EuroZoid
Discover The Most Popular Places In Europe

Oostblok, Amsterdam | Tourist Information


Sajetplein 39
Amsterdam, Netherlands 1091 DB

+31 20 6654568

Non-Profit Organization Near Oostblok

Delta Lloyd Foundation
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Amstelplein 6
Amsterdam, 1096 BC

DLF zet zich in om de zelfredzaamheid van kwetsbare groepen in onze samenleving te versterken, en om de kennis en kansen voor deze mensen te vergroten. Ons credo is: “Give man a fish and he will eat for a day, teach him how to fish and he will eat forever”.

Cinema Zuid
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Maasstraat 61-4
Amsterdam, 1078 HD

0031 6 48518068

Cinema Zuid brengt oud en nieuw en bewegend beeld, digitaal, 8, 16 en 35mm bij elkaar rondom thema's die soms maatschappelijk zijn geïnspireerd, soms ook alleen door de kunst zelf voort worden gebracht. Vooruitblik: In de zomer van 2015 staat de manifestatie 'Militaire Ficties' op stapel, samengesteld en bedacht door Cinema Zuid. Militaire Ficties bestaat uit vier (inter)nationale tentoonstellingen over verdichting van oorlog en oorlogsheroïek. Uitgvoerd op vier forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en De Stelling van Amsterdam. De manifestatie gaat vergezeld van een lezingen- en filmprogramma, liniebrede activiteiten zoals prepping-courses, ruilbeurzen en S.O.S-shops. Meer dan zestig kunstenaars doen mee aan deze manifestatie - piepjonge en internationaal bekende. Een deel van 'Militaire Ficties' zal ook bestaan uit historisch materiaal dat de aandacht vestigt op de geschiedenis van het post-militaire landschap van de Nederlandse forten. In de eerste helft van 2016 gaat het zesdelige en avondvullende film- en videoprogramma The Carekeepers maandelijks in première in EYE Amsterdam. The Carekeepers belicht vanuit zes thematische invalshoeken het veranderende concept van zorg en de verdwijning van het hyper-individu. Na de premières in EYE reizen de programma's als tentoonstellingen door naar ruim tien aangesloten musea en culturele instellingen. Terugblik: In 2002 en 2004 organiseerde Cinema Zuid twee festivals op de Zuidas in Amsterdam: het eerste - ' Niet Thuis' - ging over migratie en vervreemding, het tweede - 'Music in Motion' - over de wijze waarop muziek beelden kan sturen en genereren. Cinema Zuid is in 2011 begonnen met de ontwikkeling van een serie van zes film- en videoprogramma's, die vertrekken vanuit Charlie Chaplin's meesterwerk 'Modern Times' (1936). Ieder programma-onderdeel belichtte een aspect van het rare, glibberige begrip dat wij moderne tijd noemen. Hoe staat het ervoor met het moderne huishouden? Hoe kijken wij aan tegen het allermeest bejubelde cijfer 1? Wat voor wapens kiezen wij om ons leven te stroomlijnen? Hoe snel gaan we vooruit? Of hollen we juist achteruit? De programma's zijn in de loop van 2012 en 2013 in première gegaan in EYE in Amsterdam, en daarna als tentoonstelling verspreid over bijna dertig culturele instellingen binnen en buiten Nederland die een abonnement op de programma's namen. Ieder programma bestond uit 25 tot 30 films van precies één minuut lengte: nieuw, in opdracht gemaakt werk van kunstenaars van naam uit binnen- en buitenland, bestaand werk uit het archief van The One Minutes, en historisch materiaal uit het Polygoon-archief van het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

WEB.foundation
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Deltastraat 11-1hoog
Amsterdam, 1078 PB

WEB.foundation is opgericht in 2002 door Marleen Engbersen en Karin van Paassen. Het initiatief had een vliegende start, omdat het idee ‘LOVE.check’ een belangrijke grant won in de competitie ‘Ideas that Matter’van ’s werelds grootste papierfabrikant SAPPI. De WEB.foundation wil dat kinderen op tijd en op een duidelijke manier voorgelicht worden over de risico's met betrekking tot hiv/aids en onveilig seksueel contact. Ze wil volwassenen, jongeren en hulpverleners ondersteunen bij de communicatie over deze onderwerpen en verwerking van ervaringen. De WEB.foundation heeft als doel om wereldwijd de communicatie over hiv/aids te stimuleren door voorlichting te geven aan kinderen en jongeren voordat zij seksueel actief zijn en door de communicatie te ondersteunen tussen mensen die te maken hebben met hiv/aids. Hiervoor ontwikkelt WEB.foundation de spellen LOVE.check en FAMILY.matters Dit zijn memoryspellen bestaande uit beeldmateriaal, speciaal toegesneden op de lokale cultuur. Daarnaast zijn er de animaties ‘The Story of BOBO’ met een heldere compacte uitleg over het hiv virus en de werking van de medicatie. Van de spellen zijn hard copies uitgebracht, maar ze staan ook op de website, evenals de animaties en de trainingsfilms. De materialen zijn al in vele landen in Azië en Afrika uitgebracht, maar ook in Nederland.

SVAAA
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Weesperzijde 190
Amsterdam, 1097DZ

De studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) is een vereniging voor de studenten van de opleiding Aviation Academy aan de Hogeschool van Amsterdam. De vereniging organiseert diverse activiteiten, zoals bezoeken aan bedrijven en vliegshows, informatieavonden, netwerkborrels en een jaarlijks introductiekamp voor eerstejaars studenten. In samenwerking met de opleiding en de Hogeschool van Amsterdam, proberen wij een informatieve en gezellige bijdrage te leveren voor de Aviation studenten. Hierdoor heerst er een hechte band tussen studenten en docenten van de opleiding. Tevens heeft de vereniging een uitgebreid netwerk in het Aviation werkveld. Daartoe organiseert de SVAAA gedurende het gehele collegejaar nationale en internationale projecten. De SVAAA is nog een vrij jonge vereniging en daarom zijn er nog veel kansen onbenut. De vereniging groeit sterk en omvat inmiddels ruim 500 studenten van Aviation Academy.

Robbeburg International Playgroup
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Jekerstraat 84
Amsterdam, 1078MG

Wij zijn Sport
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Meerhuizenplein 28F
Amsterdam, 1078 TD

0638743889

Stichting Amsterdam European Mobility
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Mauritskade 55
Amsterdam, 1092 AD

0031629570890

A’damMob Foundation promotes European projects/trainings for young people and adults - usually for employed persons, apprentices, unemployed persons and union members. Its aim is enhancing professional and linguistic skills and promoting a greater integration in the worldwide job market. A’damMob Foundation wants to improve the knowledge of European labor system, promoting multilingualism, multicultural dialogue and business innovation by non-formal way. It organizes multicultural events, workshops and training courses which offer to young people the opportunity of growing thanks to the social and work experiences abroad. The main purpose of these actions is to increase theirs awareness and theirs potential. In the spirit of these activities, A´damMob Foundation is also involved in the EVS which allow the organization to act in a different field of mobility, basically in terms of no boundaries, in international collaboration and cooperation. This kind of experience will be useful and remarkable, not only as a job-opportunity to gain some skills, but especially as a personal inner growth for the individual. Projects are realized in collaboration with many young people supported by institutions net and local and international associations.

Zij aan Zij Ateliers
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Meerhuizenplein 4
Amsterdam, 1078

0206274742

European Fundraising Association
Distance: 0.9 mi Tourist Information
James Wattstraat 100
Amsterdam, NL-1097 DM

+49 30 4053 6845

The European Fundraising Association (EFA) is the umbrella association of fundraising associations across Europe. As Europe grows and develops, so does the European Fundraising Association.

De Dageraad
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Burgemeester Tellegenstraat 128
Amsterdam,

020 6868 595

Volksbond Amsterdam
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Eerste Ringdijkstraat 5B
Amsterdam, 1097 BC

088-4454000

Op zeven locaties in Amsterdam bieden onze medewerkers zorg, opvang, begeleiding en dagbesteding. De eigen kracht en talenten van onze cliënten zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat ze actief meedoen, uiteraard naar eigen vermogen. Zowel binnen onze eigen organisatie als in de samenleving. Het uiteindelijke doel is helder: cliënten moeten zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en functioneren.

Hvo-Querido
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Eerste Ringdijkstraat 5
Amsterdam, 1097 BC

(020) 561 90 90

Blijf Groep
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Eerste Ringdijkstraat 5
Amsterdam, 1097 BC

020-5210150

In 2008 heeft een fusie plaatsgevonden tussen Vrouwenopvang Amsterdam, Flevoland, Haarlem, Zaanstreek, Blijf van m’n Lijf Alkmaar en Blijf van m’n Lijf IJmond. De organisatie heet vanaf januari 2008 Blijf Groep. Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring. Uiteraard zijn wij er ook voor situaties waarin dat niet (direct) kan.

Combiwel Younited4zuid
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Smaragdplein 3-5
Amsterdam, 1074 HA

Home-Start Amsterdam Zuid
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Lutmastraat 61-A
Amsterdam, 1073 gn

0651451009

Home-Start ondersteunt ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Ervaren en getrainde vrijwilligers bieden ondersteuning, praktische hulp en vriendschap aan ouders met ten minste één kind tot zeven jaar. De gezinnen geven zélf aan op welke gebieden zij steun wensen: hun vragen staan centraal. Home-Start wil met het programma het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken.

Stichting Sitara
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Jan Lievensstraat 20-HS
Amsterdam, 1074 TP

0206799629

Servicepunt Kraaipan
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hofmeyrstraat 67
Amsterdam, 1091 LX

Maison Aisa
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Jan Lievensstraat 20
Amsterdam, 1074 TP

DE REIS OM DE WERELD Maison Aisa bezorgt warme, verantwoorde en vooral super-lekkere lunches tot in het klaslokaal! Dit noemen we De reis om de wereld. De reis leert kinderen nieuwe smaken kennen en laat ze (eten uit) alle windstreken ontdekken. Bij onze wereldlunch serveren we altijd een mooi achtergrondverhaal, met informatie over het land, de keuken en de lokale gebruiken. Eten wordt pas echt leuk als het een avontuur is!

NSDSK, specialist voor taal en gehoor
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Lutmastraat 167
Amsterdam, 1073GX

020-5745945

NSGK voor het gehandicapte kind
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Wibautstraat 212-214
Amsterdam, 1091 GS

020-6791200

Marci Panis
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Marcusstraat
Amsterdam,

De Correspondent
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Weesperzijde 94
Amsterdam, 1091EK

Phone

De Correspondent is een dagelijks en digitaal medium dat de waan van de dag wil overstijgen. Dat betekent dat we iedere dag iets nieuws willen bieden, maar ons daarin niet laten leiden door 'het laatste nieuws'.

Zilveren Camera
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Middenweg 105 - 107
Amsterdam, 1098 AH

+31 (0) 20 511 08 99

Jaarlijkse journalistieke fotowedstrijd voor beroepsfotografen woonachtig of werkzaam in NL.

Tolkresj
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Tolstraat 158a
Amsterdam, 1074VM

International Style Station
Distance: 0.6 mi Tourist Information
Tolstraat 137
Amsterdam, 1074VJ

Opening: 27 January at 17:00 Open: 28 en 29 January 12:00 - 18:00 Depot BG is proud to present an inspiring selection from young designers during the Amsterdam Fashion Week 2012 (AIFW) featuring work by young designers including: ALMANAK (graphic) BORIS DE BEIJER (jewellery) DANIELLE SMITS (textile) FLYLIKEABUTTERFLY (knitwear) EVA MALSCHAERT (textile) FEMKE AGEMA (fashion) KILLIAN LODDO (fashion) KLARA BOTHEN (fashion) KVAST (fashion) KYMARE (fashion) MAE ENGELGEER (textile) MARJANNE VAN HELVERT (textile) RENSKE VERSLUIJS (accessoires) TURINA JEWELLERY (jewellery) ZSUZSANNA ILIJIN (illustration)

Non-Profit Organization Near Oostblok

Delta Lloyd Foundation
Distance: 1.1 mi Tourist Information
Amstelplein 6
Amsterdam, Netherlands 1096 BC

DLF zet zich in om de zelfredzaamheid van kwetsbare groepen in onze samenleving te versterken, en om de kennis en kansen voor deze mensen te vergroten. Ons credo is: “Give man a fish and he will eat for a day, teach him how to fish and he will eat forever”.

Cinema Zuid
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Maasstraat 61-4
Amsterdam, Netherlands 1078 HD

0031 6 48518068

Cinema Zuid brengt oud en nieuw en bewegend beeld, digitaal, 8, 16 en 35mm bij elkaar rondom thema's die soms maatschappelijk zijn geïnspireerd, soms ook alleen door de kunst zelf voort worden gebracht. Vooruitblik: In de zomer van 2015 staat de manifestatie 'Militaire Ficties' op stapel, samengesteld en bedacht door Cinema Zuid. Militaire Ficties bestaat uit vier (inter)nationale tentoonstellingen over verdichting van oorlog en oorlogsheroïek. Uitgvoerd op vier forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en De Stelling van Amsterdam. De manifestatie gaat vergezeld van een lezingen- en filmprogramma, liniebrede activiteiten zoals prepping-courses, ruilbeurzen en S.O.S-shops. Meer dan zestig kunstenaars doen mee aan deze manifestatie - piepjonge en internationaal bekende. Een deel van 'Militaire Ficties' zal ook bestaan uit historisch materiaal dat de aandacht vestigt op de geschiedenis van het post-militaire landschap van de Nederlandse forten. In de eerste helft van 2016 gaat het zesdelige en avondvullende film- en videoprogramma The Carekeepers maandelijks in première in EYE Amsterdam. The Carekeepers belicht vanuit zes thematische invalshoeken het veranderende concept van zorg en de verdwijning van het hyper-individu. Na de premières in EYE reizen de programma's als tentoonstellingen door naar ruim tien aangesloten musea en culturele instellingen. Terugblik: In 2002 en 2004 organiseerde Cinema Zuid twee festivals op de Zuidas in Amsterdam: het eerste - ' Niet Thuis' - ging over migratie en vervreemding, het tweede - 'Music in Motion' - over de wijze waarop muziek beelden kan sturen en genereren. Cinema Zuid is in 2011 begonnen met de ontwikkeling van een serie van zes film- en videoprogramma's, die vertrekken vanuit Charlie Chaplin's meesterwerk 'Modern Times' (1936). Ieder programma-onderdeel belichtte een aspect van het rare, glibberige begrip dat wij moderne tijd noemen. Hoe staat het ervoor met het moderne huishouden? Hoe kijken wij aan tegen het allermeest bejubelde cijfer 1? Wat voor wapens kiezen wij om ons leven te stroomlijnen? Hoe snel gaan we vooruit? Of hollen we juist achteruit? De programma's zijn in de loop van 2012 en 2013 in première gegaan in EYE in Amsterdam, en daarna als tentoonstelling verspreid over bijna dertig culturele instellingen binnen en buiten Nederland die een abonnement op de programma's namen. Ieder programma bestond uit 25 tot 30 films van precies één minuut lengte: nieuw, in opdracht gemaakt werk van kunstenaars van naam uit binnen- en buitenland, bestaand werk uit het archief van The One Minutes, en historisch materiaal uit het Polygoon-archief van het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

WEB.foundation
Distance: 1.2 mi Tourist Information
Deltastraat 11-1hoog
Amsterdam, Netherlands 1078 PB

WEB.foundation is opgericht in 2002 door Marleen Engbersen en Karin van Paassen. Het initiatief had een vliegende start, omdat het idee ‘LOVE.check’ een belangrijke grant won in de competitie ‘Ideas that Matter’van ’s werelds grootste papierfabrikant SAPPI. De WEB.foundation wil dat kinderen op tijd en op een duidelijke manier voorgelicht worden over de risico's met betrekking tot hiv/aids en onveilig seksueel contact. Ze wil volwassenen, jongeren en hulpverleners ondersteunen bij de communicatie over deze onderwerpen en verwerking van ervaringen. De WEB.foundation heeft als doel om wereldwijd de communicatie over hiv/aids te stimuleren door voorlichting te geven aan kinderen en jongeren voordat zij seksueel actief zijn en door de communicatie te ondersteunen tussen mensen die te maken hebben met hiv/aids. Hiervoor ontwikkelt WEB.foundation de spellen LOVE.check en FAMILY.matters Dit zijn memoryspellen bestaande uit beeldmateriaal, speciaal toegesneden op de lokale cultuur. Daarnaast zijn er de animaties ‘The Story of BOBO’ met een heldere compacte uitleg over het hiv virus en de werking van de medicatie. Van de spellen zijn hard copies uitgebracht, maar ze staan ook op de website, evenals de animaties en de trainingsfilms. De materialen zijn al in vele landen in Azië en Afrika uitgebracht, maar ook in Nederland.

Speeltuin Amsteldorp
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Fizeaustraat 37
Amsterdam, Netherlands

Dagelijks door buurtouders geopend van 's ochtends 9 uur ongeveer tot het donker wordt. Overkapping aanwezig, waterkraan, pomp, toilet. Bij voldoende vrijwilligers ook winkeltje open voor koffie en thee.

SVAAA
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Weesperzijde 190
Amsterdam, Netherlands 1097DZ

De studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) is een vereniging voor de studenten van de opleiding Aviation Academy aan de Hogeschool van Amsterdam. De vereniging organiseert diverse activiteiten, zoals bezoeken aan bedrijven en vliegshows, informatieavonden, netwerkborrels en een jaarlijks introductiekamp voor eerstejaars studenten. In samenwerking met de opleiding en de Hogeschool van Amsterdam, proberen wij een informatieve en gezellige bijdrage te leveren voor de Aviation studenten. Hierdoor heerst er een hechte band tussen studenten en docenten van de opleiding. Tevens heeft de vereniging een uitgebreid netwerk in het Aviation werkveld. Daartoe organiseert de SVAAA gedurende het gehele collegejaar nationale en internationale projecten. De SVAAA is nog een vrij jonge vereniging en daarom zijn er nog veel kansen onbenut. De vereniging groeit sterk en omvat inmiddels ruim 500 studenten van Aviation Academy.

Robbeburg International Playgroup
Distance: 1.3 mi Tourist Information
Jekerstraat 84
Amsterdam, Netherlands 1078MG

Wij zijn Sport
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Meerhuizenplein 28F
Amsterdam, Netherlands 1078 TD

0638743889

Stichting Amsterdam European Mobility
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Mauritskade 55
Amsterdam, Netherlands 1092 AD

0031629570890

A’damMob Foundation promotes European projects/trainings for young people and adults - usually for employed persons, apprentices, unemployed persons and union members. Its aim is enhancing professional and linguistic skills and promoting a greater integration in the worldwide job market. A’damMob Foundation wants to improve the knowledge of European labor system, promoting multilingualism, multicultural dialogue and business innovation by non-formal way. It organizes multicultural events, workshops and training courses which offer to young people the opportunity of growing thanks to the social and work experiences abroad. The main purpose of these actions is to increase theirs awareness and theirs potential. In the spirit of these activities, A´damMob Foundation is also involved in the EVS which allow the organization to act in a different field of mobility, basically in terms of no boundaries, in international collaboration and cooperation. This kind of experience will be useful and remarkable, not only as a job-opportunity to gain some skills, but especially as a personal inner growth for the individual. Projects are realized in collaboration with many young people supported by institutions net and local and international associations.

Zij aan Zij Ateliers
Distance: 0.9 mi Tourist Information
Meerhuizenplein 4
Amsterdam, Netherlands 1078

0206274742

European Fundraising Association
Distance: 0.9 mi Tourist Information
James Wattstraat 100
Amsterdam, Netherlands NL-1097 DM

+49 30 4053 6845

The European Fundraising Association (EFA) is the umbrella association of fundraising associations across Europe. As Europe grows and develops, so does the European Fundraising Association.

De Dageraad
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Burgemeester Tellegenstraat 128
Amsterdam, Netherlands

020 6868 595

Volksbond Amsterdam
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Eerste Ringdijkstraat 5B
Amsterdam, Netherlands 1097 BC

088-4454000

Op zeven locaties in Amsterdam bieden onze medewerkers zorg, opvang, begeleiding en dagbesteding. De eigen kracht en talenten van onze cliënten zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat ze actief meedoen, uiteraard naar eigen vermogen. Zowel binnen onze eigen organisatie als in de samenleving. Het uiteindelijke doel is helder: cliënten moeten zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en functioneren.

Hvo-Querido
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Eerste Ringdijkstraat 5
Amsterdam, Netherlands 1097 BC

(020) 561 90 90

Blijf Groep
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Eerste Ringdijkstraat 5
Amsterdam, Netherlands 1097 BC

020-5210150

In 2008 heeft een fusie plaatsgevonden tussen Vrouwenopvang Amsterdam, Flevoland, Haarlem, Zaanstreek, Blijf van m’n Lijf Alkmaar en Blijf van m’n Lijf IJmond. De organisatie heet vanaf januari 2008 Blijf Groep. Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring. Uiteraard zijn wij er ook voor situaties waarin dat niet (direct) kan.

Combiwel Younited4zuid
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Smaragdplein 3-5
Amsterdam, Netherlands 1074 HA

Home-Start Amsterdam Zuid
Distance: 1.0 mi Tourist Information
Lutmastraat 61-A
Amsterdam, Netherlands 1073 gn

0651451009

Home-Start ondersteunt ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Ervaren en getrainde vrijwilligers bieden ondersteuning, praktische hulp en vriendschap aan ouders met ten minste één kind tot zeven jaar. De gezinnen geven zélf aan op welke gebieden zij steun wensen: hun vragen staan centraal. Home-Start wil met het programma het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken.

Stichting Sitara
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Jan Lievensstraat 20-HS
Amsterdam, Netherlands 1074 TP

0206799629

Servicepunt Kraaipan
Distance: 0.7 mi Tourist Information
Hofmeyrstraat 67
Amsterdam, Netherlands 1091 LX

Maison Aisa
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Jan Lievensstraat 20
Amsterdam, Netherlands 1074 TP

DE REIS OM DE WERELD Maison Aisa bezorgt warme, verantwoorde en vooral super-lekkere lunches tot in het klaslokaal! Dit noemen we De reis om de wereld. De reis leert kinderen nieuwe smaken kennen en laat ze (eten uit) alle windstreken ontdekken. Bij onze wereldlunch serveren we altijd een mooi achtergrondverhaal, met informatie over het land, de keuken en de lokale gebruiken. Eten wordt pas echt leuk als het een avontuur is!

NSDSK, specialist voor taal en gehoor
Distance: 0.8 mi Tourist Information
Lutmastraat 167
Amsterdam, Netherlands 1073GX

020-5745945