EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

De Moerderij Groepsaccommodatie, De Moer | Tourist Information


demoerderijgroepsaccommodatie.nl

Middelstraat 64
De Moer, Netherlands 5176 NK

0641819523

De Moerderij Groepsaccommodatie is een groot vakantiehuis voor iedereen die lekker met de hele familie of vriendengroep een paar dagen wil genieten. Vlakbij o.a. de Efteling (5km) en de Loonse en Drunense Duinen. We zijn ingericht op (kleine) kinderen en gehandicapten.

Cottage Near De Moerderij Groepsaccommodatie

Efteling
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

+31 (0) 416 537 777

Deel jouw leukste Efteling-ervaringen met ons! Jouw foto's en berichten kunnen in andere uitingen van de Efteling geplaatst worden. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

Efteling Bosrijk
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

+31 (0)416 537 777

Beleef na een zinderende dag in het Efteling Park de rust van vakantiepark Efteling Bosrijk. Overnacht in een authentiek Boshuys te midden van groen of in een gezellig Dorpshuys gelegen aan een pittoresk dorpsplein. Of kies voor een comfortabel appartement in het statige Landhuys of het betoverende Poorthuys.

Travel/Leisure Near De Moerderij Groepsaccommodatie

't Volderke groepsaccommodaties
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Voldersweg 2
Dongen, Netherlands 5106 RK

(0162) 313 306

’t Volderke Groepsaccommodaties bestaat momenteel uit drie luxe 5***** groepsaccommodaties welke landelijk zijn gelegen in het groene hart van Brabant op de grens van de gemeenten Dongen, De Moer en Kaatsheuvel. Ieder huis beschikt over een eigen terras, sportveld en parkeergelegenheid en zijn los van elkaar gelegen. Uw privacy word hierdoor optimaal gewaarborgd. • De Landerij is een accommodatie voor maximaal 40 gasten. • De Schouw is een accommodatie voor maximaal 16 gasten. • De Leilinde word een accommodatie voor maximaal 26 gasten. Wilt u graag een keer komen kijken dan bent u, op afspraak, natuurlijk van harte welkom. Wij zorgen dat de koffie klaar staat. Kom de Brabantse gastvrijheid voelen, proeven en beleven. Niet voor niets zeggen wij: 't Volderke groepsaccommodaties ……. Dat is echt genieten! Onze accommodaties zijn gelegen in het rustieke groene hart tussen de Dongen, De Moer en Kaatsheuvel. In de natuur ontwaken met het geluid van de vogels, lekker buiten tot rust komen en genieten van de weidse uitkijk. Tel de daar de Brabantse gezelligheid bij op en... U zegt het maar, wij kunnen het bieden!!!. Als u ontspanning zoekt dan kunt u gebruik maken van onze recreatietuin met 6 jeu de boules banen, 2 beugel banen en een 18 holes biljartgolfcircuit. Voor s’avonds hebben we oud-Hollandse spelen voor u. Deze dient u wel van te voren te reserveren. In de regio In onze regio zijn er tal van interessante mogelijkheden om tijdens uw verblijf te bezoeken. Onderstaand geven we u een indruk wat er zoal mogelijk is. Bent u op zoek naar iets anders laat het ons dan even weten wij hebben altijd wel een leuk adresje voor u. Kinderspeelboederij Puk en Muk - www.pukkemuk.nl IJzertijdboederij Dongen - www.ijzertijdboerderij.nl Dongha museum - www.donghamuseum.nl Nationaal park de Biesbosch - www.biesbosch.org Het Blauwe meer - www.experience-island.nl Zwembad de Vennen - www.vennen.nl Loonse en Drunense duinen - www.nationaalpark.nl De Efteling - www.efteling.nl Safaripark/speelland De Beekse bergen - www.beeksebergen.nl Kaasboederij Bladel - www.kaasboerderijbladel.nl Steden in de buurt - Tilburg, Breda, s’Hertogenbosch Graag verwelkomen wij u snel in Dongen

Moers Pinksterweekend
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Middelstraat 32
De Moer, Netherlands

06-81693321

Twee dagen plezier voor jong en oud! Met twee bruisende feestavonden en op zondagmiddag de pinkstermarkt.

Carlo Camperbouw
Distance: 3.1 mi Tourist Information
Scharwoudestraat 11
Tilburg, Netherlands 5035 LN

06-12711746

Bezoek ook eens onze website voor de nieuwste ontwikkelingen van Carlo Camperbouw. www.carlocamperbouw.nl

VisitBrabant
Distance: 3.2 mi Tourist Information
Almijstraat 14
Oisterwijk, Netherlands 5061 PA

0800-4040506

Het is misschien wel het meest kostbare dat je hebt: je vrije tijd. Hoe je die vrije tijd invult is voor iedereen compleet anders. Rustig ontspannen of juist op zoek naar spanning, dynamiek en drukte. Een boswandeling met de hele familie met een pannenkoek als afsluiter of entertainment zoeken op het sportveld of bij een festival. Een weekend vol romantiek met een sterrendiner als hoogtepunt of de natuur in met je collega's na een dag druk vergaderen. In Brabant kan het allemaal. VisitBrabant.nl is een bron van inspiratie als je op zoek bent naar een verrassende tijdsbesteding. Er is altijd wat te beleven in Brabant.

Attractieverhuur TimTom
Distance: 3.0 mi Tourist Information
Frankrijkstraat 3
Kaatsheuvel, Netherlands 5171PR

0624656594

TimTom wil bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland & België! Zodoende streven wij op een innovatieve manier, de grensverleggende organisatie in de branche te zijn. Wij zetten onze gedrevenheid en positivisme in voor de maatschappelijke problematiek. Op deze manier trachten wij ons geluk over te brengen aan een ieder met wie wij in contact komen.

Travel Images
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Lobithstraat 20
Tilburg, Netherlands 5045XR

Travel Images is an on-line photo agency and stock library with a unique collection of downloadable travel images. All images accepted by us are made available to photo buyers worldwide through www.travelimages.nl. We are always looking to represent new, high quality travel images from Travel Photographers. Travel photography is rich in subject matter and we want our image collection to be comprehensive and unique. We are looking for travel pictures that capture the diversity of all the world’s countries from the major tourist attractions to everyday scenes, from remote landscapes to the interiors of homes, from popular destinations to little known places off the beaten track. Festivals, food, flora, wildlife, transport, communications, art, architecture, portraits and landscapes are just some of the many subjects we are looking for. Additionally, we require concept and stylistic imagery that presents travel in a less literal way such as: new views of familiar subjects, stylistic images that convey emotion through movement, colour and shape and photographs of travellers on the road participating in the travel experience. If you are interested in having your photography represented by Travel Images go to our submissions page in the contact section of www.travelimages.nl.

Interesting Internships
Distance: 2.6 mi Tourist Information
Roulet 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5171SE

Het ReisAtelier - The Travel Club
Distance: 2.9 mi Tourist Information
Vaartweg 58
's Gravemoer, Netherlands 5109RD

0162-315909

Een reis is als een uniek schilderij. Vincent van Gogh: “Ik droom mijn schilderij en dan schilder ik mijn droom”. Voor een onafhankelijk reisaanbod bent u aan het juiste adres. Op een moment dat het u past en zonder online zoek- en keuzestress. Als het even kan volgen we daarbij niet de gebaande, traditionele paden maar de eigentijdse wegen om voor u het mooiste uit alle werelddelen te halen.

Dutch&More hotelarrangementen
Distance: 3.2 mi Tourist Information
Dick Flemmingstraat 23A
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 CA

0174 725 202

Bij Dutch&More boek je online voordelig een weekendjeweg in Nederland en daarbuiten! Kijk snel op onze website en ga er op uit!

Vakantiechaletsxl
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Lobithstraat 19
Tilburg, Netherlands 5045xp

013-8509467

Wij verhuren de mooiste vakantiehuizen in de wintersportgebieden in de Alpen. Wij zijn een klant- en service gerichte organisatie waarbij de wensen van onze klant centraal staan. Via het aanvraagformulier kunt u uw wensen aangeven. We mailen u dan een opmaat aanbieding van chalets welke aan uw wensen voldoen en welke nog beschikbaar zijn in de gevraagde periode.

Harmonie Aurora
Distance: 1.7 mi Tourist Information
postbus 4
Dongen, Netherlands 5100 AA

Harmonie Aurora bestaat uit 3 groeppen groep 1 is de SLIM-klas hierin leren kinderen alles over muziek, samen muziek maken en samen een concert wegzetten groep 2 is het Entree Orkest hierin ben je al verder en heb je je A-diploma gehaald. ze spelen muziek die de jeugd aanspreekt. groep 3 is het Groot Harmonie Orkest in het Groot Harmonie Orkest heb je je B-diploma gehaald en speel je op een hoog niveau een speel je een heel gevarrieerd programma

Appartamenti Chiarina
Distance: 2.6 mi Tourist Information
Kranenberg 23
Tilburg, Netherlands 5047 TR

Adriatic Vakanties
Distance: 2.8 mi Tourist Information
Lombardijenlaan 18
Tilburg, Netherlands 5045WB

085-7846039

AdriaticVakanties.nl is het trademark van Adriatic Adventure, een Nederlandse reisaanbieder die gespecialiseerd is in avontuurlijke en duurzame vakanties aan de Adriatische Zee. Het Adriatische zee gebied is met zijn 1244 eilanden, veel zon, talrijke wilde rivieren en groene bergen, een van de mooiste plekken van Europa. Hier vind je ontelbare eeuwenoude steden en dorpjes vol cultuur en geschiedenis van honderden tot duizenden jaren oud. De Mediterrane keuken en lokale wijnsoorten maken deze cocktail van genot compleet. Wij reizen, ontdekken en delen de mooiste en meest bijzondere plekken samen met jou en de andere levensgenieters, ver weg van de massatoerisme We werken nauw samen met onze lokale partners en individuen met wie we een wederzijdse passie voor buiten, avontuur en reizen delen. Onze reizen zijn een uitgebalanceerde mix van natuur, avontuur, cultuur en gastronomie. Wij zullen met onze vrienden op diverse mooie locaties graag je gastheer zijn. Bedrijfsgegevens BTW-nummer NL853269002B01 KvK-nummer 58989706 Duurzaam ondernemen Een van de speerpunten van onze visie is duurzaamheid. Een bijzondere vakantie met respect voor de natuur en locale gemeenschap. Met ons reist je CO2 bewust en draag je bij aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap. Boeken via onze website is CO2 neutraal omdat Adriatic Adventure servers op groene stroom draaien. Daar zijn we bijzonder trots op. Hiernaast ondersteunen we lokale organisaties die zich inzetten voor georganiseerde bescherming van de natuur.

Jyvon Reizen
Distance: 2.8 mi Tourist Information
Hoevelakenstraat 15
Tilburg, Netherlands 5045 GA

+31650607840

Een reisspecialist met een persoonlijke aanpak. Uw reisplan wordt samengesteld uit de ideeën en wensen van uzelf en de kennis en ervaring van Jyvon. Wij komen bij u thuis of op locatie, alles wordt in alle rust besproken. Daarna worden alle onderdelen geregeld in goed overleg met onze partners ter plaatse, waarbij rekening gehouden wordt met omstandigheden als moesson, politieke situatie, geschiedenis, cultureel erfgoed, geschikte accommodatie en passend vervoer ter plekke. Zo ontstaat uw persoonlijke en unieke reisplan.

VakantieXperts Kaatsheuvel
Distance: 3.0 mi Tourist Information
winkelcentrum Hoofdpoort 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5171DN

0416-281200

VakantieXperts Kaatsheuvel is het meest veelzijdige en onafhankelijke reisbureau van Kaatsheuvel en omstreken. Sandra, Gaby, Jessica en Nicole vinden jouw droomreis in het complete aanbod van meer dan 100 touroperators, bestemmingsspecialisten en andere reisaanbieders. Onze Xpertises Wij beschikken over een zeer brede kennis van tientallen vakantielanden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in een aantal bestemmingen: Nieuw Zeeland, Corfu, Curacao, Wintersport Voor IJsland en Schotland zijn wij zelfs landelijke Xperts. Dat betekent dat wij voor klanten uit heel Nederland offertes op maat en boekingen maken. En dat onze kennis over en eigen reiservaring in deze landen van een zeer hoog niveau is. De reis vinden waar jij van droomt Wij leren jou en jouw vakantiewensen graag persoonlijk kennen, zodat wij kunnen ontdekken wat jij nou écht belangrijk vindt. Het vinden van de reis die jij zoekt is voor ons namelijk niet genoeg. Onze passie is om samen met jou de reis te vinden waar jij van droomt. Wij horen uiteraard graag van u wanneer u vakantieplannen heeft. Tot ziens!

Kidsclub kinderboerderij 't valleike
Distance: 3.1 mi Tourist Information
scharwoudestraat 30
Tilburg, Netherlands 5035ln

0138227111

EasyMundo
Distance: 3.2 mi Tourist Information
ossendrechtstraat 98
Tilburg, Netherlands 5045TC

The world of cheap flights, hotels, rental cars and tours at your fingertips! Search hotel and flight deals from hundreds of popular travel sites. Download free travel guides and listen to the best of tropical and mediterranean music on EasyMundo radio.

Euronature
Distance: 3.3 mi Tourist Information
Raadhuisplein 5
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 CG

0416 35 20 40

Euronature is een vertrouwde partner als het om reisadvies gaat voor een naturistische vakantie. Op basis van onze ervaringen met de door ons geselecteerde locaties bieden wij altijd een mooie natuurlijke omgeving en rust. Goede service vooraf en ter plaatse.

European Battlefield Tours
Distance: 3.4 mi Tourist Information
Raadhuisstraat
Sprang-Capelle, Netherlands 5161BG

Electric Toys
Distance: 3.4 mi Tourist Information
Ledeboerstraat 70-01
Tilburg, Netherlands 5048 AD

+31 6 42 05 50 15

Travel/leisure Near De Moerderij Groepsaccommodatie

Moers Pinksterweekend
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Middelstraat 32
De Moer, Netherlands

06-81693321

Twee dagen plezier voor jong en oud! Met twee bruisende feestavonden en op zondagmiddag de pinkstermarkt.

't Volderke groepsaccommodaties
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Voldersweg 2
Dongen, Netherlands 5106 RK

(0162) 313 306

’t Volderke Groepsaccommodaties bestaat momenteel uit drie luxe 5***** groepsaccommodaties welke landelijk zijn gelegen in het groene hart van Brabant op de grens van de gemeenten Dongen, De Moer en Kaatsheuvel. Ieder huis beschikt over een eigen terras, sportveld en parkeergelegenheid en zijn los van elkaar gelegen. Uw privacy word hierdoor optimaal gewaarborgd. • De Landerij is een accommodatie voor maximaal 40 gasten. • De Schouw is een accommodatie voor maximaal 16 gasten. • De Leilinde word een accommodatie voor maximaal 26 gasten. Wilt u graag een keer komen kijken dan bent u, op afspraak, natuurlijk van harte welkom. Wij zorgen dat de koffie klaar staat. Kom de Brabantse gastvrijheid voelen, proeven en beleven. Niet voor niets zeggen wij: 't Volderke groepsaccommodaties ……. Dat is echt genieten! Onze accommodaties zijn gelegen in het rustieke groene hart tussen de Dongen, De Moer en Kaatsheuvel. In de natuur ontwaken met het geluid van de vogels, lekker buiten tot rust komen en genieten van de weidse uitkijk. Tel de daar de Brabantse gezelligheid bij op en... U zegt het maar, wij kunnen het bieden!!!. Als u ontspanning zoekt dan kunt u gebruik maken van onze recreatietuin met 6 jeu de boules banen, 2 beugel banen en een 18 holes biljartgolfcircuit. Voor s’avonds hebben we oud-Hollandse spelen voor u. Deze dient u wel van te voren te reserveren. In de regio In onze regio zijn er tal van interessante mogelijkheden om tijdens uw verblijf te bezoeken. Onderstaand geven we u een indruk wat er zoal mogelijk is. Bent u op zoek naar iets anders laat het ons dan even weten wij hebben altijd wel een leuk adresje voor u. Kinderspeelboederij Puk en Muk - www.pukkemuk.nl IJzertijdboederij Dongen - www.ijzertijdboerderij.nl Dongha museum - www.donghamuseum.nl Nationaal park de Biesbosch - www.biesbosch.org Het Blauwe meer - www.experience-island.nl Zwembad de Vennen - www.vennen.nl Loonse en Drunense duinen - www.nationaalpark.nl De Efteling - www.efteling.nl Safaripark/speelland De Beekse bergen - www.beeksebergen.nl Kaasboederij Bladel - www.kaasboerderijbladel.nl Steden in de buurt - Tilburg, Breda, s’Hertogenbosch Graag verwelkomen wij u snel in Dongen