EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

RAI Amsterdam, Amsterdam | Tourist Information


Europaplein
Amsterdam, Netherlands 1078 GZ

+31 (20) 549 12 12

RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Wij zien het als ons vak om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren door betekenisvolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Of het nu gaat om een publieksbeurs, een dance-event of een theatervoorstelling: in alles wat we doen staat het inspireren van mensen centraal. Wij doen dit door: 1. Hoogwaardige evenementen te organiseren; 2. Communities te ontwikkelen; 3. Een modern en duurzaam beurs- en congresgebouw te exploiteren, op een ideale locatie. Het RAI Amsterdam Exhibition en Convention Centre is een innovatieve, duurzaam en kostenefficiënt gebouwencomplex, gelegen op een goed bereikbare locatie op relatief korte afstand van het centrum. In het Convention Centre worden jaarlijks circa 500 evenementen georganiseerd die zo’n 1,6 miljoen bezoekers trekken.

Convention Center Near RAI Amsterdam

Elicium 2 RAI Amsterdam
Distance: 0.0 mi Tourist Information
Europaplein
Amsterdam, 1078 GZ

+31 (0) 20 549 12 12

RAI Conference centre, Amsterdam
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Europaplein
Amsterdam,

+31 20 549 12 12

Local Business Near RAI Amsterdam

Van Raalten Import
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Honingen 1
Amsterdam, Netherlands 1083JP

+31651000747

Al meer dan 18 jaar importeert Van Raalten Import de fijnste kwaliteit delicatessen voor de Nederlandse markt. Onze leveranciers hechten aan een productie volgens oude lokale tradities met natuurlijke ingrediënten. Zowel toprestaurants als delicatessenwinkels kunnen bij ons inkopen. Stuurt u ons een e-mail met uw gegevens en uw verzoek om informatie, dan nemen wij contact met u op

Domino's Pizza Amsterdam Buitenveldert
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Arent Janszoon Ernststraat 191
Amsterdam, Netherlands 1083 GV

0202400699

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. In Nederland zijn er op dit moment 200 vestigingen. Wil je weten of Domino's ook bij jou in de buurt zit? Ga naar dominos.nl, kijk bij Locaties of bel: 0900-8030 (15ct p.m.) Domino’s Pizza Nederland maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Japan, Frankrijk, België en Nederland. In deze landen telt Domino's Pizza ruim 1100 vestigingen met in totaal ruim 16.000 werknemers en worden er meer dan 60 miljoen pizza's per jaar verkocht.

Sportmassage 020 Amsterdam
Distance: 0.7 mi Tourist Information
AJ Ernststraat 179-181
Amsterdam, Netherlands 1083 GV

020-26 10 270

Sportmassage020 levert professionele sportmassage voor elk niveau in onze praktijk in Amsterdam. Daarnaast verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers sportmassage op sportevenementen (NK Triathlon, NK Indoorroeien, SDU Royal Ten, 7-Heuvelenloop, Singelloop, enz). Dit doen wij voor de organisatie als voor businessteams. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. E: [email protected]

KlusHeeren
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Laan van Kronenburg 14
Amsterdam, Netherlands 1183 AS

088-5550555

Zoekt u een vriendelijke en betrouwbare vakman/klusser? Dan nodigen we uit om verder te lezen op deze site. Ons bedrijf bestaat uit een vast team van voornamelijk seniore medewerkers met ervaring op diverse gebieden. U kunt bij ons terecht voor onder andere elektrawerk, schilderwerk, timmerwerk, loodgietwerk, renovatie en ook allerlei kleine klussen. KlusHeeren is actief in de regio's (e.o.) Amsterdam, 't Gooi, Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Amstelpark
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Europaboulevard
Amsterdam, Netherlands 1083HZ

Mama Kenia,Very Lekker. Prime Kenyan Food, Made In Amsterdam.
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Oldengaarde 1
Amsterdam, Netherlands 1083 TC

0642276994

‘Door eten leer je van andere culturen te houden. Buitenlandse visite neem ik daarom altijd mee naar restaurant Moeders op de Rozengracht. Daar gaan we dan Hollandse kost eten, zoals stamppot. Zelf wil ik de Keniaanse keuken naar Nederland brengen en daarom ben ik een eigen cateringbedrijf begonnen: Mama Kenia, Very lekker! Het is een eerbetoon aan mijn moeder. Hoe ouder ik word, hoe meer ik terug ga denken aan mijn jeugd. En dan voornamelijk aan mijn moeder en hoe ontzettend belangrijk haar rol was in de opvoeding van mij en mijn vier zusjes. Mijn moeder is een superlieve vrouw die in het zonnetje gezet mag worden. De hele wereld mag haar leren kennen. En dus wil ik haar eren door haar gerechten voor Nederland te koken, mijn tweede thuis. Ik trakteer Nederland op de lekkerste Keniaanse hapjes die zijn bereid met verantwoordelijk geproduceerde ingrediënten. Mijn specialiteit is de Mama Kenia samosa. Deze lever ik bijvoorbeeld aan herberg het Mandelahuisje in Amsterdam Noord. Samosa is een knapperige driehoek van deeg barstensvol smaak. Hij kan gevuld worden met verschillende vullingen, zoals rundvlees, geitenvlees of aardappel. Het valt me op dat de Keniaanse keuken heel toegankelijk is voor Nederland. Niet heet, gemaakt met veel vergelijkbare basisingrediënten als in de Nederlandse keuken en geserveerd met een boel gezelligheid aan tafel. Ik kook veel zelf, daar houd ik van! En als ik met anderen werk, is het mijn streven om Nederlanders en Kenianen samen te laten werken. Eerst dacht dat ik alleen met Kenianen te gaan werken, om werkgelegenheid te creëren. Maar later dacht ik: “Nee, zo kan ik juist verschillende nationaliteiten met elkaar in contact brengen en mensen met andere culturen van elkaar laten leren.” Dat wil ik graag. Het is mijn manier om ons Nederland nog een stukje mooier te maken. Mama Kenia is dus ook echt een sociaal bedrijf dat midden in de maatschappij staat. Wat ik hier echt mis zijn Choma Zones. Dat zijn terrassen waar ze Nyama Choma maken, een Keniaanse favoriet. Nyama Choma is gebraden vlees van de barbecue, vaak met geitenvlees, maar het gaat eigenlijk vooral om de sfeer die op zo’n terras hangt. Van Kenianen die ontspannen zitten te genieten met een Tusker Baridi, een Keniaans biertje, in de hand. Heerlijk! Ik vind het heel tof hoe open-minded en nieuwsgierig mensen hier zijn in Amsterdam. Ook met mijn Keniaanse gerechten. Iedereen wil het proeven. Het gezegde: “Wat de boer niet kent, dat eet hij niet”, gaat in Amsterdam niet op. Eerder het tegenovergestelde: “Wat de boer niet kent, dat proeft hij graag!”

Novotel Amsterdam Hotel, Amsterdam, Netherlands
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Europaboulevard 10
Amsterdam, Netherlands

Novotel Amsterdam City
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Europaboulevard 10
Amsterdam, Netherlands 1083 AD

+31207219179

Novotel Amsterdam City is een 4-sterren hotel gelegen in het commerciële centrum van Amsterdam, naast Amsterdam RAI en vlakbij het WTC. Station RAI, op loopafstand, biedt frequente verbindingen naar het centrum van Amsterdam en Schiphol. Hierdoor is het hotel ideaal voor zowel zakelijk bezoek als een weekendje weg. We hebben onze gehele begane grond vernieuwd en om onze gasten nog beter van dienst te zijn hebben wij onze vergader-, restaurant- en fitnessfaciliteiten uitgebreid.

Holiday Inn
Distance: 0.4 mi Tourist Information
De Boelelaan 2
Amsterdam, Netherlands 1083 HJ

+31 20 646 2300

Haar styliste ASRA
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Tommaso albinonistraat 4
Amsterdam, Netherlands 1083

0206445293

Castingafdeling Stage Entertainment Nederland
Distance: 0.4 mi Tourist Information
De Boelelaan 30
Amsterdam, Netherlands 1083 HJ

020-3052222

BL46
Distance: 0.6 mi Tourist Information
De Boelelaan 46
Amsterdam, Netherlands 1082 LR

0684891324

Spaces
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Barbara Strozzilaan 101-201
Amsterdam, Netherlands 1083 HN

+31 (0)20 240 2400

Spaces
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Barbara Strozzilaan 201
Amsterdam, Netherlands 1083 HN

Allen & Overy Amsterdam
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Apollolaan 15
Amsterdam, Netherlands 1077 AB

Cloudworkers
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Barbara Strozzilaan 201
Amsterdam, Netherlands 1083 HN

+31 020 42 60 760

Slim en efficiënt werken via internet, dat is de essentie van Cloudworkers. Studenten voeren projecten en klussen uit waar bedrijven of ondernemers zelf geen tijd of kennis voor hebben. Vrijwel alle werkzaamheden worden via internet uitgevoerd, onafhankelijk van tijd en plaats. Kortom: Het Nieuwe Werken door studenten!

Amsterdam RAI station
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Europaboulevard 6
Amsterdam, Netherlands 1083 AD

The railway station Amsterdam RAI is situated in southern Amsterdam, Netherlands. It is located between the two directions of the A10 Amsterdam ring road. It is also a metro station at which GVB operates two routes. RAI gets its name from the nearby Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre.HistoryThe original station opened in 1981 when it was a terminus station, with just one platform and the station had no signals. At RAI station you could walk straight onto GVB tram route 4 to central station without changing platforms.In 1988 the tram terminus moved to street level below the station. This was due to the building of Amsterdam Metro line 51 next to the railway station. This line began operating in 1990. The roof of the railway station was built in 1997. The new station was built in 1991 and Amsterdam RAI became an island platform station and then in 1993 the line was extended towards Weesp.The design of the station is by architect Rob Steenhuis.In 2012 they started expanding the station to make it ready for 4 tracks instead of 2, this works were completed in august 2016. The station now has 2 island platforms. The trains to schiphol stopping under the old platforms and to duivendrecht on the new platforms.The station is named after the Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre building. This trading and industry society is the Rijwiel en Automobiel Industrie (Bicycle and Automobile Industry).

Ernst & Young Cross Towers
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Antonio Vivaldistraat
Amsterdam, Netherlands 1083 HP

+31 88 407 1000

Ernst & Young Amsterdam
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Antonio Vivaldistraat 150
Amsterdam, Netherlands 1083 HP

Old School Amsterdam
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Gaasterlandstraat
Amsterdam, Netherlands