EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Hotel Waalwijk, Waalwijk | Tourist InformationBurg vd Klokkenln 55
Waalwijk, Netherlands 5141EG

+31 416 33 60 45

Hotel Near Hotel Waalwijk

Efteling
Distance: 2.5 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

+31 (0) 416 537 777

Deel jouw leukste Efteling-ervaringen met ons! Jouw foto's en berichten kunnen in andere uitingen van de Efteling geplaatst worden. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

Efteling een wereld vol wonderen
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

0900 - 0161

Actief op Facebook. 's Avonds en in het weekend zijn wij minder goed bereikbaar op Facebook. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

NH Waalwijk
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Bevrijdingsweg 1
Waalwijk, Netherlands 5161BZ

+31 41 667 4684

Bosrijk
Distance: 2.8 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

0900 - 0161

Efteling Hotel
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Horst 31
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RA

+31 (0)416 537 777

Hotel Waalwijk
Distance: 0.0 mi Tourist Information
BURG. VAN DE KLOKKENLAAN 55
Waalwijk, Netherlands 5141EG

0416-336045

De historie van Hotel Waalwijk gaat terug tot 1 november 1886. Oorspronkelijk is Hotel Waalwijk gestart als koffiehuisje langs het treinspoor “het Halve Zolenlijntje”. De laatste goederentrein reed op 28 mei 1972. Tegenwoordig doet het voormalige treinspoor dienst als fiets/skeelerpad en ligt er het langste park van Nederland, aangelegd op 31 augustus 2007. Hotel Waalwijk is gelegen in het centrum van Waalwijk. 62 moderne en ruime hotelkamers ( van 1 persoons tot en met 7 persoonskamers ) zijn van alle gemakken voorzien en garanderen u een aangenaam en zorgeloos verblijf. Tevens beschikt Hotel Waalwijk over een permanente expositie/verkoop van schilderijen en andere artikelen van Josien Broeren.

Restaurant Hotel De Lakei
Distance: 2.2 mi Tourist Information
van Heeswijkstraat 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171KJ

0416-282112

Het gezelligste familiehotel in Brabant op nog geen vijf minuten lopen van De Efteling. Kinderen zijn meer dan welkom, maar ook echtparen zonder kinderen tot complete families voelen zich hier op hun plek. En de zakenman of -vrouw die zich graag thuis wil voelen als hij onderweg is. De ervaring leert dat iedereen graag terugkomt na een verwenverblijf bij De Lakei. Binnen de verre omtrek van Kaatsheuvel zijn wij hét restaurant waar u heerlijk kunt dineren voor prijzen die het goed mogelijk maken. Ook dat is voor herhaling vatbaar! Marco en Sandra van Corstanje hopen u snel te mogen verwelkomen in hun sfeervolle hotel of als gast van het restaurant.

Hotel de Kroon
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Gasthuisstraat 140
Kaatsheuvel, Netherlands 5171GJ

0416-273567

Landhuijs Efteling Bosrijk
Distance: 3.0 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171

Brugske Bed and Breakfast
Distance: 2.4 mi Tourist Information
Brugske 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5171vs

0631683464

Brugske B&B ligt op ca. 3 minuten loopafstand van het attractiepark de Efteling. Wandelaars en fietsers kunnen eindeloos genieten in het Natuurgebied Loonse en Drunense Duinen. De steden Breda, Tilburg en Den Bosch zijn per auto binnen 20 minuten bereikbaar.

Bed en Breakfast Kaatsheuvel
Distance: 3.0 mi Tourist Information
Dommel 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5172CT

0416-532500

Welkom op de site van Bed en Breakfast Kaatsheuvel. Ons B&B is gelegen aan de rand van het dorp en voorzien van alle comfort. Hier kunt u en uw gezin volop genieten van uw rust, na een dagje Efteling of een uitje in de omgeving. Maximale privacy zonder andere gasten. Wij bieden u een overnachting in tweepersoonskamer die u kunt uitbreiden met een extra familiekamer. De Bed en Breakfast heeft een eigen entree en eigen parkeerplaats. Via de schuifpui komt u op uw eigen terras hier kunt u bij mooi weer genieten van het ontbijt of `s avonds genieten van de avondzon. U heeft de beschikking over een eigen badkamer. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de buiten jacuzzi. Natuurlijk is er gratis WiFi.

Dutch&More hotelarrangementen
Distance: 1.9 mi Tourist Information
Dick Flemmingstraat 23A
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 CA

0174 725 202

Bij Dutch&More boek je online voordelig een weekendjeweg in Nederland en daarbuiten! Kijk snel op onze website en ga er op uit!

Efteling Loonsche Land
Distance: 2.8 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 5
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

+31 (0)416 537 777

Local Business Near Hotel Waalwijk

Carnaval bij Cafe 't Spykerke, Schoenlapperslaand - Centrum
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Stationsstraat 122
Waalwijk, Netherlands 5141

Research, Development & Marketing Voor De Lokale Horeca
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Gehele Grondgebied Gemeente
Waalwijk, Netherlands 5141

Gert van Helvoirt GSM

Spykerke Stadium, Established Since 1989
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Stationsstraat 122
Waalwijk, Netherlands 5141

0416342089

Pcdcomputers
Distance: 0.1 mi Tourist Information
5141GD
Waalwijk, Netherlands 5141GD

0416660001

Koleva Translations
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Anna van Burenstraat 59
Waalwijk, Netherlands 5141 DM

0636019003

Pcdcomputers Waalwijk
Distance: 0.2 mi Tourist Information
stationsstraat 87
Waalwijk, Netherlands 5141GD

0416660001

Het Kleine Uiltje
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Handelstraat 8
Waalwijk, Netherlands 5144 GW

0416707713

Het Kleine Uiltje is een kleinschalige, flexibele en gezellige kinderopvang met een huiselijke sfeer. We bieden opvang aan kinderen van 0-4 jaar in een rook- en huisdiervrij huis, op tijden in overleg met de ouders. In overleg bieden wij ook 24 uur, weekend opvang, naschoolse opvang en oppas. Het Kleine Uiltje werkt via verschillende gastouderbureaus. Op deze manier is er voor iedereen wel een passend bureau te vinden. Meer informatie over de gekoppelde gastouderbureaus kunt u vinden op onze website. Mijn visie: Elk kind is uniek! Elk kind zich moet kunnen ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Ontwikkelen op gebied van creativiteit, zelfstandigheid en er ook vrij in kunnen zijn. Ieder kind moet zijn eigen 'ik' en talent ontdekken. Dit kan zijn met speelgoed, speelmateriaal, knutselmateriaal, maar ook buiten valt er erg veel te onderzoeken. Ik wil de kinderen rust, reinheid en regelmaat bieden. Dat is niet alleen het belangrijkste voor de allerkleinsten maar voor iedereen in de groep. Dit geeft het kind sneller een vertrouwd en veilig gevoel in zijn omgeving. Een positieve sfeer binnen de groep straalt ook uit naar de kinderen. Rust willen we vooral creëren door een rustige opgeruimde ruimte te bieden, ieder zijn eigen bedje en door op zijn tijd rustmomenten te plannen tussen het spelen. Bijvoorbeeld even een boekje lezen met zijn allen of een stukje wandelen. Maar ook bijvoorbeeld met een vast ritueel afscheid nemen van papa en of mama kan al rust bieden bij het starten van de dag. Reinheid wordt geboden door een schone, opgeruimde en hygiënische omgeving. Op de groep maar ook door regelmatig de bedden en het speelgoed een goede schoonmaakbeurt te geven. Regelmaat bieden we door ons aan een vast dagritme te houden. Op vaste momenten eten, drinken en aanbieden van activiteiten, een eigen bedje en speelgoed en knutselmaterialen op een vaste plek. Dit geeft het kind sneller een vertrouwd en veilig gevoel. Wat ik de kinderen verder nog wil bieden/ leren: ◦Persoonlijke aandacht, daarom hebben we niet meer dan 6 kinderen inclusief mijn eigen zoontje op een dag op de groep. ◦Geborgenheid. ◦Liefde en respect voor mens, dier en natuur. ◦Veel buiten spelen en ontdekken ◦Gezonde maar lekkere voeding (natuurlijk wordt er op zijn tijd ook wel eens gesnoept) ◦Normen en waarden zoals het zeggen van "dankjewel', "alsjeblieft", samen spelen samen delen, respect hebben voor elkaar en je omgeving, praten en niet slaan.

Hip Lifestyle
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Engstraat 3
Heusden, Netherlands 5256BD

0614236129

Van de Mierden
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Meester van Coothstraat 39
Waalwijk, Netherlands 5141 EP

0416334128

BLOEMMARLOU
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Stationsstraat 88
Waalwijk, Netherlands 5141GG

0416345194

Onze passie is het creëren van kleurrijk bloemwerk met de mooiste bloemen van het seizoen. Ook zijn wij gespecialiseerd in boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden zoals o.a. rouwarrangementen en bruidsarrangementen. Wij hebben ook ruime ervaring met het leveren van boeketten aan instellingen en bedrijven, zoals aankleding van uw balie of attentie voor uw personeel. Door de hoogwaardige verpakking en snelle bezorging zal uw bloemengroet altijd goed ontvangen worden.

Bloemmarlou Waalwijk
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Stationsstraat 88
Waalwijk, Netherlands 5141GG

0416-345194

Onze passie is het creëren van kleurrijk bloemwerk met de mooiste bloemen van het seizoen. Ook zijn wij gespecialiseerd in boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden zoals o.a. rouwarrangementen en bruidsarrangementen. Wij hebben ook ruime ervaring met het leveren van boeketten aan instellingen en bedrijven, zoals aankleding van uw balie of attentie voor uw personeel. Door de hoogwaardige verpakking en snelle bezorging zal uw bloemengroet altijd goed ontvangen worden. Serax Naast bloemen en planten hebben wij ook een divers assortiment aan aardewerk en glaswerk in huis. Zo bieden wij het exclusieve merk Serax. De diverse uitvoeringen en materialen maken deze serie uniek en hiermee meteen een mooi accessoire in uw huis. Bekijk direct onze Serax producten > Workshops Tevens verzorgen wij een aantal keer per jaar workshops bloemschikken. U maakt uw eigen bloemstuk voor bijvoorbeeld kerst, pasen of de herfst. We geven de workshop in de winkel of bij u op lokatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

By Rebecca Fournituren
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Stationsstraat 78
Waalwijk, Netherlands 5142 GG

0416769077

Milano Mannen Mode
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Stationsstraat 78
Waalwijk, Netherlands 5141 GG

06 81047585

Sfeervolle mode winkel speciaal voor mannen die net iets meer willen. Mooie herenmode voor een prettige prijs. Maar ook lekkere stoere kleding Klassiek, casual chiq en trendy

scheersalon a/d stationsstraat
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Stationsstraat 85
Waalwijk, Netherlands 5141GD

0624676422

Op-je-EigenWijs
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Mr. van Coothstraat 35
Waalwijk, Netherlands 5141EP

0620970428

Mijn naam is Judith Hermens. Ik ben sinds 1 maart 2016 mijn eigen bedrijf als kindercoach gestart, nadat ik de anderhalf jaar durende opleiding voor Kindercoaching heb afgerond bij het Atma-instituut in Amersfoort. Soms kun je als ouder weleens het gevoel hebben, dat je kind wat extra hulp zou kunnen gebruiken, bv wat betreft zijn/haar zelfvertrouwen, hoogsensitiviteit, gedrag in de klas of thuis. Als je jezelf hier in herkent, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen met je kind kunnen kijken of ik een helpende hand kan bieden. Vaak zijn er maar een aantal sessies nodig om je kind zelf tot een oplossing te laten komen. Ik kijk samen met je kind welke werkwijze het beste bij hem of haar past en ga daar dan mee aan de slag. Ik ben ook in het bezit van het certificaat om te werken volgens de POPtalk methode. Dit wil zeggen, dat we m.b.v playmobielpoppetjes al snel de niet-gewenste en gewenste situatie in beeld kunnen brengen. Dit is m.n een hele fijne manier van werken bij beelddenkers. Denk je na het lezen van het bovenstaande, dat ik wellicht iets voor jullie en je kind kan betekenen, laat me dat dan gerust weten!

De Roze Wolluk
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Stationsstraat 77
Waalwijk, Netherlands 5141 GC

Sinds november 2010 runnen wij, Simone de Kievit en Pattie Boot, onze gezellige winkel De Roze Wolluk. Wij verkopen 3 topmerken van zwangerschapsmode: Noppies, Mamalicious en Queen Mum. Daarnaast verkopen we ook verzorgingstassen van FAB. en Mixmama's. Onze babykleding is verkrijgbaar vanaf mt. 44 t/m 68 van de merken Noppies, Name-it en BFC. Ook voor originele kraamcadeautjes bent u bij De Roze Wolluk aan het juiste adres.

Foto's van Aniet
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Rembrandtpark 92
Waalwijk, Netherlands 5143GH

06 280 748 46

Kinderboerderij 't Erf
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Handelstraat 27
Waalwijk, Netherlands 5144GV

+31 416 652848

Biertaxi Waawijk
Distance: 0.2 mi Tourist Information
stationsstraat 71
Waalwijk, Netherlands 5141 gc

0416341915

Financiën Loon Op Zand
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Midden-brabant Weg
Kaatsheuvel, Netherlands