EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

AVV FIT, Amsterdam | Tourist Information


Kruislaan 4, bij Weesperzijde
Amsterdam, Netherlands 1097

(020) 6920810

Avv FIT is een multiculturele, buurtgerichte voetbalvereniging voor gezellige mensen. De vereniging kent een rijke historie die meer dan negentig jaar teruggaat. Bij avv FIT kan iedereen voetballen in een van onze vele teams. Wij zijn trots op onze elftallen. Wil jij ook voetballen bij FIT? Volledige (vrienden) teams kunnen zich aanmelden. Elk team ontvangt 1x in de drie jaar een gratis tenue. Voor meer info mail naar: [email protected] Parkeren bij FIT is gratis, zowel doordeweeks als op zondag.

Recreation and Fitness Near AVV FIT

SalsaFactory
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Barbusselaan 114
Amsterdam, 1102TZ

0616539103

Doe ook mee met onze salsacursussen!! De ervaren instructeurs van SalsaFactory hebben een passie voor salsa en geven op professionele wijze supergezellige salsalessen in Amsterdam. Wij letten daarbij heel erg op een goede technische uitvoering, waardoor er onbegrensde mogelijkheden ontstaan in combinaties en salsaplezier!! Meer info: 0616539103 of [email protected]

Gym BMC
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Dubbelink 1
Amsterdam, 1102AL

0206990221

Transatlantic Fitness vof
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Amstelstroomlaan 2
Amsterdam, 1096GL

0202050337

Transatlantic Fitness heeft zichzelf sinds 2009 de opdracht gegeven om innovatieve en succesvolle sportconcepten naar Nederland, Belgie, Duitsland, Italië en Oostenrijk te brengen. Bij ons kunt u terecht voor de officiële producten van TRX, Trigger Point Performance Therapy, Dynamax, Rocktape en FUNS. Wij maken het mogelijk voor sportscholen, fysiotherapeuten, Personal Trainers, professionele sporters en militairen om toegang te krijgen tot unieke producten en functionele trainingsmethoden. Wij bieden u bij elk product achtergrondinformatie, praktische en visuele oefeningen en gecertificeerde opleidingen aan. Uiteraard kan ook de alledaagse sportliefhebber bij ons terecht om diens persoonlijke doelen te bereiken.

SC Overamstel - Amsterdam
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Radioweg 96
Amsterdam, 1098 NJ

0655840791

Sv Target
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Julianaplein 1
Amsterdam, 1097DN

Heineken Roeivierkamp
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Amsteldijk 130A
Amsterdam, 1078RT

+31 20 679 7117

The Heineken Roeivierkamp is held on the river Amstel in Amsterdam, close to the historic centre of the city, in the second or third weekend of March. Each team rows four distances: 250 meters, 750 meters, 2500 meters and 5000 meters. The general ranking is calculated by converting all times to 250 meter times (the 750 meter time is divided by three, the 2500 meter time by ten and the 5000 meter time by twenty). The sum of these converted times will provide the final score. The regatta schedule is as follows: Saturday: 250 & 2500 meters, Sunday: 750 & 5000 meters.

Nereus Afroeiperiode
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Amsteldijk 130A
Amsterdam, 1078 RT

31 (20) 679 71 17

Met 800 actieve leden is Nereus de grootste studenten roeivereniging van Nederland. Tijdens de afroeiperiode kan je gedurende 6 weken geheel vrijblijvend kennis maken met wat Nereus jou te bieden heeft. Je bent altijd welkom om langs te komen of bezoek ons tijdens één van de vele activiteiten tijdens de Intree en Idee week. Tot snel!

Afroeiperiode Nereus
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Amsteldijk 130A
Amsterdam, 1078RT

31 (20) 679 71 17

Tijdens de Afroeiperiode kan je geheel vrijblijvend kennis maken met alles wat Nereus te bieden heeft. In vier weken leer je de beginselen van het roeien en ervaar je hoe gezellig de vereniging is. Je bent altijd welkom op de sociëteit of bezoek ons tijdens één van de vele activiteiten van de IDEE- en Intreeweek. Wil je meer weten over Nereus of je inschrijven voor Afroeiperiode? Surf dan naar www.nereus.nl/lid_worden.

Kano & SUP Amsterdam
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Weesperzijde
Amsterdam,

+31622402305

VROG
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Kruislaan 222-B (hoek Radioweg)
Amsterdam, 1098 NJ

+31 20 261 48 50

VROG - VOGELVRIJ BEWEGEN VOOR IEDEREEN Spring, ren, klim! WAAROM VROG? Vooral in de steden bestaat nu een grote behoefte aan initiatief dat mensen in beweging brengt. Met VROG bieden wij zo’n initiatief. Het uitgangspunt van deze vrolijke, energieke sport is het populaire mega-trampolineveldspringen. Dit breiden we strategisch uit met indoor freerunning en bouldering. VROG staat voor vogelvrij bewegen. Vogelvrij, omdat je helemaal geen bescherming of extra spullen nodig hebt. Het is binnen, dus veilig! Maar ook, omdat iedereen z’n eigen grenzen bepaalt in de drie uitdagende sporten. Ook dát is vrij. WIJ ZIJN VROG - PETER Peter de Jong is al bijna 5 jaar vrijwilliger in de gymsport. Hij gaf een failliete gymvereniging uit het jaar 1900 een nieuwe impuls, waardoor de vereniging opbloeide en in vier jaar van 220 naar ruim 500 leden groeide. Ook is hij één van de oprichters van Europa’s eerste trampolinepark. Als consultant bij Accenture hield Peter zich bezig met bedrijfsprocesinrichting en e-business. Tegelijkertijd leidde hij op persoonlijke titel steeds meer trajecten in cultuureducatie en sport – de gebieden waar zijn hart echt naar uitgaat. WIJ ZIJN VROG - MICHAEL De sporttechnische begeleiding van VROG is in handen van Michael Tijsterman. Hij heeft in de afgelopen 1,5 jaar een groot aantal freerunlessen succesvol ingericht. Michael heeft als echte sporter de Academie voor Lichamelijke Oefening afgerond, geeft al jaren freerunning- en trickingles, is zeer geliefd bij zowel organisatoren als bij zijn freerunners en is één van de eerste gecertificeerde trainers in deze sport. Met zijn enorme drive heeft Michael in een jaar tijd grote groepen freerunners aan zich weten te binden. Nieuwe freerunners, die de sport met veel plezier uitoefenen. GEZONDHEID EN VEILIGHEID VOOROP Op onze maatschappelijke agenda staan ook de volwassenen, inclusief de mensen met overgewicht. Hen bieden we trainingen die gelieerd zijn aan het populaire crossfit. Zo laten we iedereen op een veilige en sociale manier bewegen. UITWERKING PROGRAMMA We werken samen met verschillende partijen. Voor freerunning in het bijzonder met J.U.M.P. uit Den Haag. Zij zijn ook de samenwerkingspartner van de KNGU. Voor bouldering verbinden we ons met een andere gevestigde speler: Mountain Network. De eerste afspraken zijn gemaakt. SAMEN BOUWEN WE DEZE BIJZONDERE SPORTHAL We zijn bijzonder blij met het partnership met de Gemeente Amsterdam hebben om deze hal van de grond te krijgen. GEEF ZE DE RUIMTE Vogelvrij bewegen is een must voor iedereen.

Sportcentrum Kops
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Weesperzijde 115
Amsterdam, 1091 EN

+31 20 6658896

Scouting Gijsbrecht van Aemstel
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kamerlingh Onneslaan 7
Amsterdam, 1097 DE

+31206651654

Scoutinggroep Gijsbrecht van Aemstel is opgericht in 1911. Het is daarmee de oudste groep van Amsterdam en vermoedelijk de derde groep van Nederland. De groep heeft ongeveer 60 actieve leden in vijf speltakken: Bevers, Welpen, Verkenners, Explorers en Stam.

Arnan Samson - Sportcolumns
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Polderland 84
Diemen, 1112 RP

+31 6 27040607

100%voetbal Amsterdam
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Pretoriusstraat 2
Amsterdam, 1092 GE

020-8463671

100% Voetbal Amsterdam is met sportwinkel gevestigd op Pretoriusstraat 2 te Amsterdam en richt zich 100% op voetbal. Tevens wordt van in totaal acht voetbalverenigingen de clubkleding verkocht. Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele sportwinkel die de zorg voor clubkleding uit uw handen neemt. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de (financiele) mogelijkheden voor uw voetbalclub.

MPC Muay Thai Royale
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Tweede Oosterparkstraat 227
Amsterdam, 1092 BL

0639206175

Muay Thai royale gaat terug naar de basis,de afwerking, de begrippen en het respect! Als een van de Kruhs/leraren van Lucien carbin, volg ik zijn stijl strikt na en wil dit mijn pupillen doorgeven.

BatjanBuren
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Batjanstraat 68
Amsterdam, 1094 RC

De BatjanBuren is een project van Stichting ACCU. Het is een nieuwe plek in de Ambonpleinbuurt en draagt in de wijk bij aan sociale cohesie en leefbaarheid. We nemen het initiatief voor projecten en activiteiten in samenwerking met de buurt. Van binnen naar buiten, van onderop omhoog, de straat in en het plein op. Sinds september 2015 is Stichting ACCU huurder van de oude gymzaal aan de Batjanstraat. Onder de noemer BatjanBuren organiseert Stichting ACCU projecten samen met de buurt, zoals een buurtwerkplaats en een buurtmuziekschool, en de grote lichtjesparade Super Sint Maarten. Er is ruimte voor een brede programmering, waarvoor we de samenwerking met verschillende initiatiefnemers uit de buurt en de stad aangaan. BatjanBuren bestaat uit een zaal en een tuin waarin in stilte getuinierd kan worden. De zaal is bestemd voor culturele en sociale activiteiten van en voor buurtbewoners én voor externe verhuur. Door het realiseren van deze nieuwe ontmoetingsruimte is een levendige culturele plek gecreëerd in de Amsterdamse Ambonpleinbuurt. Zelf een idee voor de buurt? Kom langs en deel jou prachtige plannen dan kunnen we samen aan de slag! Mailen kan ook: [email protected] BatjanBuren wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Stichting DOEN, stadsdeel Amsterdam Oost en Bja COW Steunfonds Amsterdam.