EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Chief Humor Officer, Amsterdam | Tourist Information


Karspeldreef 8
Amsterdam, Netherlands

+31622213854

We are CHO, Chief Humor Officer, we believe that humor is the key ingrediënt for an innovative future of companies. We are the crazy part of XL family. An ensemble of top notch entrepreneurs, scientists, innovators, marketers, designers and developers. We live in a hub where we welcome and serve brilliant ideas, promising startups, small and large businesses. Our joint efforts create and accelerate award-winning new projects and ventures across all industries. We work hard but always with a smile.

Amusement Near Chief Humor Officer

@ Kwakoe Festival!
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Bijlmerpark
Amsterdam,

Consulting/Business Service Near Chief Humor Officer

Avicenna Ventures
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 25
Amsterdam, Netherlands 1105BP

+31 6 163 73 050

Creating a Life Sciences & Biotech Ecosystem that breeds champions. We provide an important role in stimulating innovation by allowing great teams to grow into international organisations. Avicenna Ventures is a seed and early stage Venture Capital fund investing in startups through an International Life Sciences & Health Tech Hub.

CL Events & Management (Christian Looman)
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 8
Amsterdam, Netherlands 1105 BH

06-51221954

CL Events & Management is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de organisatie van kwalitatieve en hoogstaande bedrijfs- en particuliere events en feesten. Verder verzorgen wij management en voor artiesten en personalities. Alles regelen wij tot in detail. Of het nu gaat om een personeelsfeest, de introductie van een nieuw merk of product, een bruiloft of het boeken van een bekende Nederlandse artiest of minder bekende entertainer, u bent bij CL Events & Management aan het juiste adres. Wij werken samen met gerenommeerde partners die hun sporen hebben verdiend als het gaat om catering, locaties, styling, productie. Tevens staan wij rechtstreeks in contact met vele artiesten. Als geen ander kennen wij de weg in de entertainmentwereld. Een evenement organiseren lijkt simpel, in de praktijk komt er meer bij kijken dan men van tevoren kan bedenken. Of het nu gaat om een productpresentatie, opening, huwelijk of jubileum, wij zorgen ervoor dat alles tot in detail verzorgd is. Hierbij nemen wij u alle zorgen uit handen bij de organisatie van uw event. CL Events & Management kent de weg binnen de entertainmentbranche en kent het laatste aanbod van acts, artiesten en overig entertainment. In de loop der jaren hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn wij prima in staat optredens te verzorgen van nationale en internationale artiesten, bands, acts, bekende Nederlanders, DJ’s en meer. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij het boeken van artiesten. Of bent u op zoek naar een bekende televisie personality om aan uw bedrijf of merk te koppelen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast verzorgen wij het management van artiesten en personalities waaronder topturner Jeffrey Wammes, Sandra Reemer, Geweldige Noten (Winston Post, Bas Muijs en Peter Groenendijk), Joel Geleynse, Mulder & Mulder, Ron Link. Tevens verzorgen wij de PR voor bedrijven en producten.

Typhon - Uitzendbureau-Amsterdam
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 39D
Amsterdam, Netherlands 1105 BG

+31 (0) 85 7500 424

Typhon is een god uit de Griekse mythologie die werd gebaard door de aarde en een van de weinigen die Zeus, opper god, durfde uit te dagen. De oprichting van Typhon uitzendbureau in 2016 symboliseert hetzelfde lef om in deze moeilijke tijd tegen de krimpende markt te gaan. Om een winst te behalen in deze uitdaging denken we niet alleen aan onze klanten en werknemers maar ook aan onze uitstraling als bedrijf naar buiten toe. Dit allemaal staat hoog in het vaandel bij ons, vooral omdat we operationeel zijn door heel Nederland. Met onze all-in-one benadering van de uitzend krachten nemen wij alles wat personeel betreft voor onze rekening. Op het moment zijn we al bezig met, werving, selectie, training, transport en administratie van onze werknemers. In de nabije toekomst streven we naar om goede huisvesting voor de toekomstige buitenlandse werknemers te controleren. Ook willen we dat bedrijven van dit gebruik kunnen maken. Om dat soepel te laten verlopen hebben we een top team die verstand van zaken heeft en advies op maat kan geven. Alleen stopt het voor ons niet daarbij, wij beginnen pas waar andere afhaken. Deze karakter van Typhon Uitzendbureau gepaard met eerlijkheid en transparantie, geeft haar de potentie om de grote spelers in de markt uit te dagen!

Stichting WijkAanpak
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Paalbergweg 26
Amsterdam, Netherlands 1105 BV

020 - 787 02 07

Stichting WijkAanpak zoekt en begeleidt actieve bewoners en stimuleert hen bij het nemen van initiatief in hun wijk. Bewoners spelen de hoofdrol in de wijk waarin zij wonen. Zij zijn dan ook bij uitstek degenen die de leefbaarheid op een hoger peil kunnen brengen. Stichting WijkAanpak biedt daarbij een prettige en soms broodnodige steun in de rug. Dit doet zij door het leveren van diverse diensten aan gemeentes, woningcorporaties en bewonersorganisaties.

Sigma Coatings Amsterdam Bullewijk
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 10
Amsterdam, Netherlands 1101 AG

020 696 45 48

Solid Energy Solutions
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Hullenbergweg 413; toren B; unit 3.7a
Amsterdam, Netherlands 1101CS

085-4891900

LED verlichting, Spanningsoptimalisatie en zonnepanelen, lease of koop

EuroRecruiters
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Hogehilweg 8
Amsterdam, Netherlands 1101 CC

+31 20 820 89 22

Traducta Netherlands - Amsterdam
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Hogehilweg 16
Amsterdam, Netherlands 1101

0800 0249881

De professionaliteit van Traducta Een internationale cultuur en aanwezigheid in diverse landen Ervaren vertalers Een snelle reactietijd dankzij ons uitgebreide netwerk. Speciale, interne organisatietools; terminologiedatabase Het zoeken naar de beste beschikbare expert met onze Alphasearch bedrijfssoftware De snelle identificatie van een behoefte om op zo kort mogelijke termijn een oplossing aan te bieden Een interne procedure met kwaliteitscertificaat: opvolging, vertaling, validering, traceerbaarheid Diverse diensten: alle soorten vertalingen in 100 talen voor elke activiteitensector

Strategiemakers
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Hogehilweg 20
Amsterdam, Netherlands 1101 CD

0202402296

We zijn een ondernemend bureau dat van vernieuwing en versnelling houdt. Het zit in ons DNA om bedrijven verder te helpen. Met impact en resultaat. Dit doen we door nieuwe manieren van denken en doen te stimuleren. Samen. Dat is goedkoper, sneller en leidt tot betere oplossingen. VERNIEUWING Strategie en organisatie, dat is onze passie. Maar na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bureaus zijn we van mening dat het beter moet. Omdat traditionele aanpakken steeds vaker falen. Vernieuwing in de inhoud, in onze manier van werken, in hoe we waarde creëren. Strategie toegankelijk maken. KRAAK DE TRADITIONELE STRATEGIE-AANPAK We zetten ons in voor het afbreken van oude strategie-, organisatie- en managementprincipes gebaseerd op lineair, hiërarchisch denken en controle. Versnelling en vernieuwing komt van samenwerken, experimenteren, vrijheid om keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen, geïnspireerd door een heldere visie. VERSNELLING DOOR NIEUW DENKEN | SAMEN DOEN Wat zijn onze eigen inspiratiebronnen? Fast strategy, strategische conversaties, design thinking, business modeling, lean startup, innovatief organiseren, agile development. #nieuwdenken We delen we onze interesses en bevindingen met elkaar. Onze tools, aanpakken, cases, trainingen, opleidingen en sessies. Door interactie met andere strategiemakers en organisatievernieuwers. #samendoen

Reminder Nederland B.V.
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Hogehilweg 15
Amsterdam, Netherlands 1101 CB

020-2610160

Beheer eenvoudig online al uw Overeenkomsten, Abonnementen & Garantiebewijzen. reminder.nl is de oplossing voor consumenten én bedrijven. 24 uur per dag online toegang tot uw gescande documenten. Zodra belangrijke datum of opzegtermijn nadert, dan stuurt reminder.nl u automatisch email alerts, inclusief opzegbrieven. reminder.nl is de oplossing voor consumenten én bedrijven. 24 uur per dag online toegang tot uw gescande documenten. Zodra belangrijke datum of opzegtermijn nadert, dan stuurt reminder.nl u automatisch email alerts, inclusief opzegbrieven. reminder.nl biedt u een scala aan mogelijkheden. Van een GRATIS abonnement, tot aan een BUSINESS versie en Maatwerk. Reminder Nederland B.V. helpt bedrijven met een team van administratieve professionals met het inventariseren, beoordelen, scannen en het inladen van uw abonnement binnen reminder.nl.

Offiss
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Hogehilweg 19
Amsterdam, Netherlands 1101 CB

020-7607760

Offiss is in 2010 opgericht door Jasper van der Haar en Marieke Pluim - Verburg. Zowel Jasper als Marieke hebben ruim 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling op verschillende niveaus en bij diverse grote arbeidsbemiddelaars. In Offiss hebben zij hun krachten gebundeld. Beiden hebben zij ervaren dat er, om tot een goede match te komen, meer tijd moet worden geïnvesteerd in de achtergrond van de organisatie en de wensen van de kandidaten. Door deze tijd en aandacht weet Offiss de juiste match voor u te maken. Zij nemen u het volledige wervingstraject uit handen wat u tijd oplevert, Offiss verkiest daarbij in haar dienstverlening kwaliteit boven kwantiteit. Offiss bemiddelt in functies waar klantcontact, dienstverlening en ondersteuning centraal staan! U kunt daarbij denken aan front office personeel, secretarieel personeel en commercieel/administratief personeel. Onze kandidaten hebben minimaal een mbo+ niveau en de vaardigheden om uw processen in goede banen te leiden. Omdat behoeften van opdrachtgevers per moment en uiteraard per opdrachtgever anders zijn, is het wervingstraject van Offiss gebaseerd op vertrouwen én maatwerk. Per wervingstraject houden zij rekening met de wensen die op dat moment gelden voor uw organisatie. Offiss houdt rekening met toekomstperspectieven binnen de organisatie en biedt kandidaten aan die daarbij passen en die daarin mee willen en kunnen.

Digiboekhouder
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Hogehilweg 15
Amsterdam, Netherlands 1101 CB

020 308 0 308

Digiboekhouder is de boekhouder voor de individuele ondernemer zoals de ZZP'er, Freelancer, DGA en VOF/Maatschap zonder personeel. Digiboekhouder neemt uw administratie over zodat u zich kunt richten op ondernemen. Digiboekhouder kan alleen administratie over nemen en de overige werkzaamheden over laten aan uw eigen accountant en of fiscalist of ook deze activiteiten voor u verzorgen. Digiboekhouder is ook onderdeel BVIK pakket www.bvik.nl ZZP’er met focus op ondernemersschap? Het BVIK pakket inclusief online boekhouding (Digiboekhouder), sociale verzekeringen (SFZ), DUBV ondernemingsvorm en geen VAR nodig (Uniforce)!

DEP WORKS Recruitment
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hessenbergweg 109
Amsterdam, Netherlands 1101 BS

020 - 636 0500

DEP WORKS Recruitment is een professionele dienstverlener op het gebied van inzet van flexibel en vast management ondersteunend personeel. DEP WORKS richt zich op de brede range van secretarieel en administratief ondersteunend personeel. Functies zoals (jr.) secretaresse, personal assistant, officemanger, directie- en rvb ondersteuning maar ook projectondersteuning en administratieve ondersteuning. DEP WORKS beschikt over een uitgebreid netwerk van kandidaten en opdrachtgevers en heeft jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. DEP WORKS is initiatiefnemer van DEP WORKS MEET&GREET, dé netwerkclub voor en door office & management support professionals (www.meetgreet.nl). DEP WORKS denkt mee, is servicegericht en levert maatwerkoplossingen voor iedere specifieke opdracht. Een combinatie van persoonlijke benadering, gebracht door specialisten die vele jaren ervaring in hun specifieke secretariële vakgebied meebrengen.

Login Consultants
Distance: 0.5 mi Tourist Information
De Entree
Amsterdam, Netherlands 1101 BH

+31 20 342 0280

Login Consultants has an experienced team with over 150 specialists in The Netherlands, Belgium and Germany. Our employees have accreditations from Microsoft, Citrix and VMware, and are regularly invited to speak at national and international events. They are involved as experts in online and printed IT publications and actively participate in relevant technical blogs. Login Consultants’ innovative drive is materialized in our own IP-lab. The specialists of Login Consultants continuously create innovative software solutions to support and enhance the quality of centralized desktop implementations. These efforts resulted in a suite of software tools adding value to the software solutions of amongst others Citrix, Microsoft and VMware. These freeware tools are used and appreciated by thousands of companies worldwide. The IP-lab of Login Consultants has been the incubator for successful software solutions, such as Login VSI and Automation Machine, Login Online Desktop and Immidio, which has been acquired by VMWare in 2015.

LA Soccer Agency
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Hampton By Hilton - Hoekenrode 1
Amsterdam, Netherlands 1102 BR

LA Soccer Agency provides quality accompanying services to assist our clients in earning potential both on and off the pitch. As a player you can’t and don’t want to look after all of these aspects, nor do they have to. As a professional sports Agency we are happy to take all this work off their hands because this is what we specialise in. With a worldwide network of contacts and partners we ensure that no matter where you are your career is taken care. We offer our clients the following services Contract and transfer negotiations Career Guidance and Strategy: both sports related and non-sports related Player Management Commercial Management including Products, Media and Sponsors Endorsements Financial Planning Personal Guidance Legal Advise Medical Treatment Media Training Physical, Private & Mental Training Services

Sustainalytics
Distance: 0.5 mi Tourist Information
De Entree 83 35-37 1101 BH
Amsterdam, Netherlands 1100 DE

(+31) 20 205 00 00

Sustainalytics is a leading global provider of environmental, social and governance (ESG) research and analysis for investors and financial institutions. We provide a global perspective, underpinned by 20 years of local experience and expertise in the responsible investment market. The firm is headquartered in Amsterdam, Sustainalytics has offices in Boston, Bucharest, Frankfurt, London, New York, Paris, Singapore, Timisoara and Toronto; and has representatives in Brussels and Washington, D.C.

True Marketing
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Dostojevskisingel 197
Amsterdam, Netherlands 1102 XL

0208458270

Opzoek naar new business of marketing. Wij zijn gepassioneerd in het bedrijfsleven en hebben als doel bedrijven verder te helpen. Analyseren, optimaliseren en realiseren. New Business via een uniek concept. Als volwaardig collega binnen uw organisatie gaan wij opzoek naar die extra omzet. Op strategisch niveau en/of uitvoerend, wij gaan voor resultaat.

GrowthFactory
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Daalwijkdreef 47
Amsterdam, Netherlands 1103 AD

+31208203605

Bennett's Finance & Advice
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Bouwerij 100
Amsterdam, Netherlands 1185 XX

0202184638

Jakoury
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Griend 29
Diemen, Netherlands 1112 kw

0681759324

Logo ontwerp, huisstijlen, folders, flyers, posters, uitnodigingen, kaarten, webdesign, banners, verpakkingen, nieuwsbrieven etc.. Alles kan bij ons voor een van te voren afgesproken prijs zodat u niet voor verrassingen komt te staan!