EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Huiskamerrestaurant Bij Kees En Charlotte, Loon op Zand | Tourist InformationArmstrongstraat 12
Loon op Zand, Netherlands 5175


Food and Restaurant Near Huiskamerrestaurant Bij Kees En Charlotte

De Roestelberg
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Roestelbergseweg 2
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RL

0416-333079

Restaurant de Roestelberg
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Roestelbergseweg 2
Kaatsheuvel, Netherlands 5171RL

0416 - 333079

De Proeverij
Distance: 3.3 mi Tourist Information
kerkstraat 121
Sprang-Capelle, Netherlands 5161 ec

0416272746

Recreatiepark en Brasserie het Genieten
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Roestelbergseweg 3
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RL

0416-561575

In het immer gezellige en bourgondische Brabant ligt Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Dé plek om, inderdaad, flink te genieten. Van een lekkere maaltijd, een drankje en een gezellige middag op het terras, terwijl de kids zandkastelen bouwen en kliederen met water in de waterspeeltuin. Of om in de zomer of het voor- en naseizoen uw vakantie door te brengen. Heerlijk ontspannen tijdens het kamperen, in een comfortabele verhuuraccommodatie of zelfs een knusse pipowagen met moderne, goed verzorgde faciliteiten binnen handbereik. De kinderen beleven spannende avonturen met het animatieteam, leven zich uit in de indoor speeltuin en kletsen bij met hun vrienden in de kinderboerderij. De Efteling ligt op steenworp afstand van het recreatiepark, dus een bezoek aan het Sprookjesbos en Lange Jan mag natuurlijk niet ontbreken! Houdt u van rust en mooie natuur? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Dit is de ideale uitvalbasis voor lange fiets- en wandeltochten. Het recreatiepark grenst direct aan het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Prachtige natuur, rust, goede faciliteiten, ruime kampeerplaatsen en dé plek voor een (kinder)feest(je) of een gezellig dagje uit!

Zizi
Distance: 3.2 mi Tourist Information
peelland 52
Waalwijk, Netherlands 5144ET

0651951593

Supergezellig workshop atelier in Waalwijk voor vrijgezellenfeesten, familiedagen of gewoon gezellig met je zus of buurvrouw... Wij zijn per telefoon en email 7 dagen per week bereikbaar. [email protected] 0651951593

Khun Tanya Kitchen
Distance: 2.5 mi Tourist Information
Bartokstraat
Tilburg, Netherlands 5011JD

0633662295

Leer Thais koken bij u thuis, met vrienden, familie of collega's

Dare Wines
Distance: 3.3 mi Tourist Information
Kraaivenstraat 36-18
Tilburg, Netherlands 5048 AB

06 81524316

De oprechte liefde voor wijn en eten geeft ons werkplezier. Het is de uitdaging om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Met een mooi wijnassortiment en mogelijkheden als trainingen, proeverijen en events willen wij onze kennis en passie overbrengen. Je het ultieme gevoel waarbij je jezelf bent ervaren. Het gevoel dat wij met je willen delen, uitstralen en herhalen.

Open air bioscoop Loon op Zand
Distance: 0.2 mi Tourist Information
kloosterstraat 115
Loon op Zand, Netherlands 5175 BP

06-14635213

Op donderdagavond 16 juli om 22uur, in de laatste week voor het begin van de vakantie, wordt bij manege van Loon aan de Kloosterstraat in Loon op Zand de film 'Chef' gedraaid en kan men genieten van Cubaanse hapjes gepresenteerd door restaurant Natuurlijk. De Buitenbioscoop op zonneenergie is een initiatief van stichting Cultuurhuis Loon op Zand, samen met een tweetal jongeren . Er is gekozen voor de film 'Chef'. Een feelgoodmovie voor alle leeftijden (9+) met als thema eten. De culinaire hoogstandjes die in de film worden bereidt, ontvangt u ook op uw bord. Een echte belevenis die u niet wilt missen. Een heerlijke mix van een leuke film en lekker eten. "Als Chef kok Carl zijn baan verliest knapt hij een oude food truck op en begint zijn eigen restaurant op wielen. tijdens een culinaire road trip herontdekt hij zijn creativiteit en passie voor koken, leven en liefde". Reserveren voor de film wordt aanbevolen en vol=vol! We bieden verschillende soorten tickets aan. Een ticket alleen voor de film, voor de film plus drie Cubaanse hapjes, voor de film met een diner vooraf of een all in one ticket van film, diner vooraf en hapjes tijdens de film. Tickets zijn te bestellen via https://openairchef.eventbrite.nl

Kookstudio 't Kookhuysch
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Van Rijckevorselstraat 12
Loon op Zand, Netherlands 5175 AN

0610394576

Mir's Hart & Ziel
Distance: 3.8 mi Tourist Information
Rauwbrakenweg 3
Berkel, Netherlands 5056 EJ

+31(0)655398499

Hotel Near Huiskamerrestaurant Bij Kees En Charlotte

Efteling
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

+31 (0) 416 537 777

Deel jouw leukste Efteling-ervaringen met ons! Jouw foto's en berichten kunnen in andere uitingen van de Efteling geplaatst worden. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

Efteling een wereld vol wonderen
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 KW

0900 - 0161

Actief op Facebook. 's Avonds en in het weekend zijn wij minder goed bereikbaar op Facebook. Huisregels Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels: - Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s. - Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn. - Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan. De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen. De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

NH Waalwijk
Distance: 3.0 mi Tourist Information
Bevrijdingsweg 1
Waalwijk, Netherlands 5161BZ

+31 41 667 4684

Natuurpoort Herberg Manege van Loon
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Kloosterstraat 115
Loon op Zand, Netherlands 5175 PB

0416361519

Stelt u zich eens voor: een achtertuin die bestaat uit de Loonse en Drunense duinen. Wij laten ons al 45 jaar door deze mooie omgeving inspireren. Herberg Manege van Loon ligt aan de zuidkant van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Het park is gelegen in Noord-Brabant, tussen Loon op Zand, Kaatsheuvel en Drunen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen is bij uitstek geschikt voor de ruitersport met volop ruiterpaden en aanlegplaatsen. Ook aan de fietsers en wandelaars bieden wij en het park ruime mogelijkheden.

Bosrijk
Distance: 2.3 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

0900 - 0161

Efteling Hotel
Distance: 2.2 mi Tourist Information
Horst 31
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RA

+31 (0)416 537 777

Restaurant Hotel De Lakei
Distance: 2.7 mi Tourist Information
van Heeswijkstraat 1
Kaatsheuvel, Netherlands 5171KJ

0416-282112

Het gezelligste familiehotel in Brabant op nog geen vijf minuten lopen van De Efteling. Kinderen zijn meer dan welkom, maar ook echtparen zonder kinderen tot complete families voelen zich hier op hun plek. En de zakenman of -vrouw die zich graag thuis wil voelen als hij onderweg is. De ervaring leert dat iedereen graag terugkomt na een verwenverblijf bij De Lakei. Binnen de verre omtrek van Kaatsheuvel zijn wij hét restaurant waar u heerlijk kunt dineren voor prijzen die het goed mogelijk maken. Ook dat is voor herhaling vatbaar! Marco en Sandra van Corstanje hopen u snel te mogen verwelkomen in hun sfeervolle hotel of als gast van het restaurant.

Hotel de Kroon
Distance: 2.8 mi Tourist Information
Gasthuisstraat 140
Kaatsheuvel, Netherlands 5171GJ

0416-273567

Kraamhotel Lunavi De Meiboom
Distance: 3.5 mi Tourist Information
Dr. Deelenlaan 5
Tilburg, Netherlands 5042 AD

013-3032500

De kraamtijd is een belangrijk moment in je leven. Voel je je prettiger in een omgeving waar professionele kraamzorg aanwezig is? Kies dan voor een verblijf in kraamhotel De Meiboom van Lunavi. Heb je een verblijf gehad in Kraamhotel de Meiboom? Voel je vrij om een reactie te plaatsen over hoe het bevallen is!

Landhuijs Efteling Bosrijk
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 7
Kaatsheuvel, Netherlands 5171

B&B de Giechelaar
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Kloosterstraat 21
Loon op Zand, Netherlands 5175BG

0640872693

De Sprokkellaar
Distance: 3.6 mi Tourist Information
Rueckertbaan 229
Tilburg, Netherlands 5042 AE

013-4676630

Brugske Bed and Breakfast
Distance: 2.7 mi Tourist Information
Brugske 4
Kaatsheuvel, Netherlands 5171vs

0631683464

Brugske B&B ligt op ca. 3 minuten loopafstand van het attractiepark de Efteling. Wandelaars en fietsers kunnen eindeloos genieten in het Natuurgebied Loonse en Drunense Duinen. De steden Breda, Tilburg en Den Bosch zijn per auto binnen 20 minuten bereikbaar.

B&B het Voorhuis
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Kasteellaan 1
Loon op Zand, Netherlands 5175 BC

06-2202 5426

Efteling Loonsche Land
Distance: 2.1 mi Tourist Information
Eftelingsestraat 5
Kaatsheuvel, Netherlands 5171 RP

+31 (0)416 537 777

Local business Near Huiskamerrestaurant Bij Kees En Charlotte

Imkerij Op 't Sandt
Distance: 0.1 mi Tourist Information
Scorpius 6
Loon op Zand, Netherlands 5175XM

0652460200

Schoenmakerij Mutzers
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Kloosterstraat 63
Loon op Zand, Netherlands 5175bh

0416362799

Kleinschalige kinderopvang 'Bij Eefje'
Distance: 0.2 mi Tourist Information
Banierstraat
Loon op Zand, Netherlands 5175

0655758181

Ik geef opvang in mijn eigen huis. Dat houdt in dat u in de ochtend de ontbijt bordjes nog op het aanrecht ziet staan, mijn zoon en man misschien nog aan het eten zijn. Dat we samen boodschappen gaan doen, en meehelpen natuurlijk. Maar dat we ook naar de Peuterschool gaan om mijn zoontje op te halen. Gezellig op pad in het dorp, eendjes brood gaan geven, de speeltuin opzoeken of heerlijk een blokje om. Wat ik bied is huiselijke gezelligheid waarbij we samen op ontdekking gaan, knutselen en spelen. Kijkend naar waar de interesses liggen van de kinderen en kijken wat er nu speelt. De herfst bijvoorbeeld. Straks sinterklaas en kerst. Heerlijk ontdekken met de handen, door te spelen met scheerschuim bijvoorbeeld of heerlijk met de blote voeten in het zand. De dingen die u thuis als ouder ook zou doen. Warmte gezelligheid en geborgenheid dat zijn de 3 peilers die ik hoog heb staan.

De Wetering
Distance: 0.3 mi Tourist Information
Weteringplein 1
Loon op Zand, Netherlands

0416363736

De Wetering, veelzijdig gezellig - uw passie is onze ambitie!

Gijsbert
Distance: 0.3 mi Tourist Information
rentmeesterstraat 8
Loon op Zand, Netherlands 5175 SZ

0614701232

Cafetaria 't Pleintje
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Oranjeplein 18
Loon op Zand, Netherlands 5175 BE

0416 361280

Wijnhandel Slijterij Loon op Zand
Distance: 0.4 mi Tourist Information
Oranjeplein 25
Loon op Zand, Netherlands 5175 BE

0416362535

Kuijpershoefke
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Land van Kleef 6 A
Loon op Zand, Netherlands

+31 416 36 24 23

J schapendonk groenwerkzaamheden
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Thijsmans straat 11
Loon op Zand, Netherlands 5175 cn

0643586774

Coiffure Aphrodite
Distance: 0.5 mi Tourist Information
Gerlachusstraat 77
Loon op Zand, Netherlands 5175 AK

0416362349

Tennisclub Loon op Zand
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Klokkenlaan 27
Loon op Zand, Netherlands 5175 NV

0416-363364

Vakantiehuis De Blokhut
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Baden Powellweg 1
Loon op Zand, Netherlands 5175 PC

06 21845854

Deze blokhut is een romantisch, landelijk vrijstaand natuurhuisje voor 2 tot 5 personen in Loon op Zand. Het natuurhuisje heeft een gezellige eet/woonkamer, houtkachel, kabel-tv, dvd, radio, WIFI en tuindeuren naar het terras. De keuken is volledig ingericht. Er zijn twee slaapkamers. 1 slaapkamer met een twee persoonsbed en 1 slaapkamer met 1 stapelbed en 1x 1 persoonsbed. Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de eet/woonkamer loop via de tuindeuren naar het terras dat je kunt afsluiten. Direct achter de heg van het terras is een kleine speeltuin een speel- en sportveld, kampvuurplaats en tafeltennistafel. Deze deel je met de gasten van het nabij gelegen groepsvakantiehuis. Verder is er een dierenweide met ezels, schaapjes en varkentjes. De kip komt ook gezellig over het terrein gelopen en daarom is het belangrijk dat eventuele honden worden aangelijnd tenzij ze op het eigen terras zijn. Huisdieren: ALLEEN honden zijn welkom. Honden: Max. 2 honden. Ze mogen niet in de slaapkamers. Op het afgesloten terras mogen ze los lopen. Op de rest van het terrein aan de lijn. In Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen zijn honden-los-loop-zones. Koetsritje / Huifkartocht: Reserveer een tochtje met paard, koets en koetsier door de Loonse en Drunense Duinen. Opstapplaats is bij De Blokhut. Pensionstalling: Je kunt een of meerdere paardenboxen huren zodat je met paard en koets van de natuur kunt genieten. Ezelwandeling: Het is mogelijk om vanuit de Blokhut te gaan wandelen met onze drie ezels. Dit gebeurd onder begeleiding. Pipowagen: Naast het terras, achter de heg bij de speeltuin staat de Pipowagen. Het is een zigeunerwagen op wielen. Een super leuke wagen om je kinderen in te laten spelen en knutselen. Het is mogelijk om deze speelhut erbij te huren. NATUUR Dit knusse huis is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Je loopt direct, vanuit het speelveld, dit mooie Nationaal Park binnen. De grote witte stuifzanden worden ook wel eens de grootste zandbak van Europa genoemd en dus een paradijs voor kinderen. In dit enorm grote en prachtige natuurgebied kun je wandelen, fietsen op de extra brede fietspaden, mountainbiken, paardrijden en boscafeetjes bezoeken. Door de centrale ligging van de Blokhut in Loon op Zand liggen steden als Tilburg, 's Hertogenbosch, Waalwijk, Heusden en Oisterwijk om de hoek en bieden diverse recreatieve mogelijkheden. Verder liggen de Efteling (5 km) , safaripark de Beekse Bergen , Het blauwe Meer (diverse watersporten), Textielmuseum, 'De Pont’ museum voor hedendaagse kunst dicht in de buurt. Oud & Nieuw: Onze dieren en de dieren van De Loonse en Drunense Duinen zijn ons dierbaar. Daarom is het verboden om vuurwerk af te steken bij en rondom de Blokhut.

Henk Bruurs Installatietechniek
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Willibrordusstraat 22
Loon op Zand, Netherlands 5175AL

0416-362957

Uno Animo Loon Op Zand
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Klokkenlaan
Loon op Zand, Netherlands

0416362424

Sportpark de Klokkenberg (Uno Animo)
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Klokkenlaan 27
Loon op Zand, Netherlands 5175NV

Art Photostudio
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hoge steenweg 62
Loon op Zand, Netherlands 5175 AD

+31 6 50 20 26 50

Hallo, ik ben Frans Vromans, en ben in 2005 begonnen met mijn eigen bedrijf Art Photostudio. Na enkelen jaren bij Fotografie Henri Boer gewerkt, en heel veel geleerd te hebben, heb ik in 2005 de stap genomen om mijn eigen fotostudio te beginnen. Nu werk ik nog 4 dagen in de week in een winkel en 2 dagen en in de avonduren werk ik voor mezelf. Ik richt me vooral op portretten, business en evenementen fotografie Daarnaast volg ik verschillende cursussen en workshops om me nog meer te bekwamen en de fijne kneepjes van het vak te leren.

Toon. Binnen én Buitengewoon goed.
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Kasteellaan 27
Loon op Zand, Netherlands 5175 bc

0630360008

Urban Tuinwinkel
Distance: 0.8 mi Tourist Information
De hoogt 10
Loon op Zand, Netherlands 5175BB

0416-365260

Urban Tuinwinkel, wij bieden de klant alles aan voor zijn/haar tuin. Van bloemen en planten, naar potjes en verlichting. Luchttechniek, terras en grond. Hebben wij iets niet, kunnen we dit zeker bestellen. Merken van o.a. Canna, Plagron, HyPro, Cultilene, Phillips en nog veel meer.

Interieurbouw Ad van Ierland
Distance: 0.8 mi Tourist Information
de Hoogt 26
Loon op Zand, Netherlands 5175 AX

0416530659

PIMs Boekhoud Wereld
Distance: 0.8 mi Tourist Information
de Hoogt 47
Loon op Zand, Netherlands 5175 AX

06-31746435

In PIMs Boekhoudwereld geloven wij sterk in de zelfredzaamheid van de ZZPer. Oók als het gaat om het vervullen van fiscale en administratieve verplichtingen. PIM gelooft in de kracht van kennisdeling en samenwerking. Eenvoud maakt PIMs Boekhoudwereld uniek en zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt. “Doe met ons mee in PIMs Boekhoudwereld en verzamel kennis en inzicht” “De beste oplossing voor de beste prijs“