EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Landhuijs Efteling Bosrijk, Kaatsheuvel | Tourist Information


efteling.com

Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171


Apartment and Condo Building Near Landhuijs Efteling Bosrijk

Residentie Molenwijck
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Molenwijck 1
Loon op Zand, Netherlands 5175 WB

0416 365 600

Residentie Molenwijck, gelegen in Loon op Zand, is een stijlvolle woonresidentie met een volledig pakket aan service- en zorgdiensten. Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, een Grand Café, kapsalon, beautysalon, fitnessruimte, thermen, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen compleet. Persoonlijke verpleging en verzorging bij u thuis is 24 uur per dag beschikbaar. Een ervaren professioneel team geeft het best wat u kunt wensen op het gebied van wonen, service en 24-uurs zorg. In het comfortabele vijfsterren woon- en servicecomplex is aandacht voor persoonlijk hartelijk contact en er is een scala aan activiteiten gericht op de interesse van de bewoners. Elke dag bereidt de chef-kok en zijn team een diner van de beste verse ingrediënten voor u en uw gasten. De leefomgeving straalt vitaliteit, plezier, een warme sfeer en aandacht uit. U kunt er ook tijdelijk verblijven in een mooi ingericht appartement om te herstellen of aan te sterken na een operatie of ziekte. En bent u een mantelzorger die zelf ook graag eens met vakantie gaat? Residentie Molenwijck kan de tijdelijke opvang voor u verzorgen van diegene waar u de zorg voor draagt.

Voormalige Huishoudschool Waalwijk
Distance: 3.3 mi Tourist Information
Wilhelminastraat 8-10
Waalwijk, Netherlands 5141 HK

0900-2000005

Na een lang vergunningentraject is eindelijk de verbouwing van de oude huishoudschool gestart. De oude huishoudschool is een begrip in het centrum van het centrum van Waalwijk. Op loopafstand zijn werkelijk alle openbare gebouwen en winkels te bereiken. Wij hebben het na overleg met gemeente, instanties en omwonenden, voor elkaar gekregen om hier 43 prachtige verhuurappartementen te mogen realiseren. Ook Waalwijk staat bekend om zijn lange wachtlijst als het gaat om betaalbare huurwoningen. Gelukkig kunnen we die lange lijst met 43 gelukkigen inkorten. We willen graag het schoolse karakter behouden dwz de lambrisering op de muur blijft behouden evenals de vloeren. Alles uiteraard aangepast aan deze tijd. Vele appartementen hebben balkon of loggia en aan binnenzijde van het gebouw is gemeenschappelijke ruimte. Alle appartementen krijgen eigen P-plaats. Er zit een lift in die gaat tot de eerste verdieping.

Hotel Near Landhuijs Efteling Bosrijk

Efteling
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

+31 (0) 416 537 777

Deel jouw leukste Efteling-ervaringen met ons! Jouw foto's en berichten kunnen in andere uitingen van de Efteling geplaatst worden. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

Efteling een wereld vol wonderen
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

0900 - 0161

Actief op Facebook. 's Avonds en in het weekend zijn wij minder goed bereikbaar op Facebook. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

NH Waalwijk
Distance: 1.7 mi Tourist Information
Bevrijdingsweg 1
Waalwijk, Netherlands 5161BZ

+31 41 667 4684

Natuurpoort Herberg Manege van Loon
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Kloosterstraat 115
Loon op Zand, Netherlands 5175 PB

0416361519

Stelt u zich eens voor: een achtertuin die bestaat uit de Loonse en Drunense duinen. Wij laten ons al 45 jaar door deze mooie omgeving inspireren. Herberg Manege van Loon ligt aan de zuidkant van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Het park is gelegen in Noord-Brabant, tussen Loon op Zand, Kaatsheuvel en Drunen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen is bij uitstek geschikt voor de ruitersport met volop ruiterpaden en aanlegplaatsen. Ook aan de fietsers en wandelaars bieden wij en het park ruime mogelijkheden.

Bosrijk
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

0900 - 0161

Efteling Hotel
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Horst 31
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RA

+31 (0)416 537 777

Hotel Waalwijk
Distance: 3.0 mi Tourist Information
BURG. VAN DE KLOKKENLAAN 55
Waalwijk, Netherlands 5141EG

0416-336045

De historie van Hotel Waalwijk gaat terug tot 1 november 1886. Oorspronkelijk is Hotel Waalwijk gestart als koffiehuisje langs het treinspoor “het Halve Zolenlijntje”. De laatste goederentrein reed op 28 mei 1972. Tegenwoordig doet het voormalige treinspoor dienst als fiets/skeelerpad en ligt er het langste park van Nederland, aangelegd op 31 augustus 2007. Hotel Waalwijk is gelegen in het centrum van Waalwijk. 62 moderne en ruime hotelkamers ( van 1 persoons tot en met 7 persoonskamers ) zijn van alle gemakken voorzien en garanderen u een aangenaam en zorgeloos verblijf. Tevens beschikt Hotel Waalwijk over een permanente expositie/verkoop van schilderijen en andere artikelen van Josien Broeren.

Auberge De Moerse Hoeve
Distance: 2.9 mi Tourist Information
Heibloemstraat 12
De Moer, Netherlands 5176NM

+31 13 579 99 88

Hotel Waalwijk
Distance: 3.0 mi Tourist Information
Burg vd Klokkenln 55
Waalwijk, Netherlands 5141EG

+31 416 33 60 45

Restaurant Hotel De Lakei
Distance: 0.9 mi Tourist Information
van Heeswijkstraat 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171KJ

0416-282112

Het gezelligste familiehotel in Brabant op nog geen vijf minuten lopen van De Efteling. Kinderen zijn meer dan welkom, maar ook echtparen zonder kinderen tot complete families voelen zich hier op hun plek. En de zakenman of -vrouw die zich graag thuis wil voelen als hij onderweg is. De ervaring leert dat iedereen graag terugkomt na een verwenverblijf bij De Lakei. Binnen de verre omtrek van Kaatsheuvel zijn wij hét restaurant waar u heerlijk kunt dineren voor prijzen die het goed mogelijk maken. Ook dat is voor herhaling vatbaar! Marco en Sandra van Corstanje hopen u snel te mogen verwelkomen in hun sfeervolle hotel of als gast van het restaurant.

Hotel de Kroon
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Gasthuisstraat 140
Kaatsheuvel, Netherlands 5171GJ

0416-273567

Huiskamerrestaurant Bij Kees En Charlotte
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Armstrongstraat 12
Loon op Zand, Netherlands 5175

Hotel Restaurant De Joremeinshoeve
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Lage Zandschel 17
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 TD

+31 416 27 45 27

Hotel de Joremeinshoeve, 18e eeuwse hotelboerderij voorzien van 11 knusse hotelkamers. Geniet ´s morgens van een heerlijk boeren ontbijtje!

B&B de Giechelaar
Distance: 1.9 mi Tourist Information
Kloosterstraat 21
Loon op Zand, Netherlands 5175BG

0640872693

Brugske Bed and Breakfast
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Brugske 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5171vs

0631683464

Brugske B&B ligt op ca. 3 minuten loopafstand van het attractiepark de Efteling. Wandelaars en fietsers kunnen eindeloos genieten in het Natuurgebied Loonse en Drunense Duinen. De steden Breda, Tilburg en Den Bosch zijn per auto binnen 20 minuten bereikbaar.

Bed en Breakfast Kaatsheuvel
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Dommel 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5172CT

0416-532500

Welkom op de site van Bed en Breakfast Kaatsheuvel. Ons B&B is gelegen aan de rand van het dorp en voorzien van alle comfort. Hier kunt u en uw gezin volop genieten van uw rust, na een dagje Efteling of een uitje in de omgeving. Maximale privacy zonder andere gasten. Wij bieden u een overnachting in tweepersoonskamer die u kunt uitbreiden met een extra familiekamer. De Bed en Breakfast heeft een eigen entree en eigen parkeerplaats. Via de schuifpui komt u op uw eigen terras hier kunt u bij mooi weer genieten van het ontbijt of `s avonds genieten van de avondzon. U heeft de beschikking over een eigen badkamer. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de buiten jacuzzi. Natuurlijk is er gratis WiFi.

B&B het Voorhuis
Distance: 1.8 mi Tourist Information
Kasteellaan 1
Loon op Zand, Netherlands 5175 BC

06-2202 5426

Dutch&More hotelarrangementen
Distance: 1.7 mi Tourist Information
Dick Flemmingstraat 23A
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 CA

0174 725 202

Bij Dutch&More boek je online voordelig een weekendjeweg in Nederland en daarbuiten! Kijk snel op onze website en ga er op uit!

Efteling Loonsche Land
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 5
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

+31 (0)416 537 777

Local Business Near Landhuijs Efteling Bosrijk

Bosrijk
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

0900 - 0161

Het Loonsche Land
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 1
Kaatsheuvel, Netherlands

<>

Fata Morgana
Distance: 0.4 mi Tourist Information
De Efteling
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

Fata Morgana is een darkride in Anderrijk. In de attractie vaar je met een boot langs verschillende scene's uit sprookjes van 1001 nacht

De Duikse Hoef
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Duiksehoef 8
Loon op Zand, Netherlands

+31 416 27 20 10

Duiksehoef is een buurtschap in de gemeente Loon op Zand in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt in het midden van de gemeente, tussen Kaatsheuvel en Loon op Zand.

Efteling Theatre
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171KW

Theater de Efteling is a theatre in the amusement park Efteling in the Netherlands. It was designed by Ton van de Ven and opened its doors in 2002.History and detailsTheater de Efteling is one of the five big theatres in the Netherlands. Designed by van de Ven, it matches the typical Efteling style. The surroundings consist of old Dutch warehouses. In addition to the theatre facilities, the building holds a large foyer and a restaurant. The total building costs added up to €20 million. ShowsDuring the theatre's first nine years, shows were performed here four times a day from 2 pm onward at 90-minute intervals: The Wondrous Efteling Show Pardoes mascotmascot] and the Children Winter Wonder Party Efteling Fairy Tale Show - show commemorating the 200th anniversary of Hans Christian Andersen Tika’s Birthday From 2011 on, these shows will be separate from the theater in the park's new show facility Ravelijn.Also, every year there is a large musical production in the theatre . Large productions thus far: Sleeping Beauty The Little Mermaid Tita the Wizard Annie Cinderella Fairy Tree: The Musical The Sound of Music Kruimeltje Droomvlucht Fairy Tree: The Musical, a gi-ga-gantic adventure Sandman Fairy Tree: The Musical, a wonderful musicparty Pinocchio

Pinokkio's Restaurant Efteling
Distance: 0.4 mi Tourist Information
europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands

Manege "Duikse Hoef" Duikse Hoef 6 Loon op Zand
Distance: 0.4 mi Tourist Information
duiksehoef
Loon op Zand, Netherlands 5175

De Camping Bernehoeve
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Bernsehoef 9
Kaatsheuvel, Netherlands

0416-273207

Pirana
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

Langnek
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171

Villa Pardoes
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 3
Kaatsheuvel, Netherlands

0416-387 222

Efteling De Vliegende Hollander
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Europalaan 1,
Kaatsheuvel, Netherlands 5171

De Efteling Kaatsheuvel
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

De Indische Waterlelies
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands

Taartjes van Tante Tippie
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Veldstraat 8
De Moer, Netherlands 5176 NB

06-54212940

Efteling - Station de Oost
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

Efteling - Het Schip
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands

0900-0161

Eftelling
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Europalaan
Kaatsheuvel, Netherlands

Stoom Carrousel Efteling
Distance: 0.6 mi Tourist Information
europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands

Pagoda (Efteling)
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

Pagoda is an unobtrusive variation of an observation tower in the Efteling amusement park in the Netherlands. It was designed by Ton van de Ven and started flying in 1987.History and detailsThe Pagoda, developed by Intamin as a flying island, is described by Efteling as a "flying temple".It consists of a 155 tons weighing cabin and a 225-ton hydraulic arm which pivots it from the ground up to a height of 60 metres.The counterweight of 340 tons sinks 30 metres into the ground.To maintain the balance of the cabin itself the weight of the 100 visitors is distributed over its two sides. The rotating cabin has a 15 metre high pagoda on top of it.Etymology studies indicated that the word pagoda means tomb in Thai (ธาตุเจดีย). Preoccupied with upsetting a whole nation, as with Fata Morgana, Efteling choose the Dutch word "pagode" as the ride name.Ride length: 4 minutes Ride capacity: 1500 passengers/ hour Cost: €3.6 million