EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

AmsterdamConnected, Amsterdam | Tourist Information


paasheuvelweg 25
Amsterdam, Netherlands 1105bp

0202051160

We are entering a new economic reality where platforms and connections are the key to economical success. Very soon, AmsterdamConnected will host and eco-system that ranges from self-employed entrepreneurs to globals. Here, you can work, meet new people and host events, conferences, meetings and office space. Our official launch will be in the beginning of 2016, even though we have already hosted our first events and meetings with great success. Will you join us?

Corporate Office Near AmsterdamConnected

Studio DB962
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Hollandsekade 22b
Abcoude, 1391 JD

KPN Corporate Market b.v. Amsterdam
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Paalbergweg 1
Amsterdam, 1105 AG

Intertoys
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Hessenbergweg 8
Amsterdam, 1101 BT

0180-330770

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 21:00 en in de weekenden van 10:00 tot 16:00 uur. Voor vragen over Intertoys filialen of producten: 0180 – 33 35 26 (normaal tarief) of [email protected] Voor vragen met betrekking tot Intertoys.nl via: 0180 – 33 07 70 (normaal tarief) of [email protected] Kijk voor meer informatie op http://www.intertoys.nl/service/contact

MC the Netherlands
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hogehilweg 15
Amsterdam, 1101 CB

American Express Services Europe Ltd.
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 15-Atlas-Arena
Amsterdam, 1101 BA

Q-Dance / ID&T HQ
Distance: 1.1 mi Tourist Information
De Entree 300
Amsterdam, 1101 EE

ICCAWorld
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Alpha Tower, De Entree 57
Amsterdam, 1011BH

+31203981919

ICCA -the International Congress and Convention Association: the global expert in international association meetings. ICCA represents the main specialists in organising, transporting, and accommodating international meetings and events, and comprises almost 1,000 member companies and organisations in over 90 countries worldwide. ICCA specialises in the international association meetings sector, offering unrivalled data, communication channels, and business development opportunities.

ING Acanthus building
Distance: 1.2 mi Tourist Information
bijlmerdreef 24
Amsterdam, 1102 CT

020-5764805

Organization Near AmsterdamConnected

Opleidingscommissie Oefentherapie Mensendieck
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Tafelbergweg 51
Amsterdam, Netherlands 1105 BD

Medische Faculteit Der Amsterdamsche Studenten. MFAS
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Meibergdreef 15 - Kamer J0-110
Amsterdam, Netherlands 1105 AZ Amsterdam

020-5664674

De MFAS is opgericht op 19 mei 1896 in de Kersentuyn op het Rembrandtplein te Amsterdam. Al langer bestond er een verband van een groep geneeskundestudenten die lid waren van het Amsterdamsche Studenten Corps (ASC/AVSV), maar op die bewuste dag besloten zij onafhankelijk van het corps verder te gaan onder de naam Medicinae Studiosorum Societas (later MFAS). Hiermee was de oprichting van de eerste Geneeskunde studentenvereniging een feit. Vandaag de dag is de MFAS een van de grootste en actiefste studieverenigingen van Amsterdam, met 2500 leden en 200 actieve leden. De MFAS heeft een eigen boekenwinkel, een eigen bar (de Epsteinbar), een eigen verenigingsblad en meer dan 20 commissies. In de eerste plaats houdt de MFAS zich bezig met het verlenen van diensten aan haar leden, bijvoorbeeld door het aanbieden van studieboeken en medische instrumenten tegen een zeer gereduceerd tarief in onze MFAS-boekenservice. Ten tweede zet de MFAS zich in voor het behoud en/of de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs en organiseert de MFAS ook aanvullingen op het curriculum, zoals cursussen, debatten en jaarlijks een groot congres. Voor de ouders van de eerstejaars studenten organiseert de MFAS een informatieve ouderdag, zodat ook zij kennis kunnen maken met de studie van hun kinderen. Last, but certainly not least, zorgt de MFAS voor gezelligheid en ontspanning voor haar leden. We organiseren leuke, grote feesten in de gezellige binnenstad, elk jaar een prachtig gala op een toplocatie in Amsterdam, een buitenlandse reis (in het verleden waren o.a. Riga, Talin en Helsinski, Marakech, Lissabon en Boedapest onze bestemming), een zeilweekend, een bandjesavond (voor de muzikaal getalenteerden onder ons) en nog veel, veel meer. Daarnaast kunnen mensen via de MFAS in contact komen met mensen die hun interesses delen, zodat verschillende dingen die niet mogelijk zijn in je eentje, toch gerealiseerd kunnen worden. De Epsteinbar, onze gezellige bar in het AMC, wordt ook geheel draaiende gehouden door MFAS-leden en elke donderdag wordt hier een studentenborrel gehouden. Om dit alles te kunnen bewerkstelligen en organiseren heeft de MFAS meer dan twintig commissies die zich hiermee bezig houden en al deze commissies vallen onder het MFAS-bestuur. De MFAS is dus letterlijk vóór en dóór studenten: zonder deze studenten zou er geen MFAS zijn. De MFAS hoopt dat ze door middel van haar activiteiten, zowel op het gebied van onderwijs en dienstverlening als op het gebied van ontspanning, een nuttige, maar zeker ook een plezierige bijdrage levert aan de studietijd van de Geneeskunde- en MI-studenten.

Red Blossoms Classic Ferrari
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 26
Amsterdam, Netherlands 1105BJ

+31 20 4411559

Independent classic Ferrari consultant and information provider, publisher Classic Ferrari Investment Report.

PermanentBeta
Distance: 0.0 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 25
Amsterdam, Netherlands 1105BP

Permanent Beta heeft als ondertitel “Bridging Brains, Tech and Culture”. Wij willen mensen bij elkaar brengen, kennis delen en kennis vloeibaar maken, ontmoetingen faciliteren en steentjes in vijvers gooien om beweging te creëren. Wij willen ondernemers en geeks koppelen, wij willen gesprekken en inspiratie organiseren rond grote en kleine maatschappelijke vraagstukken. Wij willen bruggen slaan tussen oud en nieuw. Permanent Beta opent ogen, verwondert, inspireert en helpt je met kennis en inspiratie over uiteenlopende onderwerpen, technische snufjes, handig apps en tips&tricks. Sprekers, helpers en verbinders gaan op regelmatige basis work-shops, presentaties en helpsessies geven. Meedoen is gratis, heb je zelf iets te delen dan horen we het ook graag.

Duurzame-Zonnepanelen
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 8
Amsterdam, Netherlands 1105 BH

020-2600006

Dit is de plek om A- Kwaliteit gecertificeerde zonnepanelen te bestellen tegen lage prijzen. Al onze zonnepanelen zijn o.a. TÜV gecertificeerd. Deze certificering wordt mondiaal gezien als de meest betrouwbare certificering voor zonnepanelen. De TÜV testen richten zich op zowel de opbrengst van een zonnepaneel als op de veiligheid op zowel de korte als lange termijn. Alleen fabrikanten die voldoen aan alle gestelde eisen ontvangen een TÜV certificaat. Naast TÜV zijn de panelen van duurzame-zonnepanelen.nl ook IEC, CE en ISO gecertificeerd. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om de gehele levering en installatie van een zonnepanelensysteem te laten verzorgen. Daarnaast bieden wij losse zonnepanelen aan voor de doe-het-zelf klusser met eventueel een passende omvormer. Ook onze doe-het-zelf pakketten zijn erg handig voor de doe-het-zelvers, de onderdelen van het pakket zijn allen volledig op elkaar afgestemd. U Kunt bij ons terecht voor alle onderdelen die nodig zijn voor de installatie van een zonnepanelensysteem, zowel losse onderdelen als een volledig pakket zijn bij ons verkrijgbaar. Indien gewenst wordt ook de volledige installatie voor u uitgevoerd.

Key Rhythms
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Paalbergweg 26
Amsterdam, Netherlands 1105BV

+31610059526

Stichting-S.P.E.
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Nieuwlandhof 99
Amsterdam, Netherlands 1106 RL

Dhr. K. Hyiaman 0624529191 - Dhr. K. Agyapong-Ntra 0641763662 - Dhr. R. Niikoi 0611721968

RCCG Jesus House Amsterdam
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Hettenheuvelweg 18
Amsterdam, Netherlands 1101 BN

+31 (020) 451 2071

Modelboard.nl
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hullenbergweg 353 - 383
Amsterdam, Netherlands 1101 CP

+31-6-524798753

XL family
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Karspeldreef 8
Amsterdam, Netherlands 1101 CJ

+31884301000

We are a blend of young, fierce explorers with a passion for innovation. We are the techies, the creatives, the developers, the designers and the marketers who break barriers and embrace tomorrow. What drives us forward is raising ideas that make a difference and deliver real value. The ideas that go beyond a product or a service. The game-changers. The brave, risky, daring ideas that get people talking and light-up entrepreneurial spirits. We bring together thinkers, doers and dreamers in an active pursuit of progress. We guide and empower our clients in their entrepreneurial endeavors, elevating ideas from concept to market. Together, we explore opportunities, deliver innovation and build tomorrow. XL family – We bring future to your business. www.xlfamily.com

Medi Interim Amsterdam
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Karspeldreef 8-3
Amsterdam, Netherlands 1101 CJ

+31 (0)20 463 74 21

Medi Interim Mensenwerk is dankbaar werk. In de zorgsector ben je echt nodig. Start People Medi Interim helpt gemotiveerde en gekwalificeerde mensen bij het vinden van een baan in de verpleging, thuiszorg, de psychiatrie of gehandicaptenzorg. Maar natuurlijk ook voor werk in de welzijnssector, zoals de kinderopvang of Jeugdzorg. Her- of bijscholing nodig? Wij regelen voor jou een passende aanvullende opleiding. Jouw werk is onze zorg.

YER Campus Recruitment
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Hogehilweg 16
Amsterdam, Netherlands 1101 CD

YER Campus Recruitment bemiddelt Bachelor- en Masterstudenten met uitstekende studieresultaten, een uitzonderlijk CV en een opvallende persoonlijkheid voor stages, business courses, masterclasses en startfuncties. Door onze kennis van de startersmarkt en een uitgebreid netwerk in het bedrijfsleven brengen wij je in contact met de juiste werkgever. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde bedrijven in de sectoren Legal, Finance, Consultancy en Techniek.

Becoming You NL
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Heesterveld 74
Amsterdam, Netherlands 1102SB

Becoming You levert een bijdrage aan de positieve beeldvorming van jongeren en motiveert hen om eigen kansen te creëren, doordat rolmodellen (young professionals) zichtbaar gemaakt worden en beroepen en maatschappelijk relevante thema’s geconcretiseerd worden. Voorafgaande thema’s van dit evenement waren o.a.; zelfontwikkeling, diversiteit , entrepreneurschap, mental coaching , women in business, duurzaamheid en creativiteit.

Need State One
Distance: 0.7 mi Tourist Information
hogehilweg 19
Amsterdam, Netherlands 1101 CB

0202051093

Klanten verleidt je niet met trucjes. Of maar voor heel even. Het begint bij begrip. Wat zijn de wensen, drijfveren, behoeftes en ambities? We werken daarom op individueel niveau. We vergroten jouw markt, klant voor klant. Een proces dat steeds sneller gaat, want een tevreden klant, trekt andere klanten aan. Hierdoor accelereert je bedrijf door naar de next level. Van serieus naar toonaangevend.

Vereniging Woekerpolis.nl
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hogehilweg 17
Amsterdam, Netherlands 1100 DL

0900- 6 500 500 (45cpm)

De vereniging behartigt de belangen van woekerpolishouders. Het belangrijkste wapen van de vereniging is het voeren van collectieve procedures. Deze zijn echter zeer kostbaar. Voor individuele gedupeerden is het daarom financieel niet haalbaar om dit zelf te doen. Als vereniging kunnen we samen wél de strijd aangaan. De Vereniging is oorspronkelijk een initiatief van ConsumentenClaim, maar inmiddels volledig zelfstandig.

ConsumentenClaim
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hogehilweg 17
Amsterdam, Netherlands 1101 CB

0900- 3200 200 (45 cpm)

ConsumentenClaim voert samen met zusterbedrijven Leaseproces en MKB-Claim sinds 2004 op grote schaal juridische procedures. Met 70 medewerkers is het kantoor de grootste massaclaimspecialist in Nederland. ConsumentenClaim werkt op basis van 'no cure no pay'. Cliënten betalen uitsluitend bij een positief resultaat. Vele tienduizenden gedupeerden haalden inmiddels via schikkingen en procedures hun recht.

Keesing Technologies
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hogehilweg 17
Amsterdam, Netherlands 1101CB

+31 (0)20 7157 800

Keesing Technologies was founded in 1923 and leads the way in digital ID document and banknote authentication solutions. Our objective is to help organisations prevent counterfeiting and combat fraud by providing the world’s best authentication solutions. To this end, we market a range of printed and digital solutions that allow users – from document professionals to untrained staff – to assess the authenticity of nearly all ID documents and banknotes currently in circulation. Solutions that provide you with the assurance of a document’s authenticity. The technology we use is powered by nearly 100 years of experience and accumulated knowledge. Thousands of organisations around the world rely on our solutions. Every day. Keesing is the owner of the world’s most comprehensive source of genuine ID documents and banknotes. A database which provides you authoritative access to international ID documents and banknotes from over 200 countries. The database, which powers all our products, includes detailed descriptions and high-quality images of thousands of passports, ID cards, driving licenses, visas and banknotes. Keesing’s objective is to develop the highest quality products and services. To achieve it, we cooperate with international government agencies, as well as embassies, consulates and central banks. Keesing serves more than 6,000 organisations, including government agencies, security printers, temporary employment agencies, insurance companies, banks, telecom providers, solicitors and airlines. Keesing has offices in The Netherlands, France, and the USA, and collaborates with distributors, strategic partners and agents all over the world. Member of Hologram Industries Group On the 1st of January 2010, Keesing had been acquired by Hologram Industries Group. Founded in 1984, the group designs, manufactures and sells authentication and anti-counterfeiting solutions worldwide. Hologram Industries’ expertise is based on 3 technologies: photopolymer holograms, optical nano and microstructures and digital signature and internet search technologies. The group employs over 200 employees and has an annual turnover of 40 million euro.

Wan Bigi Karta
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Karspeldreef 15 -19
Amsterdam, Netherlands 1102 BB

HiCondo
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Foppingadreef 26
Amsterdam, Netherlands 1102 CX

020-7609800

Dialogues House
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Foppingadreef 22
Amsterdam, Netherlands 1102 BS

0031 20 430 1500

Dialogues House is een openbare ontmoetingsruimte die ABN AMRO in 2007 geopend heeft. De missie van Dialogues House is om vanuit waardevolle ontmoetingen samen meer mogelijk te maken. Goede ideeën en goede energie worden gestimuleerd, waardoor nieuwe perspectieven en initiatieven ontstaan voor bank en maatschappij.