EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

CB Groep, Amsterdam | Tourist Information


Hessenbergweg 109 - 119
Amsterdam, Netherlands 1101 BS

00882266100

CB Groep is sinds 1997 een begrip in de zakelijke markt voor documentoplossingen. Gestart met de verkoop van Canon afdrukapparatuur en bijbehorende kantoorbenodigdheden, is zij in de loop der jaren uitgegroeid tot een full servicepartner op het gebied van kantoorautomatisering. CB Groep is vandaag de dag merkonafhankelijk en biedt met innovatieve concepten zoals CB-MPS een maatwerk oplossing aan voor uiteenlopende klantbehoeften.

Business Service Near CB Groep

Sportfondsen Nederland
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 33
Amsterdam, 1105 BG

020-3550555

Equinix
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Luttenbergweg 4
Amsterdam, 1101

+31202050777

Telecity 2
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 13
Amsterdam, 1101 AE

Urbain Trade BV/ Echtekoffieopwerk.nl
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Klokkenbergweg 1
Amsterdam, 1101AK

0206823765

Arena Business Groep
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Hogehilweg 10
Amsterdam, 1101 CC

+31(0)206977446

More Recruitment
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Hogehilweg 18
Amsterdam, 1101 CD

+31 20 7513325

More Recruitment is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten op het gebied van Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain en Sales (Support) & Customer Service. Wij richten ons op kandidaten met enkele jaren werkervaring, tot kandidaten op Senior- en Management niveau. Deze kandidaten hebben zich volledig gespecialiseerd binnen een van bovenstaande vakgebieden. Wij werven voor vaste, tijdelijke- en interim posities. Tevens bieden wij de mogelijkheid kandidaten aan te nemen op uitzendbasis. WAAROM MORE RECRUITMENT? More Recruitment is een dynamische onderneming, waarbij persoonlijke benadering, ervaring, expertise en een uitgebreid netwerk de doorslaggevende factoren zijn voor opdrachtgever als kandidaat om met ons samen te werken. Wij hebben als gedreven consultants (en tevens partners) jarenlang ervaring opgedaan bij één van de grootste internationale Werving & Selectiebureaus. Gedurende deze jaren hebben wij helder in beeld kunnen brengen waar de werkelijke behoeften van opdrachtgever en kandidaat naar uitgaan en hoe More Recruitment daar optimaal in kan voorzien. Zowel opdrachtgever als kandidaat heeft behoefte aan persoonlijke benadering en expertise. Juist nu. Eén vast contactpersoon, een transparant advies en een loyale partner. Door onze jarenlange ervaring en veelvuldig contact met opdrachtgevers en kandidaten, hebben wij geconstateerd dat er geen voortdurende focus is op de belangen van klant en kandidaat. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een kleinere, flexibele organisatie waar het belang van klant en kandidaat wél voortdurend voorop staat. U onderhoudt een directe relatie met één van de partners, die te allen tijde ter beschikking staan voor overleg. Bij het aanbieden en verlenen van onze diensten, behoren loyaliteit, betrouwbaarheid, service en kwaliteit tot onze kernwaarden. Ons streven is dan ook om deze waarden na te leven en te bouwen aan een solide, transparante en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Young Colfield
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Hogehilweg 24
Amsterdam, 1101 CD

www.youngcolfield.nl

Het zijn spannende tijden. Een voortdurende stortvloed aan nieuwe technologie verandert de wereld sneller dan je ‘businessmodel’ kunt zeggen. En het tempo waarin deze innovaties elkaar opvolgen neemt alleen maar toe. Meebewegen in deze realiteit is de enige optie. Het creëren van omstandigheden waarmee je de richting beïnvloedt. Met een kansrijk momentum als gezamenlijk doel. Maar hoe doe je dat? Of nog belangrijker: met wie? Want hoe future proof de bedrijfsstrategie ook lijkt, zonder de juiste mensen bereik je niks. Iemand moet het eerste duwtje geven. En iemand is niet zomaar iemand. Dit gaat om aanjagers zonder vooroordelen. Een nieuwe generatie onafhankelijke geesten die doorvraagt en zich niet krampachtig vasthoudt aan vastgeroeste werkwijzen. Talent met lef en ambitie. Maar vooral mensen die geloven in wat ze doen. Want ook al excelleer je in Excel of maak je PowerPoint-presentaties die Tim Cook aanzetten tot de aanschaf van een Office-pakket: als je er zelf niet van overtuigd bent, krijg je niemand mee. Dit is een eigenschap die niet uit een boekje komt of in een collegebank te vinden is. Het is een instelling. Het ontdekken en ontginnen ervan is wat ons drijft. Wij helpen talent met hun ontwikkeling door ze zichzelf te laten ontdekken maar vooral te laten zijn. Alleen zo creëer je doenende denkers die uitmunten en anderen verrassen onder de meest uitdagende omstandigheden. De boel in beweging krijgen. De juiste kant op. Daar geloven we in. En daar hebben we alles voor over. Jij ook?

QNH Consulting
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Hogehilweg 24
Amsterdam, 1101 CD

+31 (0)20 4609609

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. Hierbij verbinden we mensen, processen en IT. Binnen onze dienstverlening ontwikkelen we oplossingen die zich richten op de optimalisatie van informatievoorziening, de bouw, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken; op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo voorzien we onze klanten in de mogelijkheden om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren. Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden en vertegenwoordigen onze passie voor verbinding met klanten, partners en collega's. Samenwerken aan de beste IT oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën, samen succes behalen en leren van en met elkaar. Dat is voor ons: Partnership in IT.

Horlogeglasstuk.nl
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Hogehillweg 14
Amsterdam, 1101 CD

020-6965295

Is uw horlogeglas stuk? Bent u het ook zo zat, dat uw horloge voor veel geld naar de fabrikant opgestuurd moet worden? Wij vervangen de glazen van alle merken. Uw horloge wordt gegarandeerd binnen vijf werkdagen afgeleverd. Wij leveren glazen van hoge kwaliteit.

LAPS sales professionals
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Hogehilweg 14
Amsterdam, 1101 CD

+31 (0)20 50 50 321

LAPS sales professionals is een jonge onderneming op het gebied van sales & acquisitie, digital marketing en sales training en coaching. Ons team met de nieuwe generatie hoog opgeleide sales professionals staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te leveren aan iedere klant. In ons bedrijf weten we talent en ervaring te bundelen door gebruik te maken van een groot netwerk zorgvuldig geselecteerde professionals. Hiermee zijn we in staat om ons altijd aan te kunnen passen aan de behoefte van de klant. Dit team gevariëerde sales professionals heeft 1 ding gemeen: Gedrevenheid. Onze gedreven professionals zorgen ervoor dat iedere klant die bij ons voor hulp komt een op maat gemaakte oplossing krijgt. Of u nou op zoek bent naar het uitbesteden van verkoop, adverteren in Google, of salestrainingen, wij gaan ervoor zorgen dat u het gewenste resultaat behaalt. NO CURE NO PAY. Onze gespecialiseerde professionals maken een diepgaande analyse van uw bedrijf om tot de kern te komen, zodat we een gepaste uitkomst kunnen bieden voor uw probleem. Wij werken niet met onze klant, wij worden onze klant.

Flyer2000.nl
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 145
Amsterdam, 1101 BB

020-3031243

Flyer2000.nl is de meest flexibele en met 'de beste prijs' opererende online drukkerij voor promotioneel en zakelijk drukwerk Kwaliteit, snelle levering en lage prijzen. Het zijn waarden waar we bij Flyer2000 heilig in geloven. Flyer2000 werkt met diverse leveranciers welke allen gespecialiseerd zijn in de producten die Flyer2000 aanbiedt. Flyer2000 koopt grootst in en kan hierdoor zijn producten scherp geprijsd aanbieden, zonder in te leveren op de kwaliteit. Doordat Flyer2000 met meerdere leveranciers werkt, kan het elke capaciteit aan. Al ons drukwerk word in Nederland vervaardigd waardoor we korte levertijden kunnen garanderen. Flyer2000 onderscheidt zich niet alleen qua prijs, kwaliteit en levertijd, maar ook qua service. Zo willen wij u het gemak bieden van snel je drukwerk bestellen; kortere keuze opties, snellere afronding van uw bestelling, diversiteit aan betaalopties en de mogelijkheid om direct je drukwerk te verspreiden over meerdere adressen. Flyer2000 werkt met passie aan zijn producten en beoordeelt met regelmaat zijn eigen processen. Niets belangrijker dan het eindresultaat! Wij weten hoe belangrijk goed drukwerk voor jou is. Daarom doen wij er alles aan om u als klant 100% tevreden te houden. Onze klanten weten het: wat wij garanderen komen wij ook na.

The Yard
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Karspeldreef 8
Amsterdam, 1101 CJ

020 6077400

Eventive Eventmarketing
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Burgemeester Stramanweg 102 B
Amsterdam, 1101 AA

0204094787

Eventmarketingbureau voor creatieve, effectieve en interactieve eventconcepten. Co-creatie van conceptontwikkeling tot en met de realisatie.

Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 9
Amsterdam, 1101 BA

020-658 41 00

Dreamlines Cruises NL
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Haaksbergweg 75
Amsterdam, 11101 BR

0031202204141

Uniface
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Hoogoorddreef 60
Amsterdam, 1101 BE

+31203116222

Uniface is a leading provider of model-driven, low-code application development and deployment software for enterprise businesses, software integrators and ISVs.

Login Consultants
Distance: 0.5 mi Tourist Information
De Entree
Amsterdam, 1101 BH

+31 20 342 0280

Login Consultants has an experienced team with over 150 specialists in The Netherlands, Belgium and Germany. Our employees have accreditations from Microsoft, Citrix and VMware, and are regularly invited to speak at national and international events. They are involved as experts in online and printed IT publications and actively participate in relevant technical blogs. Login Consultants’ innovative drive is materialized in our own IP-lab. The specialists of Login Consultants continuously create innovative software solutions to support and enhance the quality of centralized desktop implementations. These efforts resulted in a suite of software tools adding value to the software solutions of amongst others Citrix, Microsoft and VMware. These freeware tools are used and appreciated by thousands of companies worldwide. The IP-lab of Login Consultants has been the incubator for successful software solutions, such as Login VSI and Automation Machine, Login Online Desktop and Immidio, which has been acquired by VMWare in 2015.

Servicenow
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Hoekenrode
Amsterdam, 1102

Business Models Inc.
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Mediarena 11
Amsterdam, 1114 BC

+31 20 505 06 00

Business Models Inc. works with leading organizations and management teams to develop the strategies and business models for the future. Our team consists of people who have a passion for helping organizations identify and seize growth opportunities. We boost clients’ strategy development process and business model thinking in order to accelerate growth and enhance results.

Farmers today
Distance: 1.1 mi Tourist Information
boris pasternakstraat 37
Amsterdam, 1102TA

0685282092

Meet The Publiq
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Daalwijkdreef 47
Amsterdam, 1103 AD

+31 20 567 2160

De komst van social media heeft voor enorme verschuivingen gezorgd in de wereld van communicatie. Meet The Publiq is een social marketing bureau dat is opgericht in 2013 met als ambitie om de waarde te verhogen van het online contact tussen klant en merk; “social marketing as a service”. Met de combinatie van strategie en creativiteit creëert Meet The Publiq uw digitale oplossing.

Z-A Security
Distance: 1.3 mi Tourist Information
dickenslaan 138
Amsterdam, 1102ZW

0650513335

Melrose Security
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Daalwijkdreef 47
Amsterdam, 1103AD

+31 (0)20 4081120

Melrose Security is opgericht vanuit de behoefte van de klant aan een beveiligingsbedrijf dat haar opdrachtgevers nog persoonlijke aandacht kan geven. Melrose Security richt zich onder andere op projecten waar onze opdrachtgevers de aandacht kunnen krijgen die ze verdienen. Onze sleutelwoorden hierbij zijn professionaliteit, uitstraling, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en uiteraard veiligheid.

Company Near CB Groep

Stal Elegant Horses
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Middenweg 7
Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands 1191 LG

Stichting Kinderopvang AMC - de Kinderkeet
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Meibergdreef 9
Amsterdam, Netherlands 1105 AZ

020 6977403

VB Security & Investigation
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Stekkenbergweg 3B
Amsterdam, Netherlands 1105AH

0851117337

Colourfool Agency
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Stekkenbergweg 3f
Amsterdam, Netherlands 1105 AH

LUTSKE: 06-180-94-654 / PASCALE: 06-513-75-558

Bergnet
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Schepenbergweg 3
Amsterdam, Netherlands 1105 AS

09000393

Droomhuis360
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 34a
Amsterdam, Netherlands 1105

0800360360360

MC - Monique Collignon
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 8
Amsterdam, Netherlands 1105 BH

+31 20 4710571

Monique Collignon is a fashiondesigner: Haute Couture and prêt-à-porter collections - MC Couture light. Monique Collignon designs are powerfull but still very feminine and with a twist. For more information: http://www.moniquecollignon.com

ACK Zorgmaat KRAAMZORG
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Paasheuvelweg 39F
Amsterdam, Netherlands 1105 BG

020-6006667

Kunstveiling
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Paalbergweg 26
Amsterdam, Netherlands 1105BV

+31 (0)20 7372473

Opgericht in 2010 door Arthur Brouwers, voorheen Directeur van de Veilingsite Ricardo.nl. Arthur Brouwers is na omzwervingen in diverse functies bij Internet en Interactieve Televisie, weer terug bij zijn oude liefde: Kunst en Online Veilingen. Hij vastbesloten om van Kunstveiling.nl dé online kunstveiling.nl te maken, waarbij het voor iedereen mogelijk moet zijn om kwalitatief goede kunst te kopen, tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens moet Kunstveiling.nl een platform zijn dat ook voor serieuze verkopers de beste manier is om kunst aan een breed publiek aan te bieden.

Business Booking International
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Paalbergweg 26
Amsterdam, Netherlands 1105 BV

31208202351

Business Booking International is your solution for individual and/or group reservations, congresses, events and meetings in any hotel/location around the world. Business Booking International knows the corporate market and will give you a professional advice. You can save a lot of time and money by letting Business Booking International do the work for you!

Ranger BV
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 40
Amsterdam, Netherlands 1101 AG

020-3116060

WERKEN BIJ RANGER De Amerikaanse wortels van onze bedrijfsleiding hebben tot op vandaag een grote invloed op onze manier van samenwerken. Korte lijnen, snelle beslissingen en efficiënt teamwerk kenmerken de processen. We zijn niet alleen achter ons bureau actief, maar plannen ook een aantal events. Om onze medewerkers te stimuleren, bieden wij talrijke interne en externe opleidingsmogelijkheden aan die specifiek op de individuele behoeftes toegesneden zijn. Zo zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich altijd verder kunnen ontwikkelen. Door onze groei zijn we voortdurend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde verkoop-medewerkers. Daarnaast hebben we elk jaar enkele stageplaatsen beschikbaar. Bekwame, gedreven verkoop-medewerkers in binnen- en buitendienst vormen de doorslaggevende basis voor het groeiende succes van Ranger. Om deel uit te maken van dit succes bieden de regionale verkooppartners geïnteresseerde kandidaten bijzondere carrièremogelijkheden in Direct Sales – met een grondige opleiding en scholing, bovengemiddelde inkomensmogelijkheden en uitstekende perspectieven voor de toekomst! We kijken uit naar uw overtuigende sollicitatiedocumenten! Witl u bij ons komen werken, stuurt u dan een email met cv en motivatie naar onze Recruitment/HRM/Support afdeling : [email protected] of [email protected]

Greetz
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Laarderhoogtweg 20
Amsterdam, Netherlands 1101EA

0031205606581

Greetz. Zeg het op jouw manier. Met Greetz verras je iemand op geheel persoonlijke wijze. In een paar tellen verstuur je via je desktop, tablet of mobiel prachtige kaarten, bloemen, ballonnen, dranken en andere (foto)verrassingen. Voor een speciaal moment of zomaar om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. We bezorgen iedere dag duizenden verrassingen bij blije ontvangers. Ontdek het gemak van Greetz in vier simpele stappen: 1. Kies je verrassing 2. Personaliseer je verrassing met eigen foto(‘s) en tekst 3. Adresseer je verrassing 4. Betaal en verstuur

Torenvliet Yamaha Centre Amsterdam
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 19A/B
Amsterdam, Netherlands 1101AE

0206737791

Ahrend
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Laarderhoogtweg 25
Amsterdam, Netherlands 1101 EB

+31 88 00 60 500

We realiseren de gewenste duurzame werkomgeving met een doordacht aanbod van inrichtingsadvies en kantoormeubilair. Onze producten en projecten zijn het resultaat van onze kennis, vakmanschap en onze passie voor design.

GGM B.V. Glas,- Gevel,- & Multidiensten
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 14
Amsterdam, Netherlands 1101 AG

020 6979488

GGM Glas-, Gevel- en Multidiensten is een innovatieve onderneming gespecialiseerd in het reinigen, beschermen en renoveren van gevels en het schoonmaken van ramen. Daar houdt ons werk echter niet op. zie ons diensten pakket. Ons dienstenpakket: •traditioneel glasonderhoud •glasbewassing met hoogwerkers, steigers of een tuckerpole •kozijnenreiniging •kozijnenconservering •oplevering van nieuwbouw en renovatiepanden •ontetsing van ramen •verf- en graffitiverwijdering •verwijdering van lijmresten •projectinventarisatie •anti-spinbehandeling •NitoCoat-behandelingen •vloeronderhoud

Cisco Nederland
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Haarlerbergweg 17-19
Amsterdam, Netherlands 1101 CH

0800 0200 791

Parketloods
Distance: 0.3 mi Tourist Information
lemelerbergweg 35 F
Amsterdam, Netherlands 1101ah

0202613907

De showroom / loods is open: dinsdag 9 uur tot 17 uur woensdag 9 uur tot 17 uur donderdag 9 uur tot 20 uur vrijdag 9 uur tot 17 uur zaterdag 9 uur tot 16 uur Gratis parkeren

Nationale Sport en Outdoor pas
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Hullenbergweg 1-3
Amsterdam, Netherlands 1101 BW

0900 - 737 79 77 (€0,35 per gesprek)

De Nationale Sport en Outdoor pas geeft je een jaar lang 10% extra korting op alles bij alle aangesloten partners. 1 jaar lang betekent een jaar extra korting op alles vanaf de registratiedatum. 10% EXTRA betekent 10% boven op alle dan geldende prijzen en acties. OP ALLES betekent echt het gehele assortiment (m.u.v. giftcards) van alle aangesloten partners.

ICU Recherche
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Hettenheuvelweg 16
Amsterdam, Netherlands 1101 BN

0202613612

ICU is een erkend recherchebureau dat bekend staat om haar persoonlijke benadering en discretie. Voor zowel bedrijfsrecherche als privé onderzoeken met als specialisatie familiezaken bent u bij ons aan het juiste adres. ICU Recherche wordt geleid door een vrouwelijke rechercheur die ruim 10 jaar ervaring heeft in de branche Particuliere Beveiliging en Recherche. Wij zijn van mening dat we kunnen bijdragen aan een verrijking van het vak en met een andere kijk en innovatieve ideeën de markt betreden. Onze aanpak is laagdrempelig, transparant en nauwkeurig. ICU Recherche is voornamelijk werkzaam in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland maar op verzoek in heel Nederland inzetbaar.

Digit Dog / Digit Dogwash
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Kuiperbergweg 6
Amsterdam, Netherlands 1101 AG

0031-(0)413 85 09 82