EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

M/S Viking Cinderella, Stockholm | Tourist Information


vikingline.com

Stadsgården, Stockholm
Stockholm, Sweden


Amusement Near M/S Viking Cinderella

Gröna Lund
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 11521

010-708 91 00

Köp biljetter, kort och åkband på http://webbshop.gronalund.com/ Hurra! Du har hittat till Gröna Lunds officiella sida. Håll dig uppdaterad om nyheter, ställ dina frågor eller skrik ut din kärlek! GRÖNA LUND PÅ FACEBOOK: På denna Facebooksida kan du ta del av info om vad som händer bakom och framför kulisserna på Gröna Lund! Till exempel släpper vi alla nyheter (ex artistbokningar) här på Facebook innan vi berättar för övrig media. Vi tycker det är jätteroligt om du vill kommentera och posta inlägg, men tänk på att allt som skrivs blir publikt för besökare på Gröna Lund att läsa. Vi tillåter inte, och kommer radera inlägg, som är kränkande eller innebär hets mot folkgrupp, uppvigling, barnpornografi, våldsskildringar, inlägg som bryter mot PUL eller mot Facebooks allmänna villkor, spam eller upphovsrättsintrång. Vi tycker även att "gilla om du vill ha...." oftast klassas som spam också och vi tar därför ofta bort dessa. Självklart låter vi de vara kvar om de innehåller genomförbara förslag eller konstruktiva idéer eller tankar! Vi som jobbar med Grönans FB-sida jobbar främst kontorstider, ibland får du alltså vänta lite längre på ett svar, även om vi försöker ge dig så snabb återkoppling som möjligt.. Behöver du snabbt komma i kontakt med oss ber vi dig ringa 010-708 91 00 under våra vanliga öppettider. Rökningspolicy Gröna Lund är en nöjespark som besöks av många familjer med små och stora barn. Därför strävar vi efter att hålla parken så rökfri som möjligt, både under vanliga tivolidagar och konsertkvällar. För våra rökande gäster har vi upprättat rökzoner på tre ställen runt om i parken – bakom Dansbanan vid Sommarbaren, vid entrén till Pontonen på strandpromenaden och i parkområdet mellan Radiobilarna och Biergarten.

Filmstaden Sickla
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Marcusplatsen 19
Sickla, Sweden 131 34

<>

Solidaritet
Distance: 1.6 mi Tourist Information
Lästmakargatan 3
Stockholm, Sweden 111 44

+46 (0)8 678 10 50

Solidaritet är en av Sveriges ledande nattklubbar som erbjuder en eklektisk upplevelse, såväl vad gäller musik som inredning. Fokus på elektronisk dansmusik präglar Solidaritets musikutbud och några av landets och världens bästa dj:s spelar regelbundet på nattklubben. Solidaritet har därför blivit en samlingsplats för de som är ute efter en öppensinnad och okonventionell festupplevelse ända in på de tidiga morgontimmarna. Sveriges mest moderna arkitekter, Claesson, Koivisto & Rune har tagit fram interiören på de två våningarna samt den året-runt öppna utegården. Det har resulterat i en nattklubb av internationell standard där färgskalan går i syndigt rött och dekadent svart. Helheten bidrar till att Solidaritet erbjuder en totalupplevelse som är unik för Stockholms uteliv. Ladda gärna ner våran app från Appstore... SOLIDARITET För drinkbord maila [email protected] Fri entré till 00.30 - Se information på vår wall! Välkomna

Scalateatern i Stockholm
Distance: 2.0 mi Tourist Information
Wallingatan 34
Stockholm, Sweden 11124

08-143575

I den intima teaterlokalen i hörnet av Wallingatan och Västmannagatan började man driva teaterverksamhet redan 1918. Idag är Scalateatern en av Stockholms få privatteatrar. Biljettbokning: www.scalateatern.se eller via Scalateaterns biljettlucka på Wallingatan 32. Öppettider: onsdagar kl. 12 - 18, torsdagar kl. 15 - 18 och fredagar kl. 15 - 18. Telefon: 08-14 35 75. För biljetter till samma kväll har vi alltid öppet en liten biljettkassa i foajén, från två timmar innan föreställning. Sedan i höstas har Scala en liten restaurang. Bordsbokning, med VIP-entré till salong: 08-14 35 70. OBS! Begränsat antal platser.

KGB Bar & Restaurant
Distance: 1.8 mi Tourist Information
Malmskillnadsg.45
Stockholm, Sweden 11138

Flashdance The Musical, Sweden
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Berzeli Park 9
Stockholm, Sweden 11147

08 - 562 892 00

Lagom till den älskade succéfilmens 30-årsjubileum kan vi nu återuppleva FLASHDANCE som musikal på China Teatern i Stockholm! På scenen möter du succétrion Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall från Singin’ in the rain. För regi står Anders Albien som bl. a. regisserat succéer som Dirty Dancing, Hairspray och Spamalot. Koreograf är Jennie Widegren från dansgruppen Bounce. Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE är den upplyftande berättelsen om Alex Owens, en framåt och beslutsam ung kvinna som arbetar som svetsare på dagarna och dansare på den lokala baren på kvällarna. Hon har en stor dröm och det är att komma in på den prestigefyllda dansskolan Pittsburgh Conservatory of Dance. Alex inleder en brinnande romans med sin chef på stålverket men snart kompliceras hennes tillvaro och vi får följa hennes kamp för att bli oberoende finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits såsom den Oscarbelönade titellåten Flashdance - What a Feeling, Maniac, Gloria, Manhunt, och I Love Rock & Roll.

The House of Culture
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Sergels Torg
Tukholma, Sweden 111 57

08-21 10 35

The House of Culture is a cultural centre to the south of Sergels torg in central Stockholm, Sweden. Opened in 1974 the House of Culture is today a symbol for Stockholm and the growth of modernism in Sweden.OverviewThe House of Culture hosts many initiatives every year, with dozens of contemporary cultural events, including photo exhibitions, stories for kids, concerts, literary discussions, films, debates. It functions during daytime and nighttime.The Stockholm City Theatre has since 1990 been placed in the building.It was the temporary seat of the Riksdag until 1983, while the Riksdag building was remodelled for a unicameral legislature.The House of Culture was one of the main inspirations for Centre Georges Pompidou in Paris.

Nattklubb Victoria
Distance: 1.4 mi Tourist Information
kungsträgården 6
Stockholm, Sweden 111 47

Vi vill tacka nattklubb victoria för deras hängivenhet och tjänster, samt tid dem lagt ner för att försöka göra det till en minnesvärd plats att närvara på. Men nu stängs dörrarna för Nattklubb victoria så dörrarna för N2 (ENTO) kan öppnas! Efter ett uppehåll på två år har vi nu valt att slå upp portarna för nattklubb Entourage igen, efter våra underbara gästers smeknamn "Ento" har vi nu valt att kalla konceptet för Club N2. Vi vill skapa en hemmakänsla där bra service och trygg miljö går hand i hand.

Medeltidsmuseet
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Strömparterren 1, Norrbro
Stockholm, Sweden 103 18

+46 8 508 31 620

Här lär du känna det medeltida Stockholm och medeltidsmänniskans vardag och försörjning, fest, lycka och sorg. Museet är uppbyggt kring fornlämningar som hittades av en slump. I slutet av 1970-talet behövde det gamla Riksdagshuset kompletteras med ett garage. Inför bygget gjordes arkeologiska undersökningar på Helgeandsholmen 1978-80. De blev mycket omfattande och fantastiska fynd gjordes. Tre av de största var delar av den medeltida stadsmuren, en kyrkogård som tillhört det medeltida Helgeandshuset och en "hemlig” gång till Slottet. Dessa blev fasta fornlämningar kring vilka Medeltidsmuseet byggdes upp.

Stockholm, Gröna Lund
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 115 21

010-708 91 00

Warner Music Sweden
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Rehnsgatan 20
Stockholm, Sweden 102 44

E-post: [email protected] Demo inbox: [email protected] Telefon: +46 (0)8 752 26 00

Mitt Enda Liv - Jonas Gardell På Maxim
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Karlaplan 4
Stockholm, Sweden

<>

Gröna Lund
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Lilla Allmänna Gränd 9
Stockholm, Sweden 11521

010-708 91 00

Gabbes Dansskola
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Västmannagatan 46
Stockholm, Sweden

<>

Bläck
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Surbrunnsgatan 50
Stockholm, Sweden 113 48

+46733385176

Bläck på Surbrunnsgatan 50 är en tatueringsstudio som funnits sedan våren 2011. Här tatuerar Susan Nygren och Will Pacheco. Våra motiv görs endast i svart bläck, vi erbjuder motiv som är skapade av oss själva och skissar upp tatueringsmotiv efter kunders önskemål. Studion har öppet efter överenskommelse, det går bra att maila eller sms:a för att boka en tid. Bifoga gärna information om vad du önskar tatuera, hur stort och var på kroppen. Drop in sker ungefär en gång i månaden och annonseras då ut här på Facebook och Instagram. Varmt välkomna till Bläck!

Spökvandring i Gamla Stan
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Tyska Brinken 13
Stockholm, Sweden 111 29

07614 666 00

Stockholms populäraste spökvandring! Vi är ingen klassisk spökvandring, vi tar Dig med på en ca 90 minuters historisk vandring i Gamla Stan och Du får höra om legender, sjukdomar, mord och spöken. Vågar Du följa med? Vi har inga statister som springer runt bland husen utan det är bara ni och er guide som går i gränder och på torg. Skulle något oförklarligt dyka upp så.....

Live Life Tattoo
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Henriksdalsringen119
Nacka, Sweden 131 32

0868404746

House of Joy
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Petrejusvägen 34
Johanneshov, Sweden

Stockholms Glasbruk
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Djurgårdsslätten 49
Stockholm, Sweden 115 21

+4686628448

Stockholms glasbruk är ett glasbruk på Skansen i Stockholm som uppfördes 1936. Verksamheten startades redan tre år tidigare i en källarlokal vid Södermalmstorg. Gamla ritningar av ett glasbruk i Johannisholm (Venjans socken i Dalarna) från slutet av 1700-talet har stått som modell för glashyttan. Stockholms glasbruk drevs 1933-1980 av fabrikör Ture Berglund och hans hustru Lily. Därefter tog dottern Marianne, med maken Göran Hammar, över driften. Idag för deras dotter Karin Hammar traditionen vidare. Besökare på Glasbruket - kan på nära håll följa hur skickliga glasblåsare med traditionella verktyg, ger liv, form, ljus och färg åt den idag, miljövänliga glödande glasmassan - ett skådespel som fängslat människor i generation efter generation. Karin är designer och glasblåsare. Tillsammans med glasbrukets skickliga glasblåsare, tillverkar hon vackra miljökristallglas och bruksföremål som finns att beskåda och köpa i brukets butik. ______________________________________________ The Stockholm Glassworks at Skansen was built in 1936, but had already started three years earlier in a basement at Södermalms Square at Slussen. Old drawings of a glassworks in Johannisholm - in Venjans socken in Dalarna - from the late 1700s (closed in 1855), stood as a model for the build. Stockholm Glassworks was driven by factory Ture Berglund and his wife Lily in 1933-1980. Then took his daughter Marianne, with her husband, Göran Hammar, over the control. Today - their granddaughter, Karin Hammar - a third generation glasscraftsman, is in charge. Visitors to the glassworks - can closely monitor how skilled glassblower with traditional tools, gives life, form, light and color to the environmentally friendly green glowing glass mass - a spectacle that have attracted people for generations. Karin is a designer and glassblower. Together with the glassworks skilled glassblower, she creates her beautiful environmentally friendly crystal and consumer products that can be seen and purchased at the crystal shop.

Äppelvillan
Distance: 1.6 mi Tourist Information
Juvelvägen 2
Nacka, Sweden 13131

<>

Boating Near M/S Viking Cinderella

Djurgårdsfärjan
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Slussen
Stockholm, Sweden

Nybrokajen
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Nybrokajen
Stockholm, Sweden

Strömkajen Waxholmsbåtarna
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Strömkajen
Stockholm, Sweden 168 44

<>

S/S Stockholm
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Nybrokajen, Stockhom
Stockholm, Sweden 114 56

Årstavikens Segelsällskap
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Hammarby Slussväg 17
Stockholm, Sweden 118 60

08-640 50 32

M/S Molly
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Strandvägskajen 21
Stockholm, Sweden 114 56

070-734 62 71

M/S Molly är en unik båt för konferens, fest, kundevent eller varför inte för en produktlansering. Vi välkomnar såväl företag som privatpersoner. M/S Molly erbjuder mat och dryck utifrån kundens val och vi har fullständiga rättigheter. M/S Molly är platsen att njuta på året runt! __________ M/S Molly is a unique venue for conference, party, customer events, or why not for lunching a product. We welcome businesses as well as individuals. M/S Molly offers food and drinks based on the customer's choice and we are fully licensed. M/S Molly is the place to enjoy the year round!

Eriksdals Motorbåtsklubb - EMBK
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Hammarby Slussväg 7
Stockholm, Sweden 11860

08-644 69 37

Årstalundens Båtklubb
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Vickergatan 31
Stockholm, Sweden

Visit Skärgården
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Strandvägen, Kajplats 18
Stockholm, Sweden 114 56

08-100 222

Välkommen till en fantastisk plats på jorden. Stockholms skärgård började stiga upp ur havet för ca 800 miljoner år sedan, en samling av mer än 30.000 öar, kobbar och skär som fick sina slutgiltiga former slipade av inlandsisen. Landskapet skiftar från vilda, vindpiskade ytterskärgårdskobbar med brytande sjöar till lummiga innerskärgårdsvikar där lugnet råder. Havet är ständigt närvarande med sitt unika djur- och växtliv. Hit bjuder vi in dig. Kom med egen båt eller åk med någon annans. Bo enkelt eller lyxigt, ät storslaget eller husmanskost. Sitt still och njut eller ge dig hän i fysiska upplevelser. Visit Skärgården förmedlar kontakter med skärgårdens företagare i alla branscher. Hos oss kan du boka resa, boende och aktiviteter, vi är skärgårdens egen resebyrå.

Ropstens Båtklubb
Distance: 3.1 mi Tourist Information
Fisksjöängsvägen 20
Stockholm, Sweden 115 42

Elvira - Strandvägen
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Strandvägen
Stockholm, Sweden 11523

<>

Välkommen Hoppas du har fått möjligheten att fått vara på Elvira, upplevt vågorna, vinden och känslan av hur det är att segla på en skuta. Vi i familjen Andersson köpte Elvira 1978 och har sedan den dagen haft henne som en given del av familjen. Fartygstypen kallas Jakt och Elvira är idag den enda kvarstående jakten i Sverige från Finland. Vi har även twitter; twitter.com/jaktenelvira

Nybrovikens Båtsällskap
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Wasahamnen
Stockholm, Sweden

Stockholms Guidebyrå AB
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Rindögatan 52
Stockholm, Sweden 11558

+46 70 670 5597

Vi guidar dig eller din grupp till Stockholms bästa natur- och äventyrsupplevelser. Boka din grupps kickoff, gå en certifierad kajak- eller klätterkurs, paddla havskajak i skärgården eller följ med på en tur på långfärdsskridskor. Vi har även "all inclusive paket" för grupper.

Capella Marin AB
Distance: 2.5 mi Tourist Information
Fräsarvägen 4
Skogås, Sweden 142 50

+46 8 39 09 00

BoatWasher Kvarnholmen
Distance: 1.5 mi Tourist Information
Ryssviksvägen 2
Nacka, Sweden 13136

08 663 32 39

Cruise Near M/S Viking Cinderella

Siljaterminalen, Stockholm
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46
Stockholm, Sweden 11574

08-222140

Tallink Silja
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46
Stockholm, Sweden 102 53

08-22 21 40

M/S Baltic Queen
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Länsiterminaali
Stockholm, Sweden 115 41

<>

Värtahamnen, Silja Tallink Terminalen
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46, 11574 Stockholm, Sweden
Stockholm, Sweden 115 41

Ports of Stockholm
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Frihamnsgatan 21-23
Stockholm, Sweden 102 54

+46 8 670 26 00

Birka Kryssning
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Stadsgårdsterminalen
Stockholm, Sweden 116 46

MS Silja Serenade
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46
Stockholm, Sweden 132 37

+46 (0)8 22 21 40

MS Silja Serenade is a cruiseferry owned by the Estonian shipping company Tallink Group, operated under their Silja Line brand on a route connecting Helsinki, Finland to Stockholm, Sweden via Mariehamn. She was built in 1990 at Masa-Yards Turku New Shipyard, Finland.

Silja Rock
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46
Stockholm, Sweden 11574

Färre än 9 dagar tills vi kastat loss SILJA ROCK 13-15 maj! Gå med och bjud in polarna till eventet: SILJA ROCK 2016, vi som ska me! https://www.facebook.com/events/898625143590411/ Där presenteras bla spelschema mm. På livescenerna: HARDCORE SUPERSTAR I SATOR I QUIREBOYS I AMARANTHE I Tony Carey, RAINBOW project: The Dio Years I Åge Sten Nilsen, QUEEN tribute: The Show Must Go On I Art Nation I Outshine I Skintrade I Engmans Kapell I Twin I Handsome I Farbror Fläsk No Limits och DJ Battle Party i Club54 (New York Lounge, däck 13). Med reservation för ändringar. Var det inte IDAG som DU skulle BOKA? Balticevents, med all info om band mm: http://balticevents.se/vad-ar-silja-rock TallinkSilja: http://www.tallinksilja.se/sv/silja-rock Upplev musiken och glädjen på plats! En roligare och mer prisvärd underhållningsresa är svår att hitta! Här på FB håller vi dig uppdaterad på all SR-info. Du kan även gå med i gruppen ”siljarock” som är vår ”community” där vi räknar ner inför resan, ger varandra kul Silja Rock relaterade tips och självklart delar med oss av tidigare bilder samt SR-anekdoter. www.facebook.com/groups/siljarock Där finns också lite fler bilder och videos. Rock On, så ses vi på Soldäck 13:e maj! May 13, we throw off the boat and set sail on the SILJA ROCK Cruise Nr 23!

Sabaton Cruise
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 50A
Stockholm, Sweden 11541

<>

Ånedin Linjen " Birger Jarl"
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Stadsgårdskajen
Stockholm, Sweden

Birka Stockholm Fd Birka Paradise
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Stadsgårdshamnen
Stockholm, Sweden

Vision of the Seas
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Stockholm Freeport Cruise Terminal Frihamnen 638
Stockholm, Sweden SE-102 54

I En Lyxhytt På Birka Paradise
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Katarina Vägen
Stockholm, Sweden 116 45

Båtcharter Stockholm
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Biskopsuddens marina
Djurgården, Sweden 11453

+4686459465

Boat charter Stockholm
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Biskopsuddens marina
Djurgården, Sweden 13128

+46 8 645 94 65

Ferry and Boat Near M/S Viking Cinderella

Viking Line Terminalen
Distance: 0.0 mi Tourist Information
Tegelviksplan
Stockholm, Sweden 116 45

08 - 452 40 00

Djurgårdsfärjan
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Slussen
Stockholm, Sweden

Siljaterminalen, Stockholm
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46
Stockholm, Sweden 11574

08-222140

Tallink Silja
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46
Stockholm, Sweden 102 53

08-22 21 40

M/S Baltic Queen
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Länsiterminaali
Stockholm, Sweden 115 41

<>

Strömkajen Waxholmsbåtarna
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Strömkajen
Stockholm, Sweden 168 44

<>

Malardrottningen Yacht & Hotel
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Riddarholmskajen 4
Stockholm, Sweden 111 28

08-54518780

MS Silja Serenade
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46
Stockholm, Sweden 132 37

+46 (0)8 22 21 40

MS Silja Serenade is a cruiseferry owned by the Estonian shipping company Tallink Group, operated under their Silja Line brand on a route connecting Helsinki, Finland to Stockholm, Sweden via Mariehamn. She was built in 1990 at Masa-Yards Turku New Shipyard, Finland.

Viking Line Stadsgårdskajen
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Tegelviksplan
Stockholm, Sweden 11630

M/S Borgila
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Söder Mälarstrand, Kajplats 16
Stockholm, Sweden 118 25

+4686680315

Fartyget Vieille Montagne Festlokal
Distance: 1.4 mi Tourist Information
Södermälarstrand Kajplats 15
Södermalm, Sweden 118 20

0709525162

Silja Rock
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Södra Hamnvägen 46
Stockholm, Sweden 11574

Färre än 9 dagar tills vi kastat loss SILJA ROCK 13-15 maj! Gå med och bjud in polarna till eventet: SILJA ROCK 2016, vi som ska me! https://www.facebook.com/events/898625143590411/ Där presenteras bla spelschema mm. På livescenerna: HARDCORE SUPERSTAR I SATOR I QUIREBOYS I AMARANTHE I Tony Carey, RAINBOW project: The Dio Years I Åge Sten Nilsen, QUEEN tribute: The Show Must Go On I Art Nation I Outshine I Skintrade I Engmans Kapell I Twin I Handsome I Farbror Fläsk No Limits och DJ Battle Party i Club54 (New York Lounge, däck 13). Med reservation för ändringar. Var det inte IDAG som DU skulle BOKA? Balticevents, med all info om band mm: http://balticevents.se/vad-ar-silja-rock TallinkSilja: http://www.tallinksilja.se/sv/silja-rock Upplev musiken och glädjen på plats! En roligare och mer prisvärd underhållningsresa är svår att hitta! Här på FB håller vi dig uppdaterad på all SR-info. Du kan även gå med i gruppen ”siljarock” som är vår ”community” där vi räknar ner inför resan, ger varandra kul Silja Rock relaterade tips och självklart delar med oss av tidigare bilder samt SR-anekdoter. www.facebook.com/groups/siljarock Där finns också lite fler bilder och videos. Rock On, så ses vi på Soldäck 13:e maj! May 13, we throw off the boat and set sail on the SILJA ROCK Cruise Nr 23!

Viking Bar
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Hornsgatan 35
Stockholm, Sweden 118 49

086411796

Välkommen in till Stora Vikingens bakficka Viking Bar! Här serverar vi god öl och cider, men även drinkar, vin & annan alkohol.

M/S Emelie
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Tegelviksgatan 91
Södermalm, Sweden 11647

0730 781923

Trafik alla dagar. Hammarby Sjöstad -Masthamnen (Vikingterminalen)- Allmänna Gränd (Djurgården) - Nybroplan (Stockholm City). Fartyget Emelie erbjuder en enkel, snabb och oslagbart vacker resa. Gott om plats för barnvagnar, cyklar och rullstolar. Stort öppet övre däck ger en fantastisk upplevelse. Barn under 13år åker gratis i målsmans sällskap!

Fjäderholmslinjen
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Skeppsbron Kajplats 107
Stockholm, Sweden 111 30

+468215500

Fjäderholmslinjen går under perioden 28:e april till 9:e september 2012 Resan tar ca 25 minuter. Alla turer stannar vid Nacka Strand ca fem minuter efter avgång från Fjäderholmarna och ca femton minuter efter avgång från Slussen. Om Ni vill kliva av vid Nacka strand måste Ni tala om det ombord. Gruppbiljett går att lösa ombord. Grupper på fler än tio betalande personer får 10% rabatt vid kontant betalning. Det går EJ att betala med kort på båten. Företag kan betala mot faktura. Turupplysning, telefon: 08-215500

Viking Entertainment
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Hornsgatan 58
Stockholm, Sweden 118 21

08329005

SjöVägen
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Kajplats 12, Nybroviken
Stockholm, Sweden 11451

SjöVägen kan alla åka med! Giltiga färdbevis är samtliga SLs periodkort, Reskassa, SL-remsa, SMS-biljett samt Stockholmskortet. Turlista finns på www.sl.se eller www.sjovagen.nu

Ms/ Blue Charm
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Strandvägskajen 17
Stockholm, Sweden 11456

Ånedin Linjen " Birger Jarl"
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Stadsgårdskajen
Stockholm, Sweden

Waxholmsbolaget
Distance: 1.6 mi Tourist Information
Box 7422
Stockholm, Sweden 103 91

08-600 10 00

Trafiken bedrivs dels med Waxholmsbolagets egna fartyg, ett tjugotal skärgårdsbåtar och fyra Djurgårdsfärjor som går i linjetrafik under ledning av olika kontrakterade trafikutövare. Därutöver har vi trafik- och taxesamarbete med ett antal privata rederier med egna fartyg, som förstärker trafiken på kompletterande linjer och under högsäsong. Sammanlagt transporterar vi över fyra miljoner passagerare och 7 000 ton gods per år. Det gör Waxholmsbolaget till en av de största aktörerna inom sjöfarten i Stockholms län. Och den livsnerv som behövs för att hålla Stockholms skärgård och hamn levande och tillgänglig för alla; sommargäster, skärgårdsbor och tusentals besökare från hela världen.

Local Business Near M/S Viking Cinderella

Viking Line Terminalen
Distance: 0.0 mi Tourist Information
Tegelviksplan
Stockholm, Sweden 116 45

08 - 452 40 00

Stocholm Värtahamnen
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Värtahamnen
Stockholm, Sweden

Viking Line Stadsgårdskajen
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Tegelviksplan
Stockholm, Sweden 11630

Ersta Kyrka
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Erstagatan 1
Stockholm, Sweden 11630

08-7146100

Åsöbergets Förskola
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Åsögatan 197-201
Stockholm, Sweden 116 32

(08) 7020681

A very cool place
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Duvnäsgatan 3
Stockholm, Sweden 116 34

0735052024

Södergruvan
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Bondegatan 77
Stockholm, Sweden 11634

086428420

Mariart
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Olof Palmes gata18
Stockholm, Sweden

Mariart School Of Make-up And Hair
Distance: 0.2 mi Tourist Information
bondegatan 75
Stockholm, Sweden 116 34

Bondegatan 69
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Bondegatan 69
Stockholm, Sweden 116 34

Bondegatan 71
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Bondegatan 71
Stockholm, Sweden 11634

Café Fröken Fröjd
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Bondegatan 71
Stockholm, Sweden 116 34

Neuroenheten Utsikten
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Södra fiskartorpsvägen 15A
Stockholm, Sweden 116 28

Coop Konsum Bondegatan
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Bondegatan 65-67
Stockholm, Sweden 116 34

46 (0)8-556 990 40

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi bjuder alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept

Fåfängan Berget
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Klockstapelsbacken 2
Stockholm, Sweden 115 25

<>

Fåfängan Restaurang & Evenemang
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Klockstapelsbacken 3
Stockholm, Sweden 11641

+46-8-6429900

En av söders pärlor, med Stockholms bästa utsikt och fantastiska skaldjur.

Sofiaskolan
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Skånegatan 117
Stockholm, Sweden 116 35

(08) 50840400

Ersta Sjukhus
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Fjällgatan 44
Södermalm, Sweden 116 28

08-714 6100

Anderzons Takvåning
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Bondegatan 82
Södermalm, Sweden 11634

<>

Bondegatan 82
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Bondegatan 82
Stockholm, Sweden 116 34