EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Hotel Restaurant De Joremeinshoeve, Kaatsheuvel | Tourist InformationLage Zandschel 17
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 TD

+31 416 27 45 27

Hotel de Joremeinshoeve, 18e eeuwse hotelboerderij voorzien van 11 knusse hotelkamers. Geniet ´s morgens van een heerlijk boeren ontbijtje!

Hotel Near Hotel Restaurant De Joremeinshoeve

Efteling
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

+31 (0) 416 537 777

Deel jouw leukste Efteling-ervaringen met ons! Jouw foto's en berichten kunnen in andere uitingen van de Efteling geplaatst worden. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

Efteling een wereld vol wonderen
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

0900 - 0161

Actief op Facebook. 's Avonds en in het weekend zijn wij minder goed bereikbaar op Facebook. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

NH Waalwijk
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Bevrijdingsweg 1
Waalwijk, Netherlands 5161BZ

+31 41 667 4684

Bosrijk
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

0900 - 0161

Efteling Hotel
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Horst 31
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RA

+31 (0)416 537 777

Restaurant Hotel De Lakei
Distance: 1.8 mi Tourist Information
van Heeswijkstraat 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171KJ

0416-282112

Het gezelligste familiehotel in Brabant op nog geen vijf minuten lopen van De Efteling. Kinderen zijn meer dan welkom, maar ook echtparen zonder kinderen tot complete families voelen zich hier op hun plek. En de zakenman of -vrouw die zich graag thuis wil voelen als hij onderweg is. De ervaring leert dat iedereen graag terugkomt na een verwenverblijf bij De Lakei. Binnen de verre omtrek van Kaatsheuvel zijn wij hét restaurant waar u heerlijk kunt dineren voor prijzen die het goed mogelijk maken. Ook dat is voor herhaling vatbaar! Marco en Sandra van Corstanje hopen u snel te mogen verwelkomen in hun sfeervolle hotel of als gast van het restaurant.

Hotel de Kroon
Distance: 1.7 mi Tourist Information
Gasthuisstraat 140
Kaatsheuvel, Netherlands 5171GJ

0416-273567

Landhuijs Efteling Bosrijk
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171

Brugske Bed and Breakfast
Distance: 1.7 mi Tourist Information
Brugske 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5171vs

0631683464

Brugske B&B ligt op ca. 3 minuten loopafstand van het attractiepark de Efteling. Wandelaars en fietsers kunnen eindeloos genieten in het Natuurgebied Loonse en Drunense Duinen. De steden Breda, Tilburg en Den Bosch zijn per auto binnen 20 minuten bereikbaar.

Bed en Breakfast Kaatsheuvel
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Dommel 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5172CT

0416-532500

Welkom op de site van Bed en Breakfast Kaatsheuvel. Ons B&B is gelegen aan de rand van het dorp en voorzien van alle comfort. Hier kunt u en uw gezin volop genieten van uw rust, na een dagje Efteling of een uitje in de omgeving. Maximale privacy zonder andere gasten. Wij bieden u een overnachting in tweepersoonskamer die u kunt uitbreiden met een extra familiekamer. De Bed en Breakfast heeft een eigen entree en eigen parkeerplaats. Via de schuifpui komt u op uw eigen terras hier kunt u bij mooi weer genieten van het ontbijt of `s avonds genieten van de avondzon. U heeft de beschikking over een eigen badkamer. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de buiten jacuzzi. Natuurlijk is er gratis WiFi.

Dutch&More hotelarrangementen
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Dick Flemmingstraat 23A
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 CA

0174 725 202

Bij Dutch&More boek je online voordelig een weekendjeweg in Nederland en daarbuiten! Kijk snel op onze website en ga er op uit!

Efteling Loonsche Land
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 5
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

+31 (0)416 537 777

Local business Near Hotel Restaurant De Joremeinshoeve

Sense Photography
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Lage Zandschel 2
Kaatsheuvel, Netherlands

06-42220002

Zidewinde
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Julianalaan 3
Sprang-Capelle, Netherlands 5161BA

Zalencentrum Zidewinde
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Julianalaan 1
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 BA

0416-273421

Al vele jaren is Zalencentrum Zidewinde het trefpunt voor een breed scala aan activiteiten. Feesten en partijen voor zowel privé- als zakelijke aangelegenheden, als vergader- of cursuslocatie voor bedrijven en verenigingen maar ook voor een gezellig avondje uit vol amusement. Vanaf donderdag 17 maart zijn wij iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur geopend om in een ontspannen sfeer een drankje te drinken. Volg onze Facebook voor alle nieuwe ontwikkelingen.

Caress4u
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Hoogstraat 102
Vlaardingen, Netherlands 3131 BP

0620881994

CréStyle
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Rechtvaart 13A
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 TA

Boerderij74
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Raadhuisstraat 74
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 BJ

06-18028015

Onze gezellige winkel is ongeveer 4 keer per jaar open. Gezelligheid staat voorop.

VLV Notariaat
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Raadhuisplein 4a
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 CG

0416 311 502

Over ons VLV Notariaat is hèt notariskantoor van Sprang-Capelle en is middels notaris mr. F.J. van Lintel de opvolger van de achtereenvolgende notarissen Waverijn, Knoop, Van Mersbergen en Kleine Punte. Mr. F.J. van Lintel te Waalwijk is als notaris verbonden aan VLV Notariaat, de akten worden ten overstaan van hem ondertekend. Door de samenwerking van mr. F.J. van Lintel met de notarissen mr. J.L.L. Vugts en mr. R.H.M. Vlemmix te Heusden kan het kantoor terugvallen op de kennis van maar liefst 5 kandidaat-notarissen, bijna allemaal generalist en een paar specialisten, ongekend in de wijde omgeving van het kantoor. Dus op alle terreinen, het onroerend goed, het personen- en familierecht, het ondernemingsrecht, de adviespraktijk, de bemiddeling, de echtscheiding, kunt u bij VLV Notariaat terecht. De juridische dienstverlening heeft daardoor een grote impuls gekregen, vertrouwde cliënten maar ook nieuwe cliënten voelen zich thuis in de ongedwongen atmosfeer met aandacht voor de cliënt en waarderen de kennis en kunde maar ook de mede-menselijkheid. Waarden die het notariskantoor In Sprang-Capelle in het verleden heeft opgebouwd en die op een nauwgezette wijze door VLV Notariaat worden voortgezet en uitgebouwd en met grote juridische deskundigheid worden omgeven. Gabriëlle de Haan en Marie-Cècile Coppens zorgen op een daadkrachtige en goede wijze voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en hebben al vele jaren hun sporen in het notariaat verdiend. Samenwerkingsverband VLV Notariaat is een samenwerkingsverband van Notariskantoor mr. F.J. van Lintel te Waalwijk en Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen te Heusden. Waarom kiezen voor ons? Het kantoor kenmerkt zich door zijn deskundigheid en laagdrempeligheid voor haar cliënten. Men kan hier nog terecht voor zijn vragen en men staat de cliënt welwillend te woord en krijgt in heldere en duidelijke woorden uitgelegd hoe een akte of contract in elkaar steekt, dus geen dure woorden maar duidelijke en heldere taal. Ook mag men het kantoor gewoon bellen en hoeft niet alles via email aangeleverd te worden, dat kan wel maar dat hoeft niet. Natuurlijk hebben we alle faciliteiten om een modern kantoor te zijn maar met aandacht voor de cliënt. Graag helpen wij u verder met al uw juridische problemen of vraagstukken.

Klop Optiek
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Raadhuisplein 6
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 CG

0416-276675

Schuttingposter.nl
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Luxemburgstraat 21
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 PK

0416-530562

Wij maken tuinposters en posters voor op schuttingen en muren op maat. Je kunt kiezen uit schitterende afbeeldingen, maar we kunnen ook een leuke vakantiefoto of foto van je huisdier vergroten. Onze posters worden geprint op zeildoek, speciaal voor buiten. Op WWW.SCHUTTINGPOSTER.NL staan nog veel meer foto's en kun je je eigen tuinposter bestellen. De foto's die op deze facebookpagina worden geplaatst, zijn foto's die klanten ons gestuurd hebben, of die zij zelf op deze pagina hebben geupload. Door de lichtval of weerkaatsing is de schuttingposter op een foto niet altijd even duidelijk, Hieraan kunnen wij niets veranderen.

raadhuisplein sprang-capelle
Distance: 0.7 mi Tourist Information
raadhuisplein
Sprang-Capelle, Netherlands 5161

<>

Bedrukte Tape Fabriek
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Belgiestraat 18b
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 PN

0416-532272

Showroom Uw Bed Boxsprings
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Luxemburgstraat 5
Kaatsheuvel, Netherlands 5171PK

088-3322333

B.Amrani photography
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Belgiestraat 14a
Kaatsheuvel, Netherlands

Sportpark Van Wijlen (SSC '55)
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Bernhardstraat 19
Sprang-Capelle, Netherlands 5161XJ

Noorloos Specialist Equipment
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Belgiëstraat 12a
Kaatsheuvel, Netherlands 5171PN

0416-282451

Ruim assortiment kleding & uitrusting voor politie, justitie, defensie en andere overheidsdiensten. Ook leveren wij specialistische uitrusting voor duikers, surveillance, breaching etc. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op.

hippefrutsels.nl
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Momenteel afwezig wegens verblijf in Amerika
Sprang-Capelle, Netherlands

Fleurica
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kamille 31
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 XX

06-11006784

Fleurica houdt zich bezig met de huis-aan-huisverkoop van bloemen en boeketten in de regio Waalwijk

Pratenmetjehandjes
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Antoniusstraat 42
Kaatsheuvel, Netherlands 5171DC

0611146213

Zou jij ook weleens in het hoofdje van je kindje willen kijken. Denk jij ook oh zo vaak, wat bedoelt hij toch. En wat zou het toch fijn zijn als je kindje niet meer hoeft te huilen om iets gedaan te krijgen. Dan is er nu de oplossing voor al deze dingen. Babygebaren! Lekker Praten met je Handjes en elkaar begrepen voelen.

Hobby Verduijn
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Antoniusstraat 5a
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 DA

0416273856

Bax Uitvaartverzorging
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Berkhaag 24A
Sprang-Capelle, Netherlands 5161CC

0416530900