen is door deze constructie een client vele malen goedkoper uit en zijn de verdiensten voor de PT's en instructeurs ook aanmerkelijk hoger. Kortom; een win-win situatie. Amsterdam Training Center verhuurt de accommodatie uitsluitend aan gediplomeerde instructeurs of instructeurs met aantoonbare, ruime werkervaring. Een instructeur die de ruimte wilt huren dient tevens van onbesproken gedrag te zijn. Mocht u interesse hebben, neemt u dan vrijblijvend contact op met Rafles la Rose via het nummer 06 19 19 16 15 (Whatsappen mag ook) of [email protected] Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen indien Rafles niet direct in staat is de telefoon of uw (mail) bericht te beantwoorden.

JOS Watergraafsmeer Voetbalvereniging
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Drieburgpad 3
Amsterdam, Netherlands 1097HK

020-6941013

JOS WATERGRAAFSMEER uit fusie J.O.S. en Watergraafsmeer in 1995 JOS (Jeugd Organisatie Sportclub) tot 1939 Jeugd Organisatie Sportwerk opgericht Amsterdam 7-2-1920 WATERGRAAFSMEER fusie T.I.W.Amstel en W.T.O. in 1988 TIW / AMSTEL (Trainen Is Winnen) fuseerde in 1979 met Amstel tot T.I.W.Amstel TIW is opgericht op 1-10-1921 Amstel is opgericht op 1-7-1905 nam in 1925 R.N.C. op W.T.O (Wie Traint Overwint) fusie W.M.H.O., T.D.O. en Ontwaakt in 1976 fuseerde in 1988 met T.I.W.Amstel tot Watergraafsmeer T.D.O (Training Doet Overwinnen) opgericht Amsterdam 17-9-1915 fuseerde in 1976 met W.M.H.O. en Ontwaakt tot W.T.O. W.M.H.O (Wie Moed Houdt Overwint ) opgericht Amsterdam 23-6-1934 fuseerde in 1976 met Ontwaakt en T.D.O. tot W.T.O ONTWAAKT opgericht Amsterdam 14-11-1923 fuseerde in 1976 met T.D.O. en W.M.H.O. tot W.T.O. © Roy Alson

RV Willem III
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Jan Vroegopsingel 8
Amsterdam, Netherlands 1096 CN

+31206654230

Stadion De Meer
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Middenweg 401
Amsterdam, Netherlands

0612345678

Nescioloop
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Radioweg 89
Amsterdam, Netherlands 1098 NG

0652058807

Geuzenmiddenmeer
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Voorlandpad 15
Amsterdam, Netherlands 1098tz

020-6927617

Full of Life Diemen
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Dalsteindreef 4040
Diemen, Netherlands 1112XJ

020-3635851

De missie van Full of Life Diemen is het bieden van, Fitness, Groeplessen, Revalidatie en Ontspanning aan mensen in de regio Diemen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat klanten aan zichzelf kunnen werken in een vriendelijke, energieke omgeving met als doel om volledig op te laden en hun doelen te realiseren!

Stal Foefoe
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Roerstraat 45
Leeuwen, Netherlands 1077 DF

0627979768

CrossFit Flames
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Stekkenbergweg 3A
Amsterdam, Netherlands 1105 AH

0634145296

Equal Yoga
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Linnaeusstraat 30
Amsterdam, Netherlands 1092 CL

Fresh Fitness
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Tolstraat 57 Amsterdam
Amsterdam, Netherlands 1073 RW

0206751207

NK Schaken
Distance: 1.6 mi Tourist Information
Linnaeusstraat 89
Amsterdam, Netherlands 1093 EK

Het NK Schaken 2014 wordt van 5 t/m 13 juli gehouden in The Manor Hotel in de Linneausstraat in Amsterdam-Oost. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen zal in een achtkamp om de Nederlandse titel worden gestreden. Op zaterdag 5 juli zal de opening en loting plaatsvinden, vanaf zondag starten de rondes om 13:00 uur en donderdag 10 juli is een rustdag. Het deelnemersveld zal zorgen voor het sterkste NK uit de geschiedenis. Het gaat primair om de deelnemers, maar er zijn veel activiteiten die het voor het publiek de moeite waard maken het NK te bezoeken. Nou is het altijd leuk om een schaaktoernooi te bezoeken, maar wij als organisatie hebben ons best gedaan het extra de moeite waard te maken. Op www.nkschaken.nl is het hele programma te vinden. Graag noem ik kort een paar elementen: - Loek van Wely en Sergey Tiviakov doen weer mee. - De 14-jarige Anna-Maja Kazarian maakt haar debuut bij het NK-Vrouwen. - Er is dagelijks duo-commentaar met Tex de Wit en een oud-Nederlands Kampioen. (Waartoe we gemakshalve Hans Böhm ook rekenen.) - Tijdens het commentaar zal een scala aan interessante sprekers voorbij komen in het "Cultureel Intermezzo". - Voor het Publiek zij er vele stoelen in de speelzaal. - Maandagavond 7 juli is er een Schachnovelle-theatervoorstelling van Porgy Franssen in de speelzaal. - Op woensdagavond is er een Schaak-Pop-Quiz van de van van Dimitri Reinderman - Op het zonnige terras kan het publiek zelf schaken. - Zelf schaken kan ook om de prijs NK Liefhebbers, maar dan moet je rating wel onder de 1500 zijn. - Er is een expositie van schaak-gerelateerde kunst.

Johan Cruijff Arena
Distance: 1.7 mi Tourist Information
Arena Boulevard 1
Amsterdam, Netherlands 1101 Am

Bodytec Lounge
Distance: 1.8 mi Tourist Information
stadhouderskade 155
Amsterdam, Netherlands 1074 bc

<>

Te weinig tijd (of misschien wel geen ‘zin’) om uren te sporten? No shame. Je bent de enige niet die zich er maar niet toe kan zetten om na een lange werkdag de sportschool in te duiken. Maar tegelijkertijd heb je waarschijnlijk wel de behoefte om je fit te voelen. En als het even kan natuurlijk ook nog eens met een perfect lijf… Twee onverenigbare behoeften? Vanaf nu niet meer. Maak kennis met Bodytec Lounge. BodyTec combineert moderne techniek en wetenschappelijk inzicht met elektrische spierstimulatie (EMS). Kort en simpel gezegd: een korte maar krachtige full body workout met zeer snel waarneembare resultaten. Een krachtig en atletisch lichaam is niet alleen prettig om naar te kijken, het staat anno nu ook nog eens symbool voor succes. Om zo’n strak en gezond lijf te krijgen, wordt veelal krachttraining en cardio ingezet. Een geweldige manier om snelheid en uithoudingsvermogen te trainen, maar wel een methode die heel wat tijd vraagt. Drie tot vier uur per week doorbrengen in de sportschool is voor lang niet iedereen haalbaar. De één heeft de tijd echt niet, de ander kan de energie niet opbrengen. En bij weer een ander spelen ongemakken als rugklachten een rol bij het niet-sporten. De moderne trainingstechniek van Miha BodyTec laat je je trainingsdoelen halen en bespaart je veel tijd! 20 minuten BodyTec staat gelijk aan drie uur sportschool: tel uit je winst!

Atletico Amsterdam the Gym
Distance: 1.9 mi Tourist Information
Ceramplein 192
Amsterdam, Netherlands 1095 DG

0641237115