EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Business Booking International, Amsterdam | Tourist Information


Paalbergweg 26
Amsterdam, Netherlands 1105 BV

31208202351

Business Booking International is your solution for individual and/or group reservations, congresses, events and meetings in any hotel/location around the world. Business Booking International knows the corporate market and will give you a professional advice. You can save a lot of time and money by letting Business Booking International do the work for you!

Consulting/Business Services Near Business Booking International

CL Events & Management (Christian Looman)
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 8
Amsterdam, 1105 BH

06-51221954

CL Events & Management is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de organisatie van kwalitatieve en hoogstaande bedrijfs- en particuliere events en feesten. Verder verzorgen wij management en voor artiesten en personalities. Alles regelen wij tot in detail. Of het nu gaat om een personeelsfeest, de introductie van een nieuw merk of product, een bruiloft of het boeken van een bekende Nederlandse artiest of minder bekende entertainer, u bent bij CL Events & Management aan het juiste adres. Wij werken samen met gerenommeerde partners die hun sporen hebben verdiend als het gaat om catering, locaties, styling, productie. Tevens staan wij rechtstreeks in contact met vele artiesten. Als geen ander kennen wij de weg in de entertainmentwereld. Een evenement organiseren lijkt simpel, in de praktijk komt er meer bij kijken dan men van tevoren kan bedenken. Of het nu gaat om een productpresentatie, opening, huwelijk of jubileum, wij zorgen ervoor dat alles tot in detail verzorgd is. Hierbij nemen wij u alle zorgen uit handen bij de organisatie van uw event. CL Events & Management kent de weg binnen de entertainmentbranche en kent het laatste aanbod van acts, artiesten en overig entertainment. In de loop der jaren hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn wij prima in staat optredens te verzorgen van nationale en internationale artiesten, bands, acts, bekende Nederlanders, DJ’s en meer. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij het boeken van artiesten. Of bent u op zoek naar een bekende televisie personality om aan uw bedrijf of merk te koppelen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast verzorgen wij het management van artiesten en personalities waaronder topturner Jeffrey Wammes, Sandra Reemer, Geweldige Noten (Winston Post, Bas Muijs en Peter Groenendijk), Joel Geleynse, Mulder & Mulder, Ron Link. Tevens verzorgen wij de PR voor bedrijven en producten.

Uw Besparing's Adviseurs
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Paasheuvelweg
Amsterdam, 1105BJ

GGM B.V. Glas,- Gevel,- & Multidiensten
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 14
Amsterdam, 1101 AG

020 6979488

GGM Glas-, Gevel- en Multidiensten is een innovatieve onderneming gespecialiseerd in het reinigen, beschermen en renoveren van gevels en het schoonmaken van ramen. Daar houdt ons werk echter niet op. zie ons diensten pakket. Ons dienstenpakket: •traditioneel glasonderhoud •glasbewassing met hoogwerkers, steigers of een tuckerpole •kozijnenreiniging •kozijnenconservering •oplevering van nieuwbouw en renovatiepanden •ontetsing van ramen •verf- en graffitiverwijdering •verwijdering van lijmresten •projectinventarisatie •anti-spinbehandeling •NitoCoat-behandelingen •vloeronderhoud

Sigma Coatings Amsterdam Bullewijk
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 10
Amsterdam, 1101 AG

020 696 45 48

Graydon Nederland
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Hullenbergweg 250
Amsterdam, 1101BV

020-5679750

Solid Energy Solutions
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hullenbergweg 413; toren B; unit 3.7a
Amsterdam, 1101CS

085-4891900

LED verlichting, Spanningsoptimalisatie en zonnepanelen, lease of koop

Nolledge Consult
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Karspeldreef 8
Amsterdam, 1101 CJ

Nolledge Consult ondersteunt organisaties op het geied van HR management. Recruitment: De juiste professional op de juiste plaats. Nolledge Consult heeft zich gespecialiseerd in recruitment van ICT professionals maar kan door haar ruime netwerk binnen de Werving en Selectie branche voorzien in personeel in vrijwel elke discipline. Training: Om te groeien in opdrachtgevers en omzet dient te worden geinvesteerd in het eigen personeel. Nolledge Consult traint HR professionals, Lijnmanagers en Sales Managers om efficient te werken en succesvol te worden en blijven in hun werk. Op deze manier kunt u als organisatie het beste resultaat verwachten van medewerkers die niet enkel nu op een hoog niveau presteren, maar in de toekomst nog beter gaan worden. Consultancy Om de HR strategie in de pas te laten lopen met de commerciele wensen van uw organisatie heeft Nolledge Consult een uitstekend stappenplan ontwikkeld dat voor elke organisatie van waarde kan zijn. Een scherpe analyse, een goed onderbouwd advies gevolgd door een uitstekende begeleiding van uw medewerkers tijdens het veranderproces zorgen ervoor dat uw organisatie de stappen maakt die u wenst.

DEP WORKS Recruitment
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Hessenbergweg 109
Amsterdam, 1101 BS

020 - 636 0500

DEP WORKS Recruitment is een professionele dienstverlener op het gebied van inzet van flexibel en vast management ondersteunend personeel. DEP WORKS richt zich op de brede range van secretarieel en administratief ondersteunend personeel. Functies zoals (jr.) secretaresse, personal assistant, officemanger, directie- en rvb ondersteuning maar ook projectondersteuning en administratieve ondersteuning. DEP WORKS beschikt over een uitgebreid netwerk van kandidaten en opdrachtgevers en heeft jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. DEP WORKS is initiatiefnemer van DEP WORKS MEET&GREET, dé netwerkclub voor en door office & management support professionals (www.meetgreet.nl). DEP WORKS denkt mee, is servicegericht en levert maatwerkoplossingen voor iedere specifieke opdracht. Een combinatie van persoonlijke benadering, gebracht door specialisten die vele jaren ervaring in hun specifieke secretariële vakgebied meebrengen.

Login Consultants
Distance: 1.0 mi Tourist Information
De Entree
Amsterdam, 1101 BH

+31 20 342 0280

Login Consultants has an experienced team with over 150 specialists in The Netherlands, Belgium and Germany. Our employees have accreditations from Microsoft, Citrix and VMware, and are regularly invited to speak at national and international events. They are involved as experts in online and printed IT publications and actively participate in relevant technical blogs. Login Consultants’ innovative drive is materialized in our own IP-lab. The specialists of Login Consultants continuously create innovative software solutions to support and enhance the quality of centralized desktop implementations. These efforts resulted in a suite of software tools adding value to the software solutions of amongst others Citrix, Microsoft and VMware. These freeware tools are used and appreciated by thousands of companies worldwide. The IP-lab of Login Consultants has been the incubator for successful software solutions, such as Login VSI and Automation Machine, Login Online Desktop and Immidio, which has been acquired by VMWare in 2015.

Administratiebedrijf Postnumerando - Postnum
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Frankemaheerd 2
Amsterdam, 1102 AN

0619218738

Company Near Business Booking International

Stal Elegant Horses
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Middenweg 7
Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands 1191 LG

Stichting Kinderopvang AMC - de Kinderkeet
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Meibergdreef 9
Amsterdam, Netherlands 1105 AZ

020 6977403

De Hoogvliegers leermethode
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Teugestraat 11
Amsterdam, Netherlands 1107 SB

020-6968907

VB Security & Investigation
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Stekkenbergweg 3B
Amsterdam, Netherlands 1105AH

0851117337

Colourfool Agency
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Stekkenbergweg 3f
Amsterdam, Netherlands 1105 AH

LUTSKE: 06-180-94-654 / PASCALE: 06-513-75-558

Bergnet
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Schepenbergweg 3
Amsterdam, Netherlands 1105 AS

09000393

Droomhuis360
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 34a
Amsterdam, Netherlands 1105

0800360360360

MC - Monique Collignon
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 8
Amsterdam, Netherlands 1105 BH

+31 20 4710571

Monique Collignon is a fashiondesigner: Haute Couture and prêt-à-porter collections - MC Couture light. Monique Collignon designs are powerfull but still very feminine and with a twist. For more information: http://www.moniquecollignon.com

ACK Zorgmaat KRAAMZORG
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 39F
Amsterdam, Netherlands 1105 BG

020-6006667

Kunstveiling
Distance: 0.0 mi Tourist Information
Paalbergweg 26
Amsterdam, Netherlands 1105BV

+31 (0)20 7372473

Opgericht in 2010 door Arthur Brouwers, voorheen Directeur van de Veilingsite Ricardo.nl. Arthur Brouwers is na omzwervingen in diverse functies bij Internet en Interactieve Televisie, weer terug bij zijn oude liefde: Kunst en Online Veilingen. Hij vastbesloten om van Kunstveiling.nl dé online kunstveiling.nl te maken, waarbij het voor iedereen mogelijk moet zijn om kwalitatief goede kunst te kopen, tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens moet Kunstveiling.nl een platform zijn dat ook voor serieuze verkopers de beste manier is om kunst aan een breed publiek aan te bieden.

Ranger BV
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 40
Amsterdam, Netherlands 1101 AG

020-3116060

WERKEN BIJ RANGER De Amerikaanse wortels van onze bedrijfsleiding hebben tot op vandaag een grote invloed op onze manier van samenwerken. Korte lijnen, snelle beslissingen en efficiënt teamwerk kenmerken de processen. We zijn niet alleen achter ons bureau actief, maar plannen ook een aantal events. Om onze medewerkers te stimuleren, bieden wij talrijke interne en externe opleidingsmogelijkheden aan die specifiek op de individuele behoeftes toegesneden zijn. Zo zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich altijd verder kunnen ontwikkelen. Door onze groei zijn we voortdurend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde verkoop-medewerkers. Daarnaast hebben we elk jaar enkele stageplaatsen beschikbaar. Bekwame, gedreven verkoop-medewerkers in binnen- en buitendienst vormen de doorslaggevende basis voor het groeiende succes van Ranger. Om deel uit te maken van dit succes bieden de regionale verkooppartners geïnteresseerde kandidaten bijzondere carrièremogelijkheden in Direct Sales – met een grondige opleiding en scholing, bovengemiddelde inkomensmogelijkheden en uitstekende perspectieven voor de toekomst! We kijken uit naar uw overtuigende sollicitatiedocumenten! Witl u bij ons komen werken, stuurt u dan een email met cv en motivatie naar onze Recruitment/HRM/Support afdeling : [email protected] of [email protected]

Property Professional
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Mijehof
Amsterdam, Netherlands 1106 HT

020- 2101015

Property Professional BV een vastgoed onderneming die zich richt op het vastleggen en beheren van rendabele vastgoed beleggingen. Property Professional heeft rechtstreeks contact met huiseigenaren die hun panden niet via de reguliere manier willen verkopen en zich dus via ons aansluiten voor een spoedige verkoop. Deze beleggingspanden brengen wij onder de aandacht van onze vaste groep beleggers.

Greetz
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Laarderhoogtweg 20
Amsterdam, Netherlands 1101EA

0031205606581

Greetz. Zeg het op jouw manier. Met Greetz verras je iemand op geheel persoonlijke wijze. In een paar tellen verstuur je via je desktop, tablet of mobiel prachtige kaarten, bloemen, ballonnen, dranken en andere (foto)verrassingen. Voor een speciaal moment of zomaar om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. We bezorgen iedere dag duizenden verrassingen bij blije ontvangers. Ontdek het gemak van Greetz in vier simpele stappen: 1. Kies je verrassing 2. Personaliseer je verrassing met eigen foto(‘s) en tekst 3. Adresseer je verrassing 4. Betaal en verstuur

Torenvliet Yamaha Centre Amsterdam
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 19A/B
Amsterdam, Netherlands 1101AE

0206737791

Ahrend
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Laarderhoogtweg 25
Amsterdam, Netherlands 1101 EB

+31 88 00 60 500

We realiseren de gewenste duurzame werkomgeving met een doordacht aanbod van inrichtingsadvies en kantoormeubilair. Onze producten en projecten zijn het resultaat van onze kennis, vakmanschap en onze passie voor design.

GGM B.V. Glas,- Gevel,- & Multidiensten
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 14
Amsterdam, Netherlands 1101 AG

020 6979488

GGM Glas-, Gevel- en Multidiensten is een innovatieve onderneming gespecialiseerd in het reinigen, beschermen en renoveren van gevels en het schoonmaken van ramen. Daar houdt ons werk echter niet op. zie ons diensten pakket. Ons dienstenpakket: •traditioneel glasonderhoud •glasbewassing met hoogwerkers, steigers of een tuckerpole •kozijnenreiniging •kozijnenconservering •oplevering van nieuwbouw en renovatiepanden •ontetsing van ramen •verf- en graffitiverwijdering •verwijdering van lijmresten •projectinventarisatie •anti-spinbehandeling •NitoCoat-behandelingen •vloeronderhoud

Cisco Nederland
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Haarlerbergweg 17-19
Amsterdam, Netherlands 1101 CH

0800 0200 791

Parketloods
Distance: 0.7 mi Tourist Information
lemelerbergweg 35 F
Amsterdam, Netherlands 1101ah

0202613907

De showroom / loods is open: dinsdag 9 uur tot 17 uur woensdag 9 uur tot 17 uur donderdag 9 uur tot 20 uur vrijdag 9 uur tot 17 uur zaterdag 9 uur tot 16 uur Gratis parkeren

Nationale Sport en Outdoor pas
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Hullenbergweg 1-3
Amsterdam, Netherlands 1101 BW

0900 - 737 79 77 (€0,35 per gesprek)

De Nationale Sport en Outdoor pas geeft je een jaar lang 10% extra korting op alles bij alle aangesloten partners. 1 jaar lang betekent een jaar extra korting op alles vanaf de registratiedatum. 10% EXTRA betekent 10% boven op alle dan geldende prijzen en acties. OP ALLES betekent echt het gehele assortiment (m.u.v. giftcards) van alle aangesloten partners.

ICU Recherche
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hettenheuvelweg 16
Amsterdam, Netherlands 1101 BN

0202613612

ICU is een erkend recherchebureau dat bekend staat om haar persoonlijke benadering en discretie. Voor zowel bedrijfsrecherche als privé onderzoeken met als specialisatie familiezaken bent u bij ons aan het juiste adres. ICU Recherche wordt geleid door een vrouwelijke rechercheur die ruim 10 jaar ervaring heeft in de branche Particuliere Beveiliging en Recherche. Wij zijn van mening dat we kunnen bijdragen aan een verrijking van het vak en met een andere kijk en innovatieve ideeën de markt betreden. Onze aanpak is laagdrempelig, transparant en nauwkeurig. ICU Recherche is voornamelijk werkzaam in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland maar op verzoek in heel Nederland inzetbaar.