EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

House of Joy, Johanneshov | Tourist Information


missblixt.se

Petrejusvägen 34
Johanneshov, Sweden


Amusement Near House of Joy

Gröna Lund
Distance: 1.8 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 11521

010-708 91 00

Köp biljetter, kort och åkband på http://webbshop.gronalund.com/ Hurra! Du har hittat till Gröna Lunds officiella sida. Håll dig uppdaterad om nyheter, ställ dina frågor eller skrik ut din kärlek! GRÖNA LUND PÅ FACEBOOK: På denna Facebooksida kan du ta del av info om vad som händer bakom och framför kulisserna på Gröna Lund! Till exempel släpper vi alla nyheter (ex artistbokningar) här på Facebook innan vi berättar för övrig media. Vi tycker det är jätteroligt om du vill kommentera och posta inlägg, men tänk på att allt som skrivs blir publikt för besökare på Gröna Lund att läsa. Vi tillåter inte, och kommer radera inlägg, som är kränkande eller innebär hets mot folkgrupp, uppvigling, barnpornografi, våldsskildringar, inlägg som bryter mot PUL eller mot Facebooks allmänna villkor, spam eller upphovsrättsintrång. Vi tycker även att "gilla om du vill ha...." oftast klassas som spam också och vi tar därför ofta bort dessa. Självklart låter vi de vara kvar om de innehåller genomförbara förslag eller konstruktiva idéer eller tankar! Vi som jobbar med Grönans FB-sida jobbar främst kontorstider, ibland får du alltså vänta lite längre på ett svar, även om vi försöker ge dig så snabb återkoppling som möjligt.. Behöver du snabbt komma i kontakt med oss ber vi dig ringa 010-708 91 00 under våra vanliga öppettider. Rökningspolicy Gröna Lund är en nöjespark som besöks av många familjer med små och stora barn. Därför strävar vi efter att hålla parken så rökfri som möjligt, både under vanliga tivolidagar och konsertkvällar. För våra rökande gäster har vi upprättat rökzoner på tre ställen runt om i parken – bakom Dansbanan vid Sommarbaren, vid entrén till Pontonen på strandpromenaden och i parkområdet mellan Radiobilarna och Biergarten.

M/S Viking Cinderella
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Stadsgården, Stockholm
Stockholm, Sweden

Filmstaden Sickla
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Marcusplatsen 19
Sickla, Sweden 131 34

<>

Solidaritet
Distance: 2.8 mi Tourist Information
Lästmakargatan 3
Stockholm, Sweden 111 44

+46 (0)8 678 10 50

Solidaritet är en av Sveriges ledande nattklubbar som erbjuder en eklektisk upplevelse, såväl vad gäller musik som inredning. Fokus på elektronisk dansmusik präglar Solidaritets musikutbud och några av landets och världens bästa dj:s spelar regelbundet på nattklubben. Solidaritet har därför blivit en samlingsplats för de som är ute efter en öppensinnad och okonventionell festupplevelse ända in på de tidiga morgontimmarna. Sveriges mest moderna arkitekter, Claesson, Koivisto & Rune har tagit fram interiören på de två våningarna samt den året-runt öppna utegården. Det har resulterat i en nattklubb av internationell standard där färgskalan går i syndigt rött och dekadent svart. Helheten bidrar till att Solidaritet erbjuder en totalupplevelse som är unik för Stockholms uteliv. Ladda gärna ner våran app från Appstore... SOLIDARITET För drinkbord maila [email protected] Fri entré till 00.30 - Se information på vår wall! Välkomna

Scalateatern i Stockholm
Distance: 3.1 mi Tourist Information
Wallingatan 34
Stockholm, Sweden 11124

08-143575

I den intima teaterlokalen i hörnet av Wallingatan och Västmannagatan började man driva teaterverksamhet redan 1918. Idag är Scalateatern en av Stockholms få privatteatrar. Biljettbokning: www.scalateatern.se eller via Scalateaterns biljettlucka på Wallingatan 32. Öppettider: onsdagar kl. 12 - 18, torsdagar kl. 15 - 18 och fredagar kl. 15 - 18. Telefon: 08-14 35 75. För biljetter till samma kväll har vi alltid öppet en liten biljettkassa i foajén, från två timmar innan föreställning. Sedan i höstas har Scala en liten restaurang. Bordsbokning, med VIP-entré till salong: 08-14 35 70. OBS! Begränsat antal platser.

KGB Bar & Restaurant
Distance: 3.0 mi Tourist Information
Malmskillnadsg.45
Stockholm, Sweden 11138

Flashdance The Musical, Sweden
Distance: 2.6 mi Tourist Information
Berzeli Park 9
Stockholm, Sweden 11147

08 - 562 892 00

Lagom till den älskade succéfilmens 30-årsjubileum kan vi nu återuppleva FLASHDANCE som musikal på China Teatern i Stockholm! På scenen möter du succétrion Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall från Singin’ in the rain. För regi står Anders Albien som bl. a. regisserat succéer som Dirty Dancing, Hairspray och Spamalot. Koreograf är Jennie Widegren från dansgruppen Bounce. Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE är den upplyftande berättelsen om Alex Owens, en framåt och beslutsam ung kvinna som arbetar som svetsare på dagarna och dansare på den lokala baren på kvällarna. Hon har en stor dröm och det är att komma in på den prestigefyllda dansskolan Pittsburgh Conservatory of Dance. Alex inleder en brinnande romans med sin chef på stålverket men snart kompliceras hennes tillvaro och vi får följa hennes kamp för att bli oberoende finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits såsom den Oscarbelönade titellåten Flashdance - What a Feeling, Maniac, Gloria, Manhunt, och I Love Rock & Roll.

The House of Culture
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Sergels Torg
Tukholma, Sweden 111 57

08-21 10 35

The House of Culture is a cultural centre to the south of Sergels torg in central Stockholm, Sweden. Opened in 1974 the House of Culture is today a symbol for Stockholm and the growth of modernism in Sweden.OverviewThe House of Culture hosts many initiatives every year, with dozens of contemporary cultural events, including photo exhibitions, stories for kids, concerts, literary discussions, films, debates. It functions during daytime and nighttime.The Stockholm City Theatre has since 1990 been placed in the building.It was the temporary seat of the Riksdag until 1983, while the Riksdag building was remodelled for a unicameral legislature.The House of Culture was one of the main inspirations for Centre Georges Pompidou in Paris.

Nattklubb Victoria
Distance: 2.6 mi Tourist Information
kungsträgården 6
Stockholm, Sweden 111 47

Vi vill tacka nattklubb victoria för deras hängivenhet och tjänster, samt tid dem lagt ner för att försöka göra det till en minnesvärd plats att närvara på. Men nu stängs dörrarna för Nattklubb victoria så dörrarna för N2 (ENTO) kan öppnas! Efter ett uppehåll på två år har vi nu valt att slå upp portarna för nattklubb Entourage igen, efter våra underbara gästers smeknamn "Ento" har vi nu valt att kalla konceptet för Club N2. Vi vill skapa en hemmakänsla där bra service och trygg miljö går hand i hand.

Medeltidsmuseet
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Strömparterren 1, Norrbro
Stockholm, Sweden 103 18

+46 8 508 31 620

Här lär du känna det medeltida Stockholm och medeltidsmänniskans vardag och försörjning, fest, lycka och sorg. Museet är uppbyggt kring fornlämningar som hittades av en slump. I slutet av 1970-talet behövde det gamla Riksdagshuset kompletteras med ett garage. Inför bygget gjordes arkeologiska undersökningar på Helgeandsholmen 1978-80. De blev mycket omfattande och fantastiska fynd gjordes. Tre av de största var delar av den medeltida stadsmuren, en kyrkogård som tillhört det medeltida Helgeandshuset och en "hemlig” gång till Slottet. Dessa blev fasta fornlämningar kring vilka Medeltidsmuseet byggdes upp.

Stockholm, Gröna Lund
Distance: 1.8 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 115 21

010-708 91 00

Warner Music Sweden
Distance: 3.4 mi Tourist Information
Rehnsgatan 20
Stockholm, Sweden 102 44

E-post: [email protected] Demo inbox: [email protected] Telefon: +46 (0)8 752 26 00

Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Karlaplan 4
Stockholm, Sweden

<>

Gröna Lund
Distance: 1.8 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 11521

010-708 91 00

Gabbes Dansskola
Distance: 3.5 mi Tourist Information
Västmannagatan 46
Stockholm, Sweden

<>

Bläck
Distance: 3.6 mi Tourist Information
Surbrunnsgatan 50
Stockholm, Sweden 113 48

+46733385176

Bläck på Surbrunnsgatan 50 är en tatueringsstudio som funnits sedan våren 2011. Här tatuerar Susan Nygren och Will Pacheco. Våra motiv görs endast i svart bläck, vi erbjuder motiv som är skapade av oss själva och skissar upp tatueringsmotiv efter kunders önskemål. Studion har öppet efter överenskommelse, det går bra att maila eller sms:a för att boka en tid. Bifoga gärna information om vad du önskar tatuera, hur stort och var på kroppen. Drop in sker ungefär en gång i månaden och annonseras då ut här på Facebook och Instagram. Varmt välkomna till Bläck!

Spökvandring i Gamla Stan
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Tyska Brinken 13
Stockholm, Sweden 111 29

07614 666 00

Stockholms populäraste spökvandring! Vi är ingen klassisk spökvandring, vi tar Dig med på en ca 90 minuters historisk vandring i Gamla Stan och Du får höra om legender, sjukdomar, mord och spöken. Vågar Du följa med? Vi har inga statister som springer runt bland husen utan det är bara ni och er guide som går i gränder och på torg. Skulle något oförklarligt dyka upp så.....

Live Life Tattoo
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Henriksdalsringen119
Nacka, Sweden 131 32

0868404746

Stockholms Glasbruk
Distance: 1.9 mi Tourist Information
Djurgårdsslätten 49
Stockholm, Sweden 115 21

+4686628448

Stockholms glasbruk är ett glasbruk på Skansen i Stockholm som uppfördes 1936. Verksamheten startades redan tre år tidigare i en källarlokal vid Södermalmstorg. Gamla ritningar av ett glasbruk i Johannisholm (Venjans socken i Dalarna) från slutet av 1700-talet har stått som modell för glashyttan. Stockholms glasbruk drevs 1933-1980 av fabrikör Ture Berglund och hans hustru Lily. Därefter tog dottern Marianne, med maken Göran Hammar, över driften. Idag för deras dotter Karin Hammar traditionen vidare. Besökare på Glasbruket - kan på nära håll följa hur skickliga glasblåsare med traditionella verktyg, ger liv, form, ljus och färg åt den idag, miljövänliga glödande glasmassan - ett skådespel som fängslat människor i generation efter generation. Karin är designer och glasblåsare. Tillsammans med glasbrukets skickliga glasblåsare, tillverkar hon vackra miljökristallglas och bruksföremål som finns att beskåda och köpa i brukets butik. ______________________________________________ The Stockholm Glassworks at Skansen was built in 1936, but had already started three years earlier in a basement at Södermalms Square at Slussen. Old drawings of a glassworks in Johannisholm - in Venjans socken in Dalarna - from the late 1700s (closed in 1855), stood as a model for the build. Stockholm Glassworks was driven by factory Ture Berglund and his wife Lily in 1933-1980. Then took his daughter Marianne, with her husband, Göran Hammar, over the control. Today - their granddaughter, Karin Hammar - a third generation glasscraftsman, is in charge. Visitors to the glassworks - can closely monitor how skilled glassblower with traditional tools, gives life, form, light and color to the environmentally friendly green glowing glass mass - a spectacle that have attracted people for generations. Karin is a designer and glassblower. Together with the glassworks skilled glassblower, she creates her beautiful environmentally friendly crystal and consumer products that can be seen and purchased at the crystal shop.

Äppelvillan
Distance: 2.0 mi Tourist Information
Juvelvägen 2
Nacka, Sweden 13131

<>

Local Business Near House of Joy

Abyar
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Olaus Magnus Väg 54
Stockholm, Sweden

(08) 6485661

Hårstråket
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrensväg 9
Stockholm, Sweden 121 38

08-6499991

Finn Malmgrensväg
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrens väg
Stockholm, Sweden 121 38

Malmgrenska Krogen
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrens Plan 6-8
Johanneshov, Sweden 121 38

086000219

Hos oss kan du alltid äta välhemlagad á la carte. Vi hälsar er varmt välkomna till bords för att avnjuta vår välrenommerade mat samt ta ett glas eller två.Vi önskar er hjärtligt välkomna!Gabriel med personal.

Hammarby Pizzabutik
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrensplan 5-7
Johanneshov, Sweden 121 38

08-6490200

Wok 88
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrens Plan 5-7
Stockholm, Sweden 121 38

08-6483462

Mäklarhuset Hammarbyhöjden - Skarpnäck
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrens plan 12
Stockholm, Sweden 121 38

08-649 50 05

Välkommen till Mäklarhuset Söderort - din mäklare i Hammarbyhöjden, Björkhagen, Blåsut, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen och Skarpnäck. En bostadsaffär är ofta den största affären många människor gör i sitt liv. Vi hjälper dig med alla frågor kring boendet, oavsett om du skall byta bostad imorgon eller om 10år. Ett samtal med Mäklarhuset handlar naturligtvis om din bostad, men det handlar lika mycket om att förverkliga dina drömmar och livsmål. Mäklarhuset har en stark lokal förankring med mycket goda kunskaper om området. Vill du veta vad våra mäklare kan göra för dig? Ta kontakt med oss på 08-649 50 05 för att genomföra ditt livs affär på bästa sätt. Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss personligen. Vårat kontor är beläget med bästa skyltläge mitt på torget i Hammarbyhöjdens centrum. Adress: Finn Malmgrens plan 12, 121 38, Johannehov.

Blomaffären i Hammarby
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrens Plan 12
Johanneshov, Sweden 121 38

08-6490333

7-Eleven Hammarbyhöjden
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrensplan 9
Johanneshov, Sweden 121 38

086490018

Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden/Enskede
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrens plan 5-7, Stora Gungans väg 11
Stockholm, Sweden 121 38

08-392919

Under 2015 förmedlade vi 304 bostäder i vårt område. Vi har gjort affärer i nästan varje bostadsrättsförening och känner till varje kvarter. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut i vår del av stan!

Fitness24seven Hammarbyhöjden
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Finn Malmgrens plan 15
Johanneshov, Sweden 121 38

08-600 44 14

Träna när du vill, var du vill på över 100 anläggningar!

Arganolja Sweden
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Ecoimport Sten Bergmans väg 39
Johanneshov, Sweden 121 46

070-741 23 42

köp hudoljor online: http://ecoimportarganolja.tictail.com/ köp matolja online: http://ecoimportarganmatolja.tictail.com/ ARGANOLJA- MAROCKOS FLYTANDE GULD FÖR HÄLSA, SKÖNHET OCH SAMVETE Arganoljan anses vara världens mest exklusiva olja. I produktionen av oljan tas alla delar av frukten tillvara. Från mandeln som kallpressas för att få fram oljan, till det hårda yttre skalet som används som djurfoder. Förutom att skapa en hållbar situation för kvinnor i Marocko, bidrar den populära arganoljan även till att stoppa ökenspridningen genom plantering av fler träd. Eftersom arganoljan är mycket tunn till sin natur passar den utmärkt som ansiktsolja och kan med fördel appliceras på den känsliga huden kring ögonen. Särskilt för personer med torr hy är arganoljan välgörande då den är återfuktande och återfettande. Den innehåller höga halter av antioxidanterna vitamin E och polyfenoler, går snabbt in i huden och är känd för sin antiage-effekt. Arganoljan anses även ha antiinflammatoriska egenskaper och har traditionellt använts som behandling av eksem, psoriasis och akne. Oljan är även stärkande för spruckna naglar, torra händer och armbågar. Arganoljan används i många hårprodukter och passar utmärkt att krama in i hårtopparna efter tvätt för att ge glans till håret och stärka hårtopparna. Arganoljan är full av fantastiska hälsoegenskaper. Vi rekommenderar även att prova vår matolja, då den förutom att vara hälsosam även är ansedd av stjärnkockar över hela världen som en mycket exklusiv gourmetolja. Alla våra produkter är ECO-certifierade och inget barnarbete förekommer i produktionen. Arganoljan och även de eteriska oljor som finns som tillsatser i vår produktion är av absolut högsta kvalitet.

Polarstjärnan i Vita Staden
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Per Lindeströms väg 88-90
Johanneshov, Sweden 12146

Excellence
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Sten Bergmans väg 45
Johanneshov, Sweden 121 46

Phone: +46 (0)8 659 13 00

Välkommen till Concierge by Excellence. "Concierge by Excellence, företaget är som ett slags levande platinumkort som hyr ut tjänster, kända personer och nästan allt man kan – och inte kan – tänka sig." -Veckans Affärer oktober 2010. Njut av allt från skräddarsydda resor till erbjudanden från restauranger & nattklubbar, evenemang, kändisfester, mode & skönhet, spa & rekreation, shower, konserter med mycket mer. Vi förhandlar fortlöpande fram nya erbjudanden med speciellt utvalda samarbetspartners. Som Platinum-medlem får du rabatter och unika förmåner som Concierge Service, företräde vid kö på nattklubbar, bästa restaurangerna, hotell, lounger, biluthyrning, limousineservice, blomsterservice, uppgraderingar och mycket mer.

Two Thai Take Away
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Olaus Magnus väg 34
Johanneshov, Sweden 121 37

08-39 88 99

Two Thai Take Away ger ett alternativ till korv och hamburgare i gatuköken och serverar istället thaimat för avhämtning.

Hammarbyhöjdens Ip
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Finn Malmgrens Väg 45
Johanneshov, Sweden

08- 640 42 25

1177 Vårdguiden
Distance: 0.3 mi Tourist Information
borsvägen 2 b
Stockholm, Sweden 71133

0768410341

Hammarbydepån
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Garagevägen
Johanneshov, Sweden

Grekiska Kolgrillspuben
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Olaus Magnus väg 14
Johanneshov, Sweden 121 37

08395277

Judiska Hemmet
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Lödösevägen 9 • 121 48 Johanneshov
Stockholm, Sweden

086007250